Zpět na článek

Diskuse ke článku: Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

29. září 2009 | 13:12Zdrbněte SuperStar! Sledujete pravidelně SuperStar. Máte už svého favorita? Víte drb na soutěžící? Fandíte Hvězdné pěchotě? Diskutujte na našem serveru.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

weunecka: Tady de jen o svobodý projem vlastního názoru...stejně tak my bychom mohli napsat, že nás se*ou lidi co Chodúra brání.. (14. 12. 2009 09:34)

rendy555: napis si co chces ze jo kdo ti brani (14. 12. 2009 14:56)

pravahmmm: No prostě ho nemájí někteří (včetně mě) rádi je to podle mě namyšlenej frája (09. 12. 2009 20:23)

weunecka: (14. 12. 2009 09:34)

rendy555: poznal jsi ho osobne? nebo proc si to myslis? jenom proto ze poslouchas ostatni ktery to rikaji? takovej pristup se mi teda nelibi. (10. 12. 2009 09:25)

janemicha: si vybírá,nebo jsou mu vybírány písničky,kde může ukázat jak straaaaašně krásně tahá dlouhé tóny,a když to v písničce nejde,tak on si ji stejně přetvoří...je to děs,nuda!Každá písnička stejná.Když mu sdělí moderátoři,že postupuje,dělá jakože ho to překvapuje,ale v duchu si myslí:však já to čekal.Dominika ho nahoře obejme a on se ji skoro ani nedotkne...trochu projevím náklonnost,dík.No ne?Dominika Stará podle mě jen ječí,zpívá všechno ve vysokém tónu,jen jednu písničku zazpívala jinak a to Tears in heaven.No a Šmajda je prostě rocker,já zas rock nemusím,a myslím si,že Bendig vypadnout neměl,i přesto že je Rom,nebo že mu je 15,nebo bůhví co..takže tak.. (09. 12. 2009 13:02)

21.12.89: sme bez ze slov... nechapala sem to v to pondeli, potvrdilo se to co sem si vzdy myslela. zasr**j hejma dela chodurovi reklamu a vy jak stado krav poslouchate wola. bendig byl dobry ice se mu to kolo moc nepovedlo ale byl rozhodne lepsi nez chodur. ten nevedel ani slova pisnicky od michala davida debil (09. 12. 2009 13:01)

ghero76: Nejlepší je Jandová je to zlatíčko!!! Divím se ale že nejdříve kritizují Chodura a právem ale potom neřeknou jeho jméno při vyřazování, to je špatné. Je to floutek , který potřebuje pořádně přes držku. Jen se naparuje a ještě nic nedokázal. Přestává mně bavit celá superstár je to samej podvod. (09. 12. 2009 10:36)

rendy555: hele ghero musis furt kritizovat jen chodura? co proti nemu mas porad? (10. 12. 2009 09:22)

rosalinda23: Ahoj Bendiku,
jsi prostě jednička.Myslím si,že si měl superstar vyhrát ty.Bez tebe už není na co se těšit.Na superstar jsme se dívali jen kvůli tobě. (08. 12. 2009 20:52)

didi: Spomeňte si prosím na slov. superstar 2008 Vierku Berkyovú. Vyhrala nádhernú cenu, boli jej vytvorené najlepšie podmienky, aké sa len dali. A čo urobila ona? Nedokončila školu v Čechách, nepokračovala na Konzervatóriu na Slovensku. A viete čo robí teraz? Vykašľala sa na Slovensko i Česko a vraj spieva Írom. Tak čo k tomu povedať? A tiež to bolo veľmi pekné, milé rómske dievča.Keby bol vtedy dostal niekto iný šancu, verím, že by ju bol využil. Bendig má dobrý hlasový fond, ale na superstar a všetko čo k tomu patrí nemal. Ostatní traja Chodúr, Stará a Šmajda - všetci sú niečim zaujímavý. Ale hlavne, nikam neujdú a budú vedieť na sebe určite pracovať a popritom budú aj vzdelaní. Je mi jedno, kdo z nich vyhrá. Ja osobne prajem výhru Dominike Starej, aj keď som z opačného konca republiky-východu. Je mi ľúto, že tam neostala Šenková. (08. 12. 2009 18:29)

dokca: Nesouhlasím s tím, že je namachrovaný, namyšlený..., to že někdo nejásá, nebrečí..., že je bez citu a emocí.
Jen to neumí a nebo nechce ventilovat. Zpívá nejlépe.Jen doufám,že mu pošlou dostatek hlasů a neporazí jej Šmajda a jeho pubertální ctitelky. (08. 12. 2009 15:27)

carolina: Nikomu neberu jeho názor, ale to, že včera vypadl Jan Bendig JE o rasismu. Jeho výkony byly úžasné,skvělá show, nádherný hlas a ještě v potaz, že mu bylo 15 let-prostě jeho vyřazení byla naprostá blbost. Včera u mě ještě povýšil i jako člověk (i předtím jsem si o něm myslela jenom dobré). Pro všechny brečel a když sám odcházel neuronil ani slzičku. Prostě frajer. A Ti co vychvalují až do nebe Chodúra -NECHÁPU! Ano, má hlas, ale nezdá se vám že je pořád hrozně monotonnní? Každé jeho vystoupení je stejné. A to nemluvím o povaze. Kde je pokora, nějaký cit, přátelství? Jemu bych ze srdce přála vyřazení, aby-s prominutím trochu spadl na hubu. Ta jeho sebejistota. Superstar není jen o zpěvu, ale i o "Superstar" chování a to Chodúr postrádá. Je škoda, že v dnešní době se lidi soudí podle barvy pleti a ne podle povahy a toho co umí..... (08. 12. 2009 15:23)

21.12.89: (09. 12. 2009 12:48)

ryokai: Je mi moc líto, že Honzík nevyhrál, ale vypadl. Je evidentní talent a mnohem lepší zpěvák, ač 15leté dítě, než dospělý chlap Chodúr . Dospělák, který musí zpívat jen pomalou, aby stihl pustit své vole až na prsa a natlačit tam "Tomjonesovskou" kopii. V rychlejším rytmu to nezvládne, ani mávající ručka nepomáhá a výsledek je děsnej! Ve výškách se škrtí, hloubky mu nejdou a jeho hlas, oproti Bendigovi, nezní. Jeho výkon tím pádem přestal být nudně stejný, ale je kolo od kola horší a neposlouchatelnější. Jen pan Hejma učurávající štěstím při pohledu na Chodúra si i letos vybral svého oblíbence, a tak jako v předchozích letech, všechny ostatní, se zlobou v hlase, neobjektivně kritizuje, až ponižuje. A jsou to diváci, kdo se zlým a neobjektivním Hejmou nechali ovlivnit a naposílali Chodúrovi hlasy. Takže, přátelé, je to na nás! Obětujme pár Kč a pošleme hlasy tomu, koho v budoucnu chceme poslouchat a na koho se chceme dívat!!! (08. 12. 2009 15:16)

lucypusssy: JA SI MISLIMZE TO MEL VYHRAT BENDIK A MEL VYPADNOUT CHODUR ALE CESI BY TOHLE VZIVOTE NEPRIPUSTILI ABY CIGAN ZUSTAL A GANDZO VYPAT JE TO AKORAT VELKEJ HUMUZ A CHODUR JE IDIOT S VELKYM I CHLADNY A BEZCITNY UBOZAK ALE JESTLITO MA VYHRAT TAK PROSIM ALE BENDIK SPIVA LIP (08. 12. 2009 14:41)

ivanavladex: No, cigan už vyhral jednou Vlasta Horváth a kde je mu konec? Znají ho akorát v Praze kde zpívá v muzikálu, se nad ním Michal David slitoval. A Petr Bende který skončil druhý? Je úspěšnějsí, koncertuje po celé republice. Bendik by byl uplně to samé jako Horváth
(08. 12. 2009 14:50)

ghero76: Mluvil jsem s vyřazenýma na chatu a prej Chodúrovy strašně smrděj nohy . No ani se nedivím když je to debil Tom Jones hjahahahahahaahhah (08. 12. 2009 14:18)

elik200: semifinalista Martin CHodúr je blondˇák (08. 12. 2009 13:55)

jaruselka: Chodur sice zpiva dobre ale jeho projev je porad stejny.Bendig ma na svuj vek uzasny a prociteny hlas.U jeho vystoupeni jsem se nikdy nenudila,ba naopak mela husi kuzi.Je mi moc lito ze vypadl.Drzim Honzikovi pesti aby mohl zpivat dal,uz kvuli sobe abych si mohla koupit jeho cd. (08. 12. 2009 12:44)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz