Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
3
/
6
Prohlédnout znovu
Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
Na kuřecí křidélka budeme potřebovat tyto ingredience: 4 polévkové lžíce koření Kuře pečené Kotányi, 1 dl slunečnicového oleje, 1 polévkovou lžíci másla, 1 snítku čerstvého rozmarýnu
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Marinovaná kuřecí křidýlka vložíme do remosky, přidáme máslo, snítku čerstvého rozmarýnu a podlijeme 2 až 3 dl vývaru.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Pikantní kuřecí křidýlka od Evy Pilarové
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová má s manželem Janem Kolomazníkem z nového kuchyňského pomocníka radost.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová si pěstuje čerstvé bylinky na vaření.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Ňam, ňam, na pikantních kuřecích křídlech Evy Pilarové si pochutnala i redaktorka Blesku.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Poslední rozloučení s Josefem Lauferem (†84): Zástup hvězd na utajovaném pohřbu
Dojemný detail na pohřbu Josefa Laufera (†84): „Setkání“ s milovanou Irenou (†83)! O její smrti se nikdy nedozvěděl…
Bezpečnostní výbor o střelci z FF: Netrpěl duševní poruchou! Promluvila máma zavražděné Elišky: Co řekla Rakušanovi?
Prezidentský pár na farmě. Pavel si pohladil krávu, první dámu okouzlila kočka
„Nechovejte se jako tupá kráva,“ Černochová a Konečná se do sebe ostře pustily na sítích
Smrt navigátorky (†41) při rallye: Dojemné rozhodnutí rodiny