Zpět na článek

Diskuse ke článku: Julio Iglesias po příletu do Prahy: Jsem unavený, na večeři s Gottem nejdu

Julio Iglesias po příletu do Prahy: Jsem unavený, na večeři s Gottem nejdu

22. června 2012 | 18:44Španělská legenda Julio Iglesias (68) je konečně v Praze. Slavný zpěvák přistál v 16 hodin svým soukromým letounem na starém letišti v Ruzyni, ubytoval se v hotelu Kempinski a už ve 20 hodin ho čekala…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

mandat: Julio je typicky jizni typ. Ty uz jsou ve 40 vyrizeni.Je to zazrak, ze se dozil 68 let. (23. 06. 2012 19:29)

georg7: Stari senilni dedkove ! (23. 06. 2012 12:12)

jaramila: Dědula se nám unavil, je to dřina sedět v letadle. (23. 06. 2012 08:14)

santa_-_kauz: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (22. 06. 2012 20:40)

marketkatrnkova: Ahoj lidi. Taky uz vas nebavi porad dokola poslouchat sefa? Ja ho treba naprosto nemuzu vystat a vcera mi kamaradka poradila stranky http://zkrat.me/78574 a myslim, ze sef se muze jit klouzat Kdyztak mrknete, treba to zaujme i vas, stejne jako cely nas kancl dnes (22. 06. 2012 18:53)

thomasino18: kamarádka ti měla poradit vyšetření u Chocholouška (22. 06. 2012 19:28)

makmark: (23. 06. 2012 01:50)

mutaky: Jestli si v pracovní době prohlížíte takový stránky, tak se nedivim, že máte problémy s šéfem. (22. 06. 2012 19:05)

ikona

Výhodné nákupy

Čištění pleti ULTRAZVUKEM Ilwy Cleane

Aktivace buněk, odstranění vrásek i akné. Nejúčinnější metoda pro omlazení a čištění pleti. Vyzkoušejte moderní metody kosmetických salónů! komerční sdělení

Nová generace hraní odhalena: Microsoft představil konzoli Xbox One, vypadá skvěle!

Nová generace hraní odhalena: Microsoft představil konzoli Xbox One, vypadá skvěle!

Herní konzole, televize, hi-fi věž, prostě kompletní domácí centrum, nejenom přístroj pro videohry. To je nová konzole Xbox One,…celý článek

Sami si to komplikujeme, štvalo Straku. Příbram zachránil gólman

Sami si to komplikujeme, štvalo Straku. Příbram zachránil gólman

Trenér Příbrami František Straka připustil, že dnešní bod je pro jeho tým velmi cenný. "Přijeli jsme s jasným cílem a to neprohrát.…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz