reklama
Diskuse k článku:

Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

Zdrbněte SuperStar! Sledujete pravidelně SuperStar. Máte už svého favorita? Víte drb na soutěžící? Fandíte Hvězdné pěchotě? Diskutujte na našem serveru.

Pamatuj si mne 14 dnů
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Zapomenuté heslo
REGISTRACE
Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! REGISTRACE
Miro Šmajda

no asi byl teda pro mně nejlepší on no jako Miro

kuba.ssss
26. 02. 2010 18:35
Reagovat
elavyp

Ahoj Martine já sem ti hodné fandila a nejvíc moje cérá pokut to budeš čist tak mužéš napsat

elavyp
02. 02. 2010 22:56
Reagovat
pre Honzu Bendiga...velke diiiik

dufam ze to bude čist.....Honzo ses moc fajn povazuji te za brachu protoze jsem neverila ale uz verim ze mame tolik toho spolecneho xDxD fakt super....taky neznasim blondinky a blondaky,nesnasim matematiku,jsem vtipna a vim ze ty jses vtipnej protoze delas blbosti v zakulisi a rozesmal jsi mne 13.decembra na superstar....protoze jsem bila smutna ze mi nemuzete dat podpis ale diky tebe jsem se smala)) moc ty dekuju ze jsi mne rozesmal...uzila jsem si to diky tebe.. dakujem od vtedy vim ze by si bol super kamarat))) jednoducho diky ze jsi..a diky ze delas radost lidem)) Nika B. mozna mi odepises a mozna ne newim ale toto patri tebe....

smejogirl
23. 01. 2010 19:21
Reagovat
Tak lidi to jsem ja smejo

hh zapomnela jsem heslo lebo jsem ho zle natukala a ted ho nevim tak nakonec jsem si to meno musela spravit nove hh...nevite nekdo jak bych se spojila z honzou bendigem??

smejogirl
23. 01. 2010 19:15
Reagovat
:))

jo a taky jsem holka aby jste vedeli lebo mam prihlasovaci meno smejoo kazdy ve skole mi to hovori ale zmenim jsi to kdys budu mit cas)))

smejoo
23. 01. 2010 18:48
Reagovat
Jan Bendig ,vsichni uzasny

nevita nahodou jak jse s nima spojit??mam na ne par peknych otazek zajuimaju ma ))

smejoo
23. 01. 2010 18:45
Reagovat
Jan Bendig xD:)

Takze ja maaam moc raada vsechny ze superstar ale nejbliz k memu srdci se priblizil jan bendig nwm proc.....ale povazuji ho za braaasku s kterym by som si chcela pokecat )))ale vsichny som super no mne moc nejde gramatika hh xD

smejoo
23. 01. 2010 18:44
Reagovat
Martin Chodúr

Martinovi ty peníze moc přeju. Kdybych na to měla, pozvala bych ho na koncert také k nám. Je to obrovský talent a fajn kluk. Šarmantní, charizmatický, skromný a takového hned tak se nepotkává, tím spíš mezi českýmí rádoby celebritami. Martin, to je jiný šialok kávy. Proto mu slávu i peníze a hlavně spoustu pracovních nabídek ze srdce přeji.

vivienne
21. 01. 2010 12:08
Reagovat
kiki

ahojky lidi ja si misl i ze muj nej nej bil spevak jan bendik je takovej srandovni uprimnej a tak dal to bich psala do vecera bendik je proste ten nejsuprovejsi kluk na svet a ma taky nej hlas a dal se mi libil denis protoze je sper kluk ma super hlas a je mi mos lito ze jan bendik a denis lacho prohrali strasne se plakala skoda ze jeden z vas nemohl vihra te jak ten debilny chodur ma hlas jak slepice a vi spiveta fakt jakkdybi ste bili 2 roky spevaci a kdis vidate desku moc rada si ji koupim a nevadi mi ze budestar 1000kc proste si ji koupim ps steti nej spevaci na svete

superkiki1
13. 01. 2010 15:06
Reagovat
kiki

ahojky lidi jak se pise treba s lidma ze superstar odepiste prosim

superkiki1
13. 01. 2010 14:57
Reagovat
lidi nemátady někdi icq na MARTINA CHODÚRA? jestli ano napiste mi ho budu moc rada díky

misickaboh
12. 01. 2010 15:37
Reagovat
pro honzicka Bediga

Honziku jses proste hvezdicka ktera zari na tom krasnem nebicku na kterem zaris jenom ty vis ze natebe nikdo nema zpivas moc krasne vim zesi ta prava vvezdicka zari dal preju ti hodne kariery a drzse furt sveho krasneho usmevu nakterem zaris jen a jen ty cau tva fanynka Merry

kralik19
08. 01. 2010 20:56
Reagovat
Bendig je nej

Hej lidi nevíte někdo jestli a jakej ma Honza Bendig blog nebo e-mail ?

nikkkisek013
03. 01. 2010 16:11
Reagovat
Re: Bendig je nej

ne nevim ale taky bych to rada vedela ale ked budem vedet tak ty dam ok???

smejoo
23. 01. 2010 18:46
Reagovat
MARTIN

MIRO JE SUPER MARTI JE SUPERSTAR

misickaboh
01. 01. 2010 12:40
Reagovat
martinek chodúrek

davej tesi nekteri pozor co PÍŠETE MARTIN JE TOTIŽ BOMBA (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

misickaboh
01. 01. 2010 12:38
Reagovat
adéla a leoš

leoš je super adéla je superstar

misickaboh
01. 01. 2010 12:30
Reagovat
martin je nej

marti ne jsi super

misickaboh
01. 01. 2010 12:30
Reagovat
Martin je 1

nevite jestli tedy pise Martin Chodúr??

misickaboh
01. 01. 2010 12:29
Reagovat
jsi 1

martine kdyz jsem tam byl poprvy tak mi hned bolo jasny ze vyhrajas mam tu i tvoje cd si fakt super

davidxx03
30. 12. 2009 16:25
Reagovat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

reklama

Reklama

Speciály

Reklama

Servisní speciály

Další speciály

Lepší práce

Tištěný Blesk

Redakce

více z rubriky »
více trailerů »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
Sonic

Sonic

Jedna z nejlepších a nejrychlejších plošinovek všech dob - ježek Soník. Udělej časový či bodový…

více her »

Ringier a.s.SIUX
© 2001 - 2010 Copyright - Ringier ČR, a. s. a dodavatelé obsahu. ISSN 1213-8991 Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru Blesk.cz jsou bez písemného souhlasu Ringier ČR, a. s., zakázány.
* Blesk.cz využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
Připomínky a tipy pište na
Inzerce