Průšová je zřejmě pro policisty noční můrou. Dobře informovaný zdroj Blesku řekl, že ji stavěli několikrát a vždy se chovala velmi arogantně. Ale 12. listopadu 2009 v Ústecké ulici v Praze 8 před druhou hodinou ranní ji dokonce museli honit s majáčkem. „Mohu potvrdit, že jsme v ten den kontrolovali ženu toho věku, která zastavila až po stovkách metrů,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Podle informací Blesku odmítla předložit doklady a křičela: „Mě nedostanete, všude mám známé a můžu si vás koupit s celou ulicí!“ Klátila se a byl z ní prý i cítit alkohol. „Žena odmítla dechovou zkoušku, a věc proto byla postoupena na magistrát,“ potvrdila Kropáčová domněnku, že policisté měli podezření na alkohol. Blesk se proto na magistrátu zajímal o osud protokolu. Jenže... Po dlouhém hledání spisu se zjistilo, že o něm nikdo nic neví, protokol neexistuje. Jak je možné, že se ztratil?!

Řídila opilá, teď spadla klec

 

Ale boží mlýny melou! Listopadová noční eskapáda totiž není jediným vroubkem modelky Průšové. Loni v červnu řídila podle zdroje Blesku opilá a v srpnu jí na účet přibyl další přestupek. Letos 5. února přišel konečně trest!

„Osobě, která byla pro tyto přestupky stíhána, byly uloženy sankce podle zákona o přestupcích, tedy pokuta 10 až 20 tisíc a zákaz řízení na půl roku až rok,“ uvedl referent oddělení správního řízení na pražském magistrátu Pavel Vojna. Vyjádření Průšové se Blesku nepodařilo získat. Nebrala telefon, že by řídila...?

Fotogalerie
5 fotografií