Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
4
/
6
Prohlédnout znovu
Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
Na kuřecí křidélka budeme potřebovat tyto ingredience: 4 polévkové lžíce koření Kuře pečené Kotányi, 1 dl slunečnicového oleje, 1 polévkovou lžíci másla, 1 snítku čerstvého rozmarýnu
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Marinovaná kuřecí křidýlka vložíme do remosky, přidáme máslo, snítku čerstvého rozmarýnu a podlijeme 2 až 3 dl vývaru.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Pikantní kuřecí křidýlka od Evy Pilarové
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová má s manželem Janem Kolomazníkem z nového kuchyňského pomocníka radost.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová si pěstuje čerstvé bylinky na vaření.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Ňam, ňam, na pikantních kuřecích křídlech Evy Pilarové si pochutnala i redaktorka Blesku.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Trest za ujetí od nehody: Místopředseda parlamentu přišel o řidičák a zametá ulice
100 truchlících na »propáleném« pohřbu Laufera (†84): Bez hymny a posledního daru
Kalousek se kvůli pomoci po mrazech obul do vlády. Pomrzla mi plantáž ananasů, utahuje si z Výborného
Rodiče z Dolních Orešan bili děti řetězem?! Šokující rozhodnutí soudu
Češi pro letušku Lenku vybrali 5 milionů na léčbu rakoviny: Tragicky přišla o bratra!
Rozvod tenistky Vondroušové: Ozval se manžel Štěpán. Plán B a slova o ráji!