Diskuse k článku:
Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar
Zdrbněte SuperStar! Sledujete pravidelně SuperStar. Máte už svého favorita? Víte drb na soutěžící? Fandíte Hvězdné pěchotě? Diskutujte na našem serveru.
Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund!
REGISTRACE
no asi byl teda pro mně nejlepší on no jako Miro
Ahoj Martine já sem ti hodné fandila a nejvíc moje cérá pokut to budeš čist tak mužéš napsat
Tak lidi to jsem ja smejo
hh zapomnela jsem heslo lebo jsem ho zle natukala a ted ho nevim tak nakonec jsem si to meno musela spravit nove hh...nevite nekdo jak bych se spojila z honzou bendigem??
jo a taky jsem holka aby jste vedeli lebo mam prihlasovaci meno smejoo kazdy ve skole mi to hovori ale zmenim jsi to kdys budu mit cas
)))
Jan Bendig ,vsichni uzasny
nevita nahodou jak jse s nima spojit??mam na ne par peknych otazek zajuimaju ma
))
Takze ja maaam moc raada vsechny ze superstar ale nejbliz k memu srdci se priblizil jan bendig nwm proc.....ale povazuji ho za braaasku s kterym by som si chcela pokecat
)))ale vsichny som super no mne moc nejde gramatika hh xD
ahojky lidi ja si misl i ze muj nej nej bil spevak jan bendik je takovej srandovni uprimnej a tak dal to bich psala do vecera bendik je proste ten nejsuprovejsi kluk na svet a ma taky nej hlas a dal se mi libil denis protoze je sper kluk ma super hlas a je mi mos lito ze jan bendik a denis lacho
prohrali strasne se plakala skoda ze jeden z vas nemohl vihra te jak ten debilny chodur ma hlas jak slepice a vi spiveta fakt jakkdybi ste bili 2 roky spevaci a kdis vidate desku moc rada si ji koupim a nevadi mi ze budestar 1000kc proste si ji koupim ps steti nej spevaci na svete
ahojky lidi jak se pise treba s lidma ze superstar odepiste prosim
Honziku jses proste hvezdicka ktera zari na tom krasnem nebicku na kterem zaris jenom ty vis ze natebe nikdo nema zpivas moc krasne vim zesi ta prava vvezdicka zari dal preju ti hodne kariery a drzse furt sveho krasneho usmevu nakterem zaris jen a jen ty cau tva fanynka Merry
Hej lidi nevíte někdo jestli a jakej ma Honza Bendig blog nebo e-mail ?
ne nevim ale taky bych to rada vedela ale ked budem vedet tak ty dam ok???