reklama
Diskuse k článku:

MUDr. Alena Nouzová: Bolest hlavy do života nepatří

Do redakce Blesku.cz přišla na chat MUDr. Alena Nouzová z pražského Centra bolesti hlavy. Přečtěte si odpovědi na dotazy čtenářů, týkající se migrény a dalších problémů s bolestmi hlavy.

Pamatuj si mne 14 dnů
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Zapomenuté heslo
REGISTRACE
Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! REGISTRACE
moje hlava

Dobrý den,je mi 30a již od 17 mám stršné bolesti hlavy.Trvají 3 až 5 dní.Mám je převážně na levé straně hlavy.Můj neurolog mi řekl,že mám migrénu spojenou s krční páteří.Brala jsem snad už všechny léky na bolest,ale žádné mi nezabírají.Moje obvodní lékařka mi ted předepsala Naramig,ale z 6 tablet mi zabere,tak 1.Bolesti se mi stále stupnují,moc často nezvracím,ale pokaždé se mi zvedá žaludek.V roce 2004 jsem byla na CT hlavy,tam bylo všechno dobré.Už nevím co mám dělat.Děkuji za vaši odpvěd.S pzdravem Zdeňka

pruzinka
18. 03. 2009 09:10
Reagovat
migréna

zabudla som uviesť.mám 50 rokov

sheila
18. 03. 2009 09:07
Reagovat
migréna

dobrý deň, pani doktorka už 20 rokov ( po pôrode - predtým nikdy ) tpím migrénou.Spúšťačom je u mňa menštruácia,resp.ovulácia. M8m silné záchvaty trvajúce aj tri dni.Absolvovala som v š e t k y vyšetrenia - žiadny nález sa nepotvrdil, takže ... myslíte ,že po menoupauze sa týchto strašných stavov konečne zbavím? Ďakujem.

sheila
18. 03. 2009 09:04
Reagovat
reklama

Reklama

Speciály

Reklama

Servisní speciály

Další speciály

Lepší práce

Tištěný Blesk

Redakce

více z rubriky »
více trailerů »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
Gold Miner

Gold Miner

Cílem hry je vytáhnout co nejvíce zlata a diamantů. Ale pozor na čas! Mezi jednotlivými koly můžete…

více her »

Ringier a.s.SIUX
© 2001 - 2010 Copyright - Ringier ČR, a. s. a dodavatelé obsahu. ISSN 1213-8991 Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru Blesk.cz jsou bez písemného souhlasu Ringier ČR, a. s., zakázány.
* Blesk.cz využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
Připomínky a tipy pište na
Inzerce