Mnoho let utajovaný Lisý žije společně se svou matkou Hanou (73) v bratislavském panelovém domě. "Je to tichá a slušná rodina," řekli pro slovenský deník Plus sousedi. Paní Hana syna vychovávala sama. "Každý měsíc na něho platil výživné 1000 korun, a to při výplatě 1800 korun," prozradila pro Plusku paní Lisá. Svého syna však slavný herec vůbec nenavštěvoval.

Fotogalerie
5 fotografií

Martin tím musel hodně trpět. Možná právě proto se z něj stal samotář, který svým příbuzným velkou slávu nedělal. Nenápadný a spíše jednodušší muž pracoval dlouhá léta jako kulisák ve Slovenském národním divadle. Dnes ho zaměstnává firma na vodovodní techniku. Svět showbyznysu Martina nikdy nelákal. "Chci žít v klidu jako doposud, to mi vyhovuje," svěřil se Plusce.

Nehlásí se k němu
Jediná dcera Jozefa Kronera Zuzana (56) je známou herečkou. Viděli jsme ji například ve filmu Pupendo. Na Slovensku je podle Plusky vždy tvářila, že žádného bratra nemá a odmítla se k celé záležitosti vyjádřit. Pro česká média pak přiznala: "Víme o sobě, ale nevídáme se." Podobně je na tom Ján Kroner (52), synovec slavného Jozefa. Je také herec a na adresu svého bratrance prohlásil: "Nebudu se k tomu vyjadřovat, protože bych tím Martinovi ublížil." A co na to samotný Martin? "Jejich postoj mi nevadí a nechci to nijak řešit, ani se s nimi setkat," uvedl.

Proč ten odstup a nezájem? Je možné, že se oba známí herci za svého příbuzného jednoduše stydí! Podle Martinových bývalých kolegů, byl vždy sice pracovitý, ale zároveň nenápadný a neprůbojný. "Stavěl u nás dekorace, občas dělal i komparz. Někdy sice hned napoprvé nepochopil, co od něj chci, pracoval však dobře," řekl Plusce bývalý nadřízený Martina ze Slovenského národního divadla Viliam Hapl.

Ex-kolegové z divadla také Plusce prozradili, že si Martin v minulosti také rád zahrál na automatech.