Žemberyová vystupuje v nových dílech kulinářské reality show Čápi s mákem po boku pornoherce Roberta Rosenberga, modelky Dominiky, účastníka soutěže Česko Slovensko má talent Mariána Zázrivého.

Těm sekundují nám méně známé slovenské celebrity - účastník VyVolených Desperado, bývalá finalistka Slovenské SuperStar Barbora Balúchová a bývalá slovenská moderátorka Zuzana Hajdu. Ve čtvrtek se tato partička poprvé představila i českým divákům.

A kde přišla televize Prima na svéráznou Lídu? Na obrazovkách Primy není rozhodně žádným nováčkem. Poprvé se objevila v roce 2006 v pořadu Můžu u vás přespat?, kdy u ní strávil noc moderátor Libor Bouček. O rok později pod dohledem doktorky Cajthamlové v pořadu Jste to, co jíte shodila dvacet kilo. Nedávno se objevila i v pořadu Prostřeno!, kde u sebe v domě vařila pěti hostům.

Fotogalerie
12 fotografií

Žemberyová bydlí už skoro 30 let v Jenichově na Mělnicku se svým manželem. Nechala se slyšet, že mu nikdy nebyla nevěrná. S manželem si postavili moderní dům v bývalém objektu JZD a jsou svoji už 40 let. Ludmila vychovala pět dětí, čtyři dcery a jednoho syna. Pochází ze starého slovenského rodu. Jeden její prapředek byl dokonce známý slovenský gróf a na Slovensku má pomník.

Rodina Ludmily se do Čech přestěhovala před 35 lety. Celý život pracovala v JZD a nyní je v důchodu. Jelikož je její největší zálibou vaření, tak ji Prima neváhala obsadit i jako tajného porotce do pořadu Čápi s mákem.