Každá z účastnic soutěže krásy natočila klip, ve kterém anglicky zodpovídala otázky pořadatelů. A Slovenka se v klipu představila skutečně svérázným způsobem! "Co byste jako žena poradila mužům?" zněl první dotaz. "Musí být vtipný… Jako pro mě? Vtipný. Nevím, vtipný," koktala Amenová bídnou angličtinou.

Na otázku, jaký nejkrásnější dar v životě dostala, Slovenka odvětila: "Nejlepší dar je být dobrá dcera pro moji matku. To je nejlepší dárek, když jsem dostala svou matku," perlila modelka dál. Na závěr ještě měla za úkol napodobit robota. "Ahoj! Moje jméno je Miss Slovenská republika,“ nasadila tomu korunku.

Blondýna tvrdila, že anglicky umí

Její příšerná angličtina šokovala celé Slovensko. Média si neberou servítky a do pohledné dívky se pořádně pustila. "Trapas ve Vegas", "Byla úplně mimo" a další titulky zaplnily slovenský tisk.

Nedivte se, že se novináři do Amenové opřeli.Tahle blondýnka totiž před svým odjezdem na soutěž do USA prohlašovala, že v Las Vegas bude komunikovat běžnou angličtinou, kterou dobře ovládá.Slováci však zažili velký šok. V rozhovoru, který Amenová před soutěží natočila, mluví jako naprostá začátečnice.

V konkurenci krásek z celého světa tak zásluhou svého klipu jistě nezůstane zapomenuta...Navíc získala v tuzemsku nelichotivý titul Nejblbější Miss. Zda se dočká i šerpy, není jisté...