reklama
Diskuse k článku:

Dračice Kovářová: Za sex se teď stydí!

DISKUZE: Jako sexuální dračice se ještě nedávno představovala kandidátka na post ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová (44). Teď už se ale za sex stydí.

Pamatuj si mne 14 dnů
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Zapomenuté heslo
REGISTRACE
Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! REGISTRACE
Jestli se mi líbí?

Do postele by byla dobrá. Do politiky kdo ví...

basnik
17. 06. 2009 08:53
Reagovat
paní dračice

je sympatická a kdo z vás nemá rád sex ??? ona to řekla veřejně a už se snese vlna kritiky.. Paní Kovářová , nestydtě se za to ..

krupinka01
24. 04. 2009 00:30
Reagovat
...

kdo chce tebe ?

agent700
23. 04. 2009 18:24
Reagovat
uffff

Který zoufalec na to vleze??

drobek
23. 04. 2009 11:29
Reagovat
Ono to s tou dračicí nebude tak horké ....

Pokud muži či ženy o sexu příliš mluví, tak většinou skutek utek. Tím povídáním si jen nahrazují svoji chabší realitu... Skutečné dračice a draci nekecají. Ti jen konají....

gogo
23. 04. 2009 08:06
Reagovat
Re: Ono to s tou dračicí nebude tak horké ....

S tímhle názorem souhlasím a hned vzpomínám nedávná vyjádření opelichaného "sexuálního maniaka" F.R. Čecha který o sobě líčí opravdu zajímavé story. Myslím si ale, že ve skutečnosti je podprůměrně vyvinutej a úplnej břídil.

raspina
23. 04. 2009 08:40
Reagovat
Stydí se za sex ???

Tak to dopadla, chudák. Mě se její názor líbí ! Nejhorší jsou zoufalí pokrytci ze kterých se mnohdy vyklubají úchylové, mistři onanie nebo moralističtí tatíčci hledajíc na netu mladé dívky k jejich oplzlým nabídkám. Danielo, řekněte ještě jednou, nahlas a veřejně co jste měla v profilu, jako upřímný člověk, navíc co má rád sex, stoupne váš profit u lidí, věřte mi

agent700
23. 04. 2009 07:33
Reagovat
Re: Stydí se za sex ???

Přesně tak, taky myslim že kdyby se za to veřejně nastyděla, spíše by ji to pomohlo, než ublížilo a na fotkách ji to sluší

singhaja
27. 04. 2009 10:35
Reagovat
reklama

Reklama

Speciály

Reklama

Servisní speciály

Další speciály

Lepší práce

Tištěný Blesk

Redakce

více z rubriky »
více trailerů »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
Wall Ball

Wall Ball

Skvělá 3D hra na způsob klasiky Arkanoidu. Kouli odrážíš směrem od sebe, na druhé straně mísnoti se…

více her »

Ringier a.s.SIUX
© 2001 - 2010 Copyright - Ringier ČR, a. s. a dodavatelé obsahu. ISSN 1213-8991 Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru Blesk.cz jsou bez písemného souhlasu Ringier ČR, a. s., zakázány.
* Blesk.cz využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
Připomínky a tipy pište na
Inzerce