"S přítelem Alešem odjíždíme na nějaký čas do Itálie a termín návratu do Čech je ve hvězdách," svěřila se Blesku Petrišková.

"O víkendu se jedeme rozloučit s rodiči a v pondělí už budeme v Itálii, kde bych se chtěla prosadit jako modelka. Už jsem navázala kontakt s místními agenturami," prozradila s tím, že hlavní důvod jejího úprku je neustálé útočení na její osobu. "Už mám toho házení špíny plný zuby," řekla Petrišková.

Lucie Petrišková – Tato mladičká modelka rozčeřila hladinu českého showrybníčku jako v poslední době málokdo. Prozradila, že měla poměr s ženatým moderátorem Leošem Marešem. Navíc ani okamžik nezaváhala a pro Blesk nafotila sérii odvážných fotek. A brada? Rovně tvarovaná a malinko vystouplá vpřed…
Autor: Barbora Pejšová


Ta neutíká jen od pomluv, ale i pryč od slibu, který dala Blesku, že si nechá udělat test na drogy. Tímto způsobem chtěla čelit obvinění Agáty Hanychové, že bere kokain. "Přiznala jsem se, že v minulosti jsem nějaké drogy zkusila, tak si myslím, že to stačí," vymluvila se modelka.