Pod smyšleným jménem Lola Manilow Murphy prý byla jeho častou zákaznicí, která si většinou vyzvedávala léky proti bolesti a antidepresiva, především Vicodin nebo Ibuprofen.

Podle amerického serveru TMZ si měla herečka od ledna 2008 do srpna 2009 vyzvednout každý měsíc více než 200 různých pilulek. Někdy se prý počet tablet vyšplhal až na 400! Murphy přitom lékárníkovi tvrdila, že vyzvedává léky nejenom pro sebe, ale i pro svoji matku a manžela.

Fotogalerie
5 fotografií

Všechny předpisy získala od doktora Richarda Kroopa, kterého už kvůli tomu vyslýchá policie. Herečka zemřela 20. prosince 2009, příčinou smrti byla podle koronera cukrovka. Spekulovalo se i o drogách či předávkování.

Brittany Murphy (†32) se proslavila díky své roli ve filmu Líbánky, Narušení nebo teenagerském hitu Clueless (Bezmocná). Její matka se snažila zvěsti o předávkování nebo nadměrném užívání léků své dcery popírat, tvrdila, že zemřela kvůli vrozenému srdečnímu šelestu. Brittany Murphy si několik dní před smrtí stěžovala na silné bolesti břicha a dušnost. To však lékaři spojovali se silnými menstruačními bolestmi, kterými herečka často trpěla.