V Brně šlo „na dračku“ hadí maso za tři stovky. Kdo zaváhal, už nic nedostal
1
/
28
Prohlédnout znovu
V Brně šlo „na dračku“ hadí maso za tři stovky. Kdo zaváhal, už nic nedostal
U návštěvníků Extrem food festivalu v Brně letos zabodovala především krajta, na ty, kteří přišli až odpoledne, se už nedostalo
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa. Na snímku je ústřice
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa. Na snímku je údajně nejsilnější extrakt chilli papriček na světě
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa
|
ČTK
Na snímku jsou šneci po burgundsku s bylinkovým máslem na bagetce
|
ČTK
Na snímku je vepřový burger se šneky a slaninovým džemem s pivní švestkou
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa
|
ČTK
Návštěvník ochutnává pivo z norských sleďů
|
ČTK
Na snímku je porce tepelně upraveného hmyzu
|
ČTK
Na snímku je Milan Václavík, propagátor extrémního cateringu a hmyzí kuchyně v ČR. Na festivalu představil mimo jiné tepelnou úpravu krajty
|
ČTK
Na snímku je Milan Václavík, propagátor extrémního cateringu a hmyzí kuchyně v ČR. Na festivalu představil mimo jiné tepelnou úpravu krajty
|
ČTK
Na snímku je pochoutka z krabího masa a krevetové závitky
|
ČTK
Na snímku jsou krevetové závitky
|
ČTK
Skotské pivo dozrávající v sudech po rumu bylo jednou ze zajímavostí festivalu
|
ČTK
Jeden z účastníků kuchařské soutěže
|
ČTK
na snímku tým Špejlíků vaří guláš v kuchařské soutěži
|
ČTK
Na snímku jsou žabí stehýnka
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa. Na snímku jsou pečená holoubata
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa. Na snímku jsou žabí stehýnka
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa.
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa. Na snímku je upravené maso krajty
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa. Na snímku je pochoutka z krabího masa
|
ČTK
Na snímku je připravená porce masa z krajty
|
ČTK
Na snímku jsou klokaní karbanátky
|
ČTK
Na snímku se smaží maso krokodýla ze Zimbabwe
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa
|
ČTK
Na Extreme food festivalu 12. května 2018 v Brně se mohli návštěvníci seznámit s pokrmy z hmyzu, štírů a dalších netypických tvorů a ochutnat jídla z mnoha exotických míst světa. Na snímku si návštěvníci fotí pečená holoubata
|
ČTK
Rozchod Babišových: Co bude s „rodinným“ holdingem?
Wimbledonská šampionka Vondroušová po oznámení rozvodu: Zpověď o bolavém období
Putin po volbách zalezl. V posledních dvou týdnech neopouští své pracovny
Stop turistům v dalším dovolenkovém ráji Čechů! Na "Kanárech" pro ně chystají speciální daň
Hrůza v Macoše: Do propasti skočili dva muži! Jeden se měl před tím ještě zastřelit
Ministr Hladík o zálohování plechovek a petek: Kus za čtyři koruny. Jak to bude fungovat?