Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
1
/
6
Prohlédnout znovu
Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
Na kuřecí křidélka budeme potřebovat tyto ingredience: 4 polévkové lžíce koření Kuře pečené Kotányi, 1 dl slunečnicového oleje, 1 polévkovou lžíci másla, 1 snítku čerstvého rozmarýnu
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Marinovaná kuřecí křidýlka vložíme do remosky, přidáme máslo, snítku čerstvého rozmarýnu a podlijeme 2 až 3 dl vývaru.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Pikantní kuřecí křidýlka od Evy Pilarové
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová má s manželem Janem Kolomazníkem z nového kuchyňského pomocníka radost.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová si pěstuje čerstvé bylinky na vaření.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Ňam, ňam, na pikantních kuřecích křídlech Evy Pilarové si pochutnala i redaktorka Blesku.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Topka se zbaví "neviditelné" Langšádlové. Za mnou je kus práce, hájila se
Blesk našel sestru Ornelly Charlotte: Moje matka všem lhala! Drogy? Ano, bohužel…
Babišovo jmění? Prim hraje Monika! Manželku uvrtal do záležitostí desítek firem
Objednáváte dovolenou? Pozor na největší letošní chytáky! Rady právníka, kdy zbystřit
Pozůstalí po Josefu Lauferovi (†84): Vymazali z parte slavného syna!
Kabaret Moulin Rouge ztratil svou ikonu: Zřítila se křídla mlýna