Zpět na článek

Diskuse ke článku: Ruský teenager tvrdí: Mám dítě s Claudií Schiffer!

Ruský teenager tvrdí: Mám dítě s Claudií Schiffer!

14. prosince 2011 | 09:35Za zcela absurdní označila německá topmodelka Claudia Schiffer (41) tvrzení jednoho mladého Rusa, že je otcem její dcery. Ruská agentura Interfax totiž předtím informovala o bizarní historce Alexandra…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

pesanglicky: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (15. 12. 2011 20:27)

dana.hlav: Celou dobu nosila tmavé brýle a nelíčila se...To jí jako opícha.l a ona při tom měla tmavé brýle na očích?Možné je všechno,třeba nechtěla vidět ten jeho dementní ksicht. (14. 12. 2011 15:11)

mirunkas: Leda tak ve snu,borče (14. 12. 2011 15:07)

mandat: On ten jeji manzel ma take ve skutecnosti jineho biologickeho otce.Oficielne je to znamy herec,ale v realu je to nejaky anglicky hrabe.Claudia je studena zenska,ale mozne je vsechno.Mohla to take byt pomsta,protoze jeji manzel je zahyba jak jen muze a rika se,ze ma dite s nejakou hereckou. (14. 12. 2011 14:31)

12356:  Panenko skakava, na co lidi neprijdou, aby meli svych 15 minut slavy a co je nejhorsi, ze se na diskuzi najdou lidi, kteri tuhle neskonalou blbost berou jako mozny fakt.Staci se na toho chlapecka podivat a kazdemu soudnemu cloveku musi byt jasne, ze vypada jako absolvent nejake mentalni instituce. (14. 12. 2011 13:04)

spiker: tak to mi spad kámen ze srdce.myslel jsem,že po mě Claudi bude chtít alimenty (14. 12. 2011 11:52)

vonamula: Claudia má doma malýho mongola ? (14. 12. 2011 11:09)

mandat: Taky jsem si vsiml,ze je mixovanej.Pochazi z oblasti,kde radili Tatari. (14. 12. 2011 14:31)

alumno: Je to hodně nepravděpodobné, ale není to zcela nemožné. Takže bych ho nesoudila, dokud se neprokáže opak. (14. 12. 2011 10:36)

celfrd: Přesně tak. Je to tvrzení ,proti tvrzení, uvidíme jak se to "vyvrbí".....možná budeme překvapeni !!! (14. 12. 2011 11:42)

paja296: No jo,co taky čekat od Putinových dětí že??? ale nevybral si špatně (14. 12. 2011 10:18)

ikona

Výhodné nákupy

Revoluční biolampa 5v1: Posviťte si na bolest, vrásky i opary!

Biolampa má nejen obrovské léčebné účinky, ale také dodává energii, posiluje a zkrášluje. Je neocenitelným pomocníkem se širokým spektrem použití a vysokou léčebnou účinností. Vyzkoušejte ji i vy a už ji nedáte z ruky! komerční sdělení

Horory, thrillery i sci-fi na vlastní kůži: V kině při promítání zažijete i ledovou sprchu!

Horory, thrillery i sci-fi na vlastní kůži: V kině při promítání zažijete i ledovou sprchu!

VIDEO: Provozovatelé kin už nevědí, jak by nalákali diváky do svých sálů. Kromě 3D zážitku můžete při promítání již dnes zažít…celý článek

ZNÁMKOVÁNÍ 28. kola: Mezlík dostal 9, mizerný Jarošík 1

ZNÁMKOVÁNÍ 28. kola: Mezlík dostal 9, mizerný Jarošík 1

28. kolo fotbalové Gambrinus ligy zřejmě definitivně přihrálo titul Plzni. Postarala se o to především Zbrojovka Brno, která si…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz