Štěpán (44) vzkřísil polorozpadlý pivovar u Prahy. Dnes „únětické“ pijí až ve Švédsku
1
/
20
Prohlédnout znovu
Štěpán (44) vzkřísil polorozpadlý pivovar u Prahy. Dnes „únětické“ pijí až ve Švédsku
Štěpán Tkadlec se odhodlal vzkřísit zašlou slábu Únětického pivovaru. Přes prvotní skepsi a obavy se mu to daří.
|
Alexandr Malachovský
Výroba piva okolo měsíce a půl.
|
Alexandr Malachovský
Prostory Únětického pivovaru.
|
Alexandr Malachovský
Uvařit dobré pivo není nic jednoduchého. Tím, že má Štěpán Tkadlec za sebou pivovarskou školu ale ví, jak má správně chutnat.
|
Alexandr Malachovský
Areál únětického pivovaru byl ještě před 10 lety k uzoufání. Štěpán Tkadlec se mu snaží vrátit jeho bývalou slávu.
|
Alexandr Malachovský
Na počátku stála nesmělá ba dokonce naivní vize. Dnes je Štěpán Tkadlec ředitelem prosperujícího pivovaru.
|
Alexandr Malachovský
V těchto prostorách se vaří slad a voda.
|
Alexandr Malachovský
Roční výstav Únětického pivovaru činí téměř 16 tisíc hektolitrů piva.
|
Alexandr Malachovský
V těchto prostorách se vaří slad a voda.
|
Alexandr Malachovský
Pamětní deska v areálu pivovaru upomíná na prvního sládka Únětického pivovaru Vladimíra Černohorského, který zesnul v roce 2015.
|
David Zima
Vyrobit v Úněticích pivo trvá zhruba měsíc a půl. Po složitém procesu se už jen stáčí do lahví.
|
Alexandr Malachovský
V těchto prostorách se vaří slad a voda.
|
Alexandr Malachovský
Když s obnovou Únětického pivovaru Štěpán Tkadlec začínal, nepředstavoval si, že jej jednou bude dovážet až do Skandinávie.
|
Alexandr Malachovský
V ležáckém sklepení pivo dozrává.
|
Alexandr Malachovský
Uvařit dobré pivo není nic jednoduchého. Tím, že má Štěpán Tkadlec za sebou pivovarskou školu, ale ví, jak má správně chutnat.
|
Alexandr Malachovský
V ležáckém sklepení pivo dozrává.
|
Alexandr Malachovský
Takhle vypadá království Štěpána Tkadlece - Únětický pivovar.
|
Alexandr Malachovský
K Únětickému pivovaru přináleží i restaurace. Jak ale Štěpán Tkadlec říká, z hlediska financí je stěžejní právě pivovar.
|
Alexandr Malachovský
V Úněticích se vaří čtyři druhy piva. 10°, žitná 11°, 12° a pro teplé letní dny i 8°. Zároveň si na své přijdou i milovníci nefiltrovaného piva. Vše je spodně kvašené.
|
Alexandr Malachovský
Areál únětického pivovaru byl ještě před 10 lety k uzoufání. Štěpán Tkadlec se mu snaží vrátit jeho bývalou slávu.
|
Alexandr Malachovský
Petr Pavel v Hráčích: Co rozhodne o jeho druhé kandidatuře a je Babiš bezpečnostním rizikem?
Ivana Gottová a Monika Absolonová: Vážný rozhovor na Žofíně
Zemana v nemocnici navštívila Ivana. Proč za tátou nepřijde také Katka?
Policista zasahující na FFUK: Konec u policie! Ve snech vidí krev a slyší křik. Zažil i ponižování od nadřízených
Top momenty Čaputové v Praze: „Rande“ s Pavlovými, poklona Havlovi i setkání s Bartoškou
Horolezecké ikoně Messnerovi ožily vzpomínky na životní tragédii: Vrátili mu botu mrtvého bráchy!