Zpět na článek

Diskuse ke článku: Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

29. září 2009 | 13:12Zdrbněte SuperStar! Sledujete pravidelně SuperStar. Máte už svého favorita? Víte drb na soutěžící? Fandíte Hvězdné pěchotě? Diskutujte na našem serveru.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

rendy555: (09. 12. 2009 16:47)

9030: To si dostal v pomocný jako trest za to že sis hrál při vyučování pod stolem s šulinem? (08. 12. 2009 09:58)

ghero76: Nechápu chování Martina, je to arogantní , hloupej kluk. Stouplo mu to všechno do hlavy nafuka jeden. On nemá vůbec vyhrat!!!! Oproti ostatním finalistum má konzervatoř dopřejte výhru jiným nezkušeným co na sobě pracujía co začali od nuly. Jak urazil Michala Davida, nestoudné co si to vůbec dovoluje, ještě nic nedokázal a už se takhle nafukuje. Být národem tak ho hned vyřadím. Je to imbecil. A porota ho nejdříve kritizuje a pak při vyřazování neřekne ani jeho jméno fuj at se stydej. Myslím že bude více lidí, kterým to vadí. (08. 12. 2009 08:19)

babca1: Dle čeho soudíš, že je namyšlený, hloupý a arogantní? Dle mého je chytrý (maturita s vyznamenáním), namyšlený není (pouze je slušně vychovaný a neprojevuje emoce- nešklebí se jako deb.l a neposkakuje jako idi.t) a dle čeho si myslíš, že je arogantní jsem nepochopila. Martin na konzervatoři zatím pouze studuje, ale ne zpěv (hudební nástroj), a tak žádné velké zkušenosti nemá ( v kapele zpívá nyní skoro každý).Rozhodně na sobě pracuje právě Martin nejvíc ze všech a taky začínal od nuly. Ještě jsem nepochopila jak urazil Michala Davida, a to jsem se dívala na celý pořad. Naopak být národem tak ho budu volit! Jo a imbecil jsi Ty! (08. 12. 2009 23:26)

weunecka: Tak za prvé Maturita s vyznamenáním není nic neobvyklého, mohl mít třeba jen štěstí na otázky..a za další:Čím je arogantní? Ještě nic nedokázal a už kritizuje písně Michala Davida..Superstar musí mít všechno, on má jen nudnej monotoní hlas, vizážisté si s ním rady neví a pohybově naprosto nenadanej! (14. 12. 2009 09:52)

ghero76: No a ty\ už taky nemáš daleko do hrobu vid??? Mi si hledáme někoho in a ne out do hrobu jako si ty, on chce vyhrat jen proto aby mamince splatil dluhy, pak se o nem ani nedocteme. Zalez babo (09. 12. 2009 08:59)

rendy555: (09. 12. 2009 16:44)

aluska: Protože je nejlepší KOTĚ tak drž pysk (08. 12. 2009 19:57)

ghero76: Nejlepší ,jak pro koho? Pro mne je to jen financní troska. Bežte do***e a doufam že vypadne (09. 12. 2009 09:01)

simona37: To co se včera stalo,vyřazení Jana Bendiga,je vrchol!!Ten kluk je hotovej zpěvák v 15 letech!!!Krásnej hlas,emoce ve zpěvu,super projev...Je mi to moc líto,ale už vyřazením Leony Šenkové,jsme měla pocit,že je to o něčem jiném ,než o zpěvu..byla dokonalá zpěvačka...a teď se to potvrdilo..Martin Chodúr je jistě velmi dobrý zpěvák,ale je to frajer,který je od začátku všemy ujišťován,že vyhraje..mě je z jeho velmi jistého chování na nic....pro mě není superstar,i když zpívá možná nejlíp,doufám,že nevyhraje...pro mě je superstar Bendig i když vypadl..doufám,že o něm ještě uslyšíme..takový hlas a osobnost se nerodí moc často...moc mu držím palce... (08. 12. 2009 07:57)

aluska: Šmajda je frajer namyšlenej, Chodúr ne. Není to soutěž krásy, ale jde o zpěv, a v tom je CHodúr nejlepší, sekunduje mu jediná Stará a Bendik, kterej bohužel vypadl, Šmajda nic neumí, nemá tam už dlouho co dělat, Šenková byla daleko lepší než on. Šmajda se mi fakt nelíbí. (08. 12. 2009 20:00)

rendy555: (09. 12. 2009 16:42)

anglicanka: tohle co dneska ukazal narod je podle meho rasismus mam k tomu spoustu duvodu , je to rom , druhej duvod rom zijici v anglii dalsi by se nasli . nepochopim jak smajda muze byt lepsi zpevak nez bendig ja teda nekoukala od zacatku ale hned jsem vedela ze bendig na to ma dostane se hodne daleko ale nenapadlo by me ze by byl na 4. miste jeste jsem doufala ze bude tak druhej protoze prvni by rozhodne nemohl byt kvuli tomu ze je to rom , i kdyz je to jeste dite ale od ted vi ze rasismus v cr je , Ja mu fandim a nejsem urcite jedina je to superstar a na nejakyho chodura co bude jen manasek nekde v muzikalu se muze bendig vykaslat vim ze on bude mit vetsi sanci nez chodur , stara a nebo smajda , porota vedela ze to ze dneska pro nej skoncila superstar bylo jen z jednoho duvodu protoze to je rom ale frajer . (07. 12. 2009 23:32)

rendy555: prosiiim sundej si spunty z usi!!! (09. 12. 2009 16:42)

9030: Si tam ty kofoly nestěhujte všechny ty angličanko, ještě jim pomůžeme zabalit a koupíme jim lístek na vlak. (08. 12. 2009 10:00)

rosalinda23: ty chytrolíne,třeba se poser,protože jsi obyčejný ubožák.jak chutná kofola a jak odtučněný tvaroh?lístky nemusíš kupovat,šetři si radši na na nové trencle. (08. 12. 2009 19:44)

babca1: Pokud jsi "angličanka", tak si kecej nesmyslyv Anglii. Domníváš se, že jsme u nás rasisté, a tak by bylo nejlepší všechny cikány odstěhovat do Anglie, protože tam jste na ně hodní. Pokud vím,tak vyhrál SuperStar v ČR Vlasta Horváth a byl také cikán. Není cikán jako cikán, ale Honza by měl v první řadě dle něho dostudovat ZŠ , začít pracovat (což rozhodně nehrozí) a přihlásit se znova. Rozhodně má talent, a tak možná za pár let dopadne lépe. Dnes poprvé se Honza zachoval skvěle, protože po vyřazení se choval naprosto normálně a ustál svoje emoce.Velmi překvapil a přeji vše nej....., i když hlas bych mu rozhodně neposlala, protože ty posílám Tebou pomlouvanému Chodúrovi, protože to je SuperStar. Jinak závěrem ty pitové řeči o rasismu si nech do Anglie, protože u nás je rasismus naruby- co projde černým neprojde bílým!!!!!! (08. 12. 2009 00:32)

ericka3: Nooo tady je o5 někdo až moc chytrej lidi. . . . chodur je namyslenej pi*usek co urazi Michala Davida to uz o jeho inteligenci neco vypovida ne??? Nemuzu nikoho soudit protze ho neznam osobne ale co predvadi v primem prenosu no tak to uz je co rict vetsiho idiota jsem nevidela a byla bych rada kdyby si to precetl!!!!!!!!!!!!!!! (08. 12. 2009 13:14)

ghero76: Chodúr je normalní imbecil s konzervatoří to je soutěž pro normální lidi ty krávo. (08. 12. 2009 08:21)

9030: a ty budeš asi bez konzervatoře, viď (08. 12. 2009 09:52)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz