Zpět na článek

Diskuse ke článku: Česko Slovenskou SuperStar se stal Martin Chodúr

Česko Slovenskou SuperStar se stal Martin Chodúr

20. prosince 2009 | 23:16SLEDUJEME ONLINE: Historicky první Česko Slovenskou SuperStar se stal Martin Chodúr. Ve velkém finále porazil Mira Šmajdu.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

michalka.xda: Namyšlenej Hajzle!=D
pROSTĚ MI TAK připadáš! (13. 02. 2010 20:17)

jirka87: Taky se vyjádřím. To že vyhrál Martin mi udělalo radost, protože jsem mu fandil a doufám, že tuto šanci využije a uspěje. Miro je sice velmi sympatický kluk, extrovertní a showman, ale stále si myslím, že Československá SuperStar byla hlavně pěvecká soutěž a, i když Miro se pěvecky hodně zlepšil na Martina prostě neměl. Ovšem nikde není napsáno, že nakonec nemůže být lepší a úspěšnější, než Martin, každopádně co vím už dopředu je to, že si koupím CD obou těchto hochů, pokud je, jakože s tím počítám budou mít a sám jsem zvědav, který tu svoji kariéru chopí za správný konec , myslím ovšem upřímně, že Miro by v konečném důsledku právě díky svému přístupu, vzhledu a showmanství by mohl být úspěšnější, ale to je hudba následujícího roku, který nás teprve čeká, ať tak, či tak přeji oběma hodně štěstí v novém roce a v jejich budoucí kariéře... (21. 12. 2009 12:49)

michalka.xda: Bože dit je to ubožák! (13. 02. 2010 20:18)

tigress: Moc pěkně jsi to napsal. S těmi CD, to vidím stejně. (21. 12. 2009 23:03)

pergola: Zdravím jirka87. Musím tě upozornit na skutečnost,že na CD neuvidíš šaškárny Mira a budeš odkázán na poslouchání jeho falešných tónů. Pak snad nebudeš litovat vyhozených peněz za CD. Přitom mu také přeji hodně štěstí. (21. 12. 2009 17:27)

tigress: No, ta přejícnost z tebe přímo sálá! Možná až budou hrát Šmajdovy písničky v rádiu, budeš třeba velmi mile překvapená. Těch falešných tónů zase tolik neměl a pokud tě, chytrá horákyně, někdo neinformoval.. tvými slovy.. tě musím upozornit na to, že při natáčení CD, je možnost nepovedenou část točit tak dlouho, dokud to není přesně. Slyšela jsi někdy Darinu zpívat z CD a pak naživo? Věř, že kdyby Chodúr většinou nestál jak sošný sloup, ale třeba se u zpěvu hýbal, jaho projev taky nebude tak dokonalý a sem tam mu něco uletí... nic proti němu, ale tak to prostě je. (21. 12. 2009 23:08)

karamelka19: Blahoželám víťazovi Martinovi - sláva víťazovi, česť porazenému. Obom prajem všetko dobré, nech sa im darí.
Martin, nedaj sa znechutiť neprajníkmi, Miro, nedaj sa odradiť striebornou medailou. Chalani, užite si vianočné sviatky a kúsok slávy )) (21. 12. 2009 09:00)

global: Santakauzi mas smolu, nikto tu nezuri, vyhral ten kto mal najviac hlasov , mozna boli rozdieli minimalne. V sobotu vecer som bol v kostole, hoci som ateista na vianocnom koncerte slovenskeho a ceskeho folklorneho suboru. Vladol tam taky pokoj a mier, striedali sa slovenske a ceske koledy, nikto nikoho nevypiskal, nikto neplul jedovate sliny plne nenavisti a ja som len ticho myslel na tento chat a na prispevky tvojej ubohej klaky. Prajem pokojne vianoce pokojnym a slusnym ludom tohto chatu, a zelam v buducnosti uspech Martinovi aj Mirovi, hoci rypnut si musim ak by som mal dat euraky na koncert alebo CD jednoho z nich tigress a scispa vedia kto by to bol )))) Reakcia mojho dospeleho syna , ked sa od svojej matky dozvedel ze dostojny kmet jeho otec sleduje superstar a dokonca sa chodi hadat na chat na internet bol, ze no mama co s tym starym rockerom urobime, ze s toho nevyrastie nam bolo jasne ked sa v horucke valil na koncert Omegy do Bratislavy. Tak bohateho jeziska šmajdaci (21. 12. 2009 08:13)

tigress: I my tobě i celé rodině přejeme hodně štěstí a radostné svátky a malinko ti závidím, že u vás na Slovensku bude možná Šmajdík více k vidění i poslechu než u nás! Též by mě upřímně zajímaly výsledky hlasování, alespoň v procentech, možná by byl leckdo překvapen. I tak vítězi blahopřeji a možná to nakonec pro Mira bude větší vítězství, že nebude svázaný žádnou smlouvou a bude moc dělat co se mu zlíbí, věřím, že zájem o něj bude veliký. (21. 12. 2009 23:13)

scispa: Ahoj Globale, neboj, víme koho myslíš a 100% s tebou souhlasíme...Z Mira bude jednou opravdová hvězda, no Santa z toho asi dostane osypky, ale budiž mu přáno...A z lidí jako Santablb si nič nerob, on si taky jen užil své chvilkové pseudoslávy podporované jeho vlezdořiťkami (nebudu jmenovat, ale všichni víme, koho mám na mysli...) a teď se zase vrátí ke svému původnímu nudnému šedému způsobu života bez ovací a aplausu!!!
Všem Slovákům a Mirovi zdar!!! (21. 12. 2009 16:26)

santakauz: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (21. 12. 2009 11:10)

rodier: Tak tohle jsem necekal. Koukam na Superstar vzdy jen dokud jsou tam "blbci" a potom az na zaver no a musim rict, ze jsem podobne jako ostatni cekal ze vyhraje Smajda. Proc?
- smajda = show, vice oblibeny mezi divkami a ty posilaji SMS
- chodur sice umi zpev, to smajda temer ne, ale je to takovej buk kterej snad ani nechce delat karieru zpevaka.. nakou show..

V kazdem pripade byl bych pro, aby se vyresil ten genderovej problem kterej byl uz drive ale ted se proejvil na plno.
Zlaty slavik, grammy, emmy.. oskar.. vsude tam je rozdeleni na zeny a muze, proc ne v SuperStar? Podle me by meli jit do TOP10 5 kluku a 5 holek a postupne vyrazovat vzdy nejslabsi holku a kluka... a na zaver vyhlasit 2 super star.. 1 kluka 1 holku.. bylo by to hezci a zajimavejsi. Takhle je to na nic. (21. 12. 2009 01:16)

santakauz: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (21. 12. 2009 07:37)

karamelka19: To myslíš vážne? Aké unfér zásahy???? Hlasovali diváci a nie réžia, čo Ti to blúdi po rozume, aké vymýšľance ? (21. 12. 2009 09:07)

santakauz: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (21. 12. 2009 11:12)

janosi: bude mít alespoň na holiče. superstar snad mělo být o šoumenství, nejen zpívání. šou chce člověk vidět, proto si koupí nelevný lístek. na chodúry, na ty stačil dráťák. Sto litrů ať si užije. Stejně je pochybný, když vedle sebe soutěží konzervatorista (chodúr) a student stavební fakulty(šmajda). navíc, chodúr není konkurence. ptoto mu goťák říkal jdi do toho, dělej to. ten sice něco dosáhne, ale šmajda by byl úspěšnější. jo, je to life... (20. 12. 2009 23:23)

tigress: Tak SCISP.. kde tě mám, utíráš ještě slzičky? Pojď na panáka, zapijem ho,, ne? (20. 12. 2009 23:21)

scispa: nemůžu...beru antibiotika!!! Zklamaná- tak trošku jo, ale přežiju to!!! (20. 12. 2009 23:41)

tigress: Jasan, jsme na tom asi obě stejně. Já antibiotika dobrala včera . ale zítra si nejspíš půjdu pro další, sedí mi to na průduškách. (20. 12. 2009 23:56)

ahojkikus: za debatu, prajem mu to Dobrou (20. 12. 2009 23:18)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz