Zpět na článek

Diskuse ke článku: Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

29. září 2009 | 13:12Zdrbněte SuperStar! Sledujete pravidelně SuperStar. Máte už svého favorita? Víte drb na soutěžící? Fandíte Hvězdné pěchotě? Diskutujte na našem serveru.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

worled: jedine Smajda (15. 12. 2009 05:47)

sokolica: Máš pravdu Lucifere.Pro mně zůstane superstar BENDIK a ŠMAJDA.1:1 Oba mají cit pro hudbu a lépe vypadají než frajírek namyšleny CHODUR (14. 12. 2009 21:34)

lucifer1982: To jsme národ blbců či co?
Jste všichni slepí a hloupí? takovej machírek a frajírek nemůže vyhrát superstar a pokud ano tak je to podvodárna jak blázen, je to o hlase a ne o trapném chodurovi po kterém neštěkne ani pes, Šmajda je dokonalý rocker a ten nám tu chybí jako pořádný zpěvák, tak se děcka proberte (14. 12. 2009 21:08)

makond: No to se vám povedlo!! Slovensko má takové pěvecké hvězdy jako Jožo Ráže, Miro Žbirku a jiné a vy přivedete na podium vypatlanýho zdrogovanýho feťáka neschopného normálně komunikovat. Přestože pořad má pro svoji úroveň vysokou sledovanost jsem přesvědčen, že jste touto "superhvězdou" spoustě lidem požitek ze zábavy zkazili. (14. 12. 2009 19:11)

sokolica: Přečetla jsem si Vaše názory a mám z toho špatný pocit.Nedalo mi to ,aby jsem se nepřipojila k této diskuzi.Už mám něco za sebou pěkné i zlé chvíle,jak můžou mezi náma žít lidé bez citu,rozumu atd...Můj tip BENDIK ze soutěže vypadnul a tím pro mne soutěž skončila.Ve finále jsem očekávala BENDIKA A ŠMAJDU.Chodur se může vrátit do Ostravy a zpívat na STODOLNI po barech.Je to namyšlený frajírek.K BENDIKOVI A ŠMAJDOVI SE NEMŮŽE ROVNAT!!!!! (14. 12. 2009 18:27)

rendy555: ja myslim ze se budeme jeste divit kdo vyhraje... (14. 12. 2009 15:04)

flin: pro mě osobně je vítěz Dominika, i když - pokud se Martin a Nika dostanou dnes do finále, pak už je to skoro jedno. Ale Nice bych výhru přála krapet víc, už jen proto, že žena má přednost. Takže jen doufám, že pubertální fanynky Mira nepřehlasují Dominiku. My jí fandíme celá roidina, i když je slovena, bylo by lepší, kdybyby byla češka, ale i tak je nejlepší, a o to přece jde. (14. 12. 2009 12:44)

flin: a posílejte hlasy Dominice. Martin to má jasné ve finále, ale slováci budou posílat hlavně Šmajdovi, a já se ptám - co je na něm tak zajímavého? To, že má pačesy, ze kterých se mi chce ... , nebo že se svléká před kamerou? Doprčic, jde přece hlavně o zpěv, a ne o to, kdo stropí víc skandálu. A jestli dneska vypadne Dominika, pak ať už mi nikdy nikdo netvrdí, že superstar je o zpěvu, protože Miro zpívat prostě neumí. A to, že tam rokérsky ty písničky odeřve, v tom není talent. Talent se pozná u jemných písniček, kde je slyšet sebemíňfalešný tón... a Dominika s Martinem ukázali, že právě s tímhle se porvat dokážou. Mitro ne. (14. 12. 2009 12:38)

makond: Pokud je systém soutěže nastaven tak, že o postupujících rozhodují deseti až patnáctiletí pak se není co divit, že se třeba Šmajda dostal tak daleko, zatímco soutěžící hodnocení odborníky daleko výš již vypadli. Pro diváky to přeci není soutěž o zpěvu, ale o show pro týnejdžry. Jen doufejme, že si odborníci z řad soutěžících vytáhnou ty nadějné a z těch potom budou opravdové pěvecké hvězdy. (14. 12. 2009 19:26)

rendy555: (14. 12. 2009 15:03)

dokca: Chodúr je nejlepší a věřím, že vyhraje!Jen doufám, že je netroufnou Šmajdovy pubertální fanynky. (14. 12. 2009 12:03)

pipcak: Šmajda si ty hlasi zaslouží ale Chodúr ne ten by měl vypadnout jestli Šmejda nepostoupí tak to je jeden velkej podvod (14. 12. 2009 13:45)

ghero76: Codúr nesmí vyhrat, ven! Je to kabaretní zpěvák nic neumí, ani chodit neumí na podiu. Je to děs co se tady děje. Je to stejně jen o penězích. NOVA ho nenechá prohrát, je to všechno podvod. Jde o peníze o nic jiného . Pokud prohraje totiž Martin Nova příjde o sledovanost a samozřejmně o SMS které tento pořad drží nad vodou jinak už by tady ten pořad tady nebyl. Je to trapne s tou Novou. Je mi na blití z toho. (14. 12. 2009 11:19)

pipcak: máš uplnou pravdu (14. 12. 2009 13:33)

ghero76: Národe vzpamatuj se už. Šmajda je opravdová stár ne Chodůr!!! Umí zazpívat jenom ala Tom Jones nic jiného mu nejde , nemá ani taneční vlohy, nekomunikuje s kamerama a včera nekomunikoval ani s tanečnicema. Měl to zpívat jim jak bylo pojetí písničky ale on myslí pořád jen na sebe ani do očí jim nekoukal. Je to hnus. Jestli tenhle kluk vyhraje tak je celá superstár do dalších let na nic. Podívejte se někdo na super star v zahraníčí to má šťávu a né jako tady u nás. Začíná to být šílená nuda. Šmajda má vše co super stár má mít, sexapeal, taneční vlohy, hlas to je hotová stár a ne to prkno Chodúr. Jestli tohle je výherce, vzpamatujte se všichni. Jak dopadne Martin? Bude pouze zpívat někde v kabaretech , na nic jiného nemá. FUJ JE TO HNUS !!!! (14. 12. 2009 11:10)

weunecka: Chodúr ven.. !! (14. 12. 2009 09:25)

worled: Maria maria maria super pisnicka 50 leta lidi gde zijeme vjakim stoleti ti co mu vibrali text tak voni vedi ze bi asi nezaspival lip tak proneho jenom Maria maria maria ! (13. 12. 2009 15:25)

komando: blíží se chvíle dalšího kola superstar-pár hodin.Víme, že ho nebudeme sledovat.Vzpomínka na to, že tam měl stát bendig, je docela smutná.
Ale horší je to- na co si neustále náš národ musí zvykat.!
A proč je zase českoslov. superstát, kdo o ní stál a kdo to chtěl? (13. 12. 2009 15:17)

komando: prosím vás, jsme opravdu národ blbců?Do byl bendig fyvorit a potom fanynky spali , ale sazka nespala že? Kdo chce českoslov.superstar?Jenom ti, co s z toho mají peníze.Adéla řekne, že život není fér. Ale život by byl fér, nebýt lidí, kteří dělají svinstvo pro peníze.Ty hlasy by se dali prošetřit, protože tomu soudný člověk, který má trochu citu a sluchu a rozumu nevěří, že Bendingovi fanoušci od 15.20 spali.A až budu ve škole odpovídat na otázky dětí, tak nesmím zapomenout dodat-jo život není fér.Možná, že by na to recept byl.Pro nás superstar končí, my máme již svého superstar-BENDIGA
Až se mě budou ve škole děti ptát, stačí říct- jo život není fér.Kdo vlastně chce českoslovanskou suterstát, kdo chce československý silvestr atd?Ještě že dnes na ČT 1 bude skvělý film-virus.Nebudeme se již na super.dívat , ale co na tom, vždyť svoje peníze z toho přeci každý má. nebo ne?
A jestli je možné, aby vypadli ti dobří jako Šenková a Bendig, no tak proč takovou soutěž podporujeme?
———
Datum 13.12.2009Zita (13. 12. 2009 12:45)

worled: Docela rad sleduji superstar2009 ale usto mne nebavi dis vychraje obvjev roku madik a zachvili vichraje superstar meto pripada jak bi bil sponzorem zlatiho slavika a cesko slovenska superstar2009 mladik martin chodur nevim coje natom pravdi ale as skonci superstar tak se asi dovime vic proc jeto tak jak je (12. 12. 2009 14:39)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz