Zpět na článek

Diskuse ke článku: Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

29. září 2009 | 13:12Zdrbněte SuperStar! Sledujete pravidelně SuperStar. Máte už svého favorita? Víte drb na soutěžící? Fandíte Hvězdné pěchotě? Diskutujte na našem serveru.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

21.12.89: souhlasim... diva sem na X-factor v britanii a tam je ro uplne o necem jinem ceskoslovenska superstars si o takoveto urovni muze nehcat jen zdat (26. 11. 2009 18:45)

rendy555: ale stim smajdou souhlasim (18. 11. 2009 16:44)

rendy555: a kdo je podle tebe favorit teda??
(18. 11. 2009 16:43)

rendy555: nerekla bych ze prvni (18. 11. 2009 16:37)

nicasimi01: vi pakarny tak vi ste dali aby ben vipat co mate za rozum viste debili posilate hlasi ale blbje vi raci posilate tym spatnym hlasi co neumě spivat vi se raci vratte nazem vi rakoviny skurveny piciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (17. 11. 2009 15:26)

rendy555: hele nauc se prvne cestinu a pak neco kritizuj jo (18. 11. 2009 16:38)

bzik: nazdarek nevite jestli bi bilo mozne aby vislo dvd s semifinalisty superstar napr miro smajda a tak proste dvd uplne od kastinku a po vipadnutí nebo vyhru diki (17. 11. 2009 15:17)

honza5: Čau, dají se někde stáhnout písně od samotných finalistů? Našel jsem oroginály písní, ale chtěl bych záznamy přímých přenosů v mp3. díky (17. 11. 2009 12:40)

mouni: byl pro mě nejelpčíí (17. 11. 2009 10:19)

21.12.89: vcerejsi kolo se mi libilo super smajda ale to se dalo cekat i Bendig me mile prekvapil a stare zazpivala moji oblibenou pisnicku v jinem podani nez sem zvykla ale libilo se mi i ben to celkem dobre dal. jinak ostatni no comment... dnesni vyrazovani byl velky sok cekala sem ze konecne vypadne Bratislavsky rozmazlenec Denisko ale zase nic no snad priste Ben se drzel dlouho ale urcite bych uvitala kdy by denis vypadl pred benem. jinak sem zvedava kdo ta nase superstar na konec bude nebo chodur uz mi v celku leze na nervy a jeho hvezda pomalu vyhasina. (16. 11. 2009 22:07)

bzik: taky bi me to zajimalo a moc me to mrzelo ze vipadl mohl by uz vypadnout chodur nebo lacho ale sem ceku rada ze nevipadl napr smajda (17. 11. 2009 15:19)

rendy555: jak by mohl prosim te vypadnout chodur kdyz je nej??? (18. 11. 2009 16:36)

anissska: ahoj naprosto souhlasim je nejlepsi a vyhraje to ale kazdej ma svyho favorita a kdyz se nekomu libi nekdo jinej nez martin tak je to prece jeho vec ne?!?!?! (20. 11. 2009 19:02)

kdopakasi: Chodur sice zpiva dobre,ale vse na jedno kopyto a navic je to arogantni a nafoukany kluk.Obrovske sebevedomi mu teda fakt nechybi (19. 11. 2009 08:36)

wykopavka: Family Portrait od Pink. A dobry www.koule.cz
(16. 11. 2009 21:47)

wykopavka: na rozloučenou Cristovao, víte někdo? Hezky to zazpíval. Někde si to ráda stáhnu, jestli to daji na net nebo na you tube? (16. 11. 2009 21:44)

graf31: I když jsou všichni dobří,přece jen nejslabší výkony podává Denis Lacho,a Vy ketří jste hlasovali to neslyšíte nebo nechcete_ (16. 11. 2009 21:10)

rendy555: to je hroznej pocit kdyz vim ze uz jen za par hodin zase bude o jednoho finalistu min uz tam zpivaji dobre vsichni a neumim si predstavit ze uz tam jeden z nich nebude vsichni mi moc prirostli k srdci (16. 11. 2009 16:34)

lia23666: ben chces se setkat (16. 11. 2009 16:28)

hesler11: Už som si zvykol, že táto súťaž je nastavená podľa určitej šablony a určité veci neovplivní nikto - myslím tým hlasovanie pubertálnych dievčatiek.No aké verdikty vypúšťa zo svojich úst porota je naozaj otrasné a zarážajúce.Doslova klamú a zároveň chcú presvedčiť ľudí o svojej pravde.Už majú dopredu zaškatuľkovaných ľudí ! Myslím si, že mám dobrý hudobný sluch a moje poradie zo včera je: ŠMAJDA, STARÁ a až potom CHODÚR, ktorý mi už so svojím TOM JONESOVSKÝM afektom ide na nervy.Ostatní štyria bol odpad, ktorý do superstar nepatrí. Hlavne, že sa všetci navážajú do Dominiky Starej, ktorá je z kola na kolo lepšia.Porota si je asi vedomá, že ich výber s kastingov je jeden veľký omyl a tak nasilu obhajujú neobhájiteľné.Tiež si myslím, že sa tam mal hrať ROCK a nie nejaké balady.Veď existuje toľko dobrých skladieb, či už nových, ale hlavne starších - viď Šmajda. Hejma sa mi sprvu páčil, no posledné kolá mi pripadá ako skorumpovaný hajzel.A tie dva ostatné kreatúry, čo sa tam škľabili ako nafetované puberťáčky aj s Haberom nie sú o nič lepší. Vôbec sa mi nepáčilo ani to poňatie scény z trasúcimi sa dievčatami - ešte k tomu s Hip - Hoppovej skupiny - na motorkách.Pripadalo mi to, ako by si z rocku uťahovali, ale to je len osobný pocit, pretože mám rockovú hudbu rád.Z tejto superstar sa stala fraška, ale výraznou zásluhou POROTY! (16. 11. 2009 16:27)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz