Doslova o prsa zatím vítězí Míša...

Podle informací Blesku po nabídce by nadšeně sáhly obě. Tanečnice, choreografka a nyní i moderátorka Snídaně s Novou Kristina Bastienová si ostruhy vysloužila při uvádění taneční show Bailando. Půvabné blondýnce tedy hrají do noty především zkušenosti.

Fotogalerie
1 fotografie

"K tomu, zda jsem nabídku dostala, se nebudu vyjadřovat. I když by to bylo jistě příjemné," řekla Blesku Kristina, která má v plánu změnit své původní povolání tanečnice.

"Ráda bych ještě tak dva roky tančila, ale komplikuje mi to zlomenina kloubu, která se nechce už čtyři měsíce hojit," posteskla si. Pozice prestižní moderátorky by jí tedy vytrhla trn z paty.

Podle informací Blesku má ale větší šance herečka a studentka diplomacie Michaela Ochotská. "Je to strašně krásná nabídka, které bych se určitě nebránila. Jen se bojím, aby to nebylo v rozporu s mými dalšími pracovními aktivitami, jako je natáčení seriálu Pojišťovna štěstí," svěřila se Blesku Ochotská.

Moderování večerního zpravodajství na nejsledovanější televizi vybrané adeptce nepřinese jen výdělek zhruba 70 tisíc korun měsíčně, ale strmé zvýšení popularity. S ní se pojí i velmi dobře placené zakázky. Jen za uvádění firemního večírku si Lucie Borhyová může nechat zaplatit částky v desetitisících korun.