„Pořád jsem dost unavený,“ přiznal Skopal. I Nina Divíšková (74), která hraje v seriálu České televize babičku, na sobě dodnes cítí následky loňského úrazu nohy. „Naštěstí mám taky dobré zprávy,“ usmívala se Divíšková. „Už dva dny jsem prababičkou. Máme malou Elsu,“ pochlubila se Blesku.

Má radost, že je kolega Skopal už zase zpátky na place. „Já dneska musela být v televizi už v šest hodin, maskérky se mnou mají dost práce s líčením. Sváťu ještě štáb šetří, mohl spát o hodinu déle,“ prozradila.

Málem se udusil

Svatopluk Skopal jen před pár týdny jen o vlásek unikl smrti. Když ho sanitka s bolestí na prsou a dýchacími obtížemi odvezla do nemocnice, vypadalo to s oblíbeným hercem špatně. Vyčerpání z velkého množství práce udělalo své. Nikdo netušil, jak dlouho se bude Skopal z vážné nemoci dostávat.

Zamotanou hlavu měla kvůli kolapsu známého herce i Česká televize. „V důsledku nemoci Svatopluka Skopala už byly zrušeny některé natáčecí dny druhé řady seriálu Vyprávěj,“ řekl Blesku mluvčí České televize Ladislav Šticha. V Divadle Na Vinohradech zas kvůli jeho absenci odložili premiéru hry Fidlovačka, kde má hrát roli ševce Kroutila.

Fotogalerie
2 fotografie