Zpět na článek

Diskuse ke článku: Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

29. září 2009 | 13:12Zdrbněte SuperStar! Sledujete pravidelně SuperStar. Máte už svého favorita? Víte drb na soutěžící? Fandíte Hvězdné pěchotě? Diskutujte na našem serveru.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

ericka3: Ať si řiká kdo chce co chce ale tohle je muj nazor a ja ho nezmenim. . . . . Bendig je sice mladej ale kterej patnactiletej clovek ma hlas jako on, a navic vypada dost dobre pro moderni scenu !!!!! Zato Chodůr?????Mysli si jak neni uzasnej, jak je dokonalej pritom vypada fakt dost strasne jak oblikanim tak vzhledem a kazdou pisnicku zazpiva stejne, jinak receno hotova kopie Toma Jonese!!!!! Zkratka receno fandila jsem Bendigovi tušila jsem ze nevyhraje ale druhy misto by mel zaslouzeny snad mi nechcete rict že Šmajda zpívá líp než on. . . . . Ale teď už pro mě Superstar konci protoze se nebudu divat jak vychvalujou Chodura ted bych docela prala i prvni misto Dominice Staré!!! (08. 12. 2009 12:25)

rendy555: dominika zpiva taky hezky, ale chodur je nej. maria zazpival uplne jinak nez tom jones (09. 12. 2009 16:52)

ivanavladex: Tak se má Bendik přihlásit až mu bude 20 a bude trochu vyzpívaný. Na Chodůra nemá. (08. 12. 2009 14:52)

filipes2102: Ten blbeček Chodůr ať už vypadne!Je to trapné,jak se chová!!!Dělá Ostravě jen ostudu,pak že se nám nemá celá republika smát,když tady máme takové č...ky jako je on!!Byl bych rád,kdyby si mohl toto přečít!Přeji výhru Staré nebo Šmajdovi,škoda Bendiga,byl dobrý... (08. 12. 2009 12:08)

flin: Dominika si výhru zaslouží. (08. 12. 2009 12:04)

pindre: jen doufám, že nevyhraje Chodur, který je nemyšlený, trapný..! Nemá žádný charakter, žadné sluné chování.. Možmá, že si to myslí on.. ale bohužel.. Neposílejté mi hlasy, a doufám, že už vypadne.. On není člověk, je to vůl, a socha... a socha taky neumí projevovat city.. prosím at vyharaje Dominika.. ta vám bude vděčná.. Ale Šmajda - bananík, ten se nastratí, má bohatého bratrance.. prosím,prosím budte rozumní, mockrát děkuji (08. 12. 2009 11:53)

flin: Chodůrovi stoupla sláva do hlavy. ¨Nechápu, proč se včera všichni tak hroutili, podle mě Bendik moc dobře nezpíval, měl tam mnoho falešných tónů, i můj manžel, který má absolutní hudební hluch to slyšel, a to je co říct. Martin zpívá skvěle, äle už se při tom nudí, a stává se z něj nafoukaný arogantní kluk. No a Šmajda... toho bych vyrazila jako dalšího. Zpívat neumí, a jestli má být superstar o zpěvu, pak tam nemá co dělat. Dominice sedí každý tón, málokdy má nějaký tón falešně, je skromná, na nic si nehraje... pro mě je jasná vítězka. Chodůr si to po... svým chováním. (08. 12. 2009 10:44)

teris: Jako skromnost u Dominiky Staré nepovažuju vydupat si šaty za 900 Eur. Jinak bych ale byla taky daleko radši kdyby to vyhrála ona a ne Chodúr, už jsem na něj přímo alergická (09. 12. 2009 12:08)

janickab: jan bendig je užasnej v 15 letech takto zaspívat a získat si obdiv tolika lidí je užasne a věřím tomu že tenhle kluk ještě hodně dokaže a srdce ma na prvém místě to jde na něm vidět . držíme ti palce ty jsi naše superstar (08. 12. 2009 10:42)

ghero76: Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Trapnej namyšlenej idiot!!!Tr (08. 12. 2009 08:25)

rendy555: ty taky vid (14. 12. 2009 15:13)

aluska: Asi máš sám se sebou trochu problém viď? Měl bys vyhledat odbornou pomoc, chudáčku. Bendika je škoda, jestli je v superstar někdo namyšlenej tak je to Šmajda, hlavně strašně podlejzá, při každym hodnocení poroty. Ten je trapnej. Chodúr je svůj, je nejlepší, to všem vadí, a proto na něj vyvýjej takový tlaky. Ať vyhraje Chodúr nebo Stará, hlavně ať nevyhraje ten rádoby rocker.
Pa (08. 12. 2009 19:55)

weunecka: Sundej růžové brýle.. (14. 12. 2009 09:48)

helvyk: A to jako ty? javascript:%20insAtCur(document.getElementById('frmCont'),%20'%20%20') (08. 12. 2009 15:33)

janickab: ne není namyšleny je jen obicejny a neděla ze sebe to co není a je to vyborny zpěvak chtěla bych slišet tebe nebo vydět co jsi v životě dokazázal
chodur je ty jsi (08. 12. 2009 10:46)

ghero76: no a nty si pěkna pí...a, chodiš asi do zvláštní viď ty jedna kur....o (08. 12. 2009 13:54)

helvyk: vážený pan ghero76 právě vylezl z kanálu? (08. 12. 2009 15:36)

rendy555: (09. 12. 2009 16:46)

filipes2102: Ty jsi asi taky pěkně blbá... ghero76,máš pravdu a mám stejný názor jako ty.... (08. 12. 2009 12:09)

ghero76: Děkuju za podporu, si to vem, že vyhraje on idiot, podivej se na něj jak vypadá jak troska , NEUMÍ SE ANI POHYBOVAT A TY JEHO HNÁTY DO PÍSMENE x KDYŽ STOJÍ NO IMBECIL, NESMÍ VYHRÁT (08. 12. 2009 13:56)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz