Zpět na článek

Diskuse ke článku: Olga a nevlastní syn Miroslav: Usmířili se nad Matuškovým hrobem

Olga a nevlastní syn Miroslav: Usmířili se nad Matuškovým hrobem

19. června 2009 | 15:47VIDEO: Smutek, slzy, zástupy přihlížejících a chvílemi hustý déšť. Tak vypadalo poslední sbohem zpěvákovi, kterého miloval celý český národ, Waldemarem Matuškou (†76), na vyšehradském hřbitově.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

kathynka: To není po snídani, ta tu zlobu má v krvi. A nejhorší je, že na to stále není lék!!!A máte pravdu, zlo můžeme zničit jen smíchem (20. 06. 2009 12:38)

siroky11: Prosím tě, nech jí být! Pisatelka "petinka" je tak pitomá, že jí nezná nikdo a co dovede, je skrývat se pod nickem. Walda byl vyníkající chlap plný života a opravdu byl obdivovaný celým národem. Rozhodně byl populárnější, než nějaký "obyčejný" politik. Bude tu chybět a nikdo ho nemůže nahradit ! (20. 06. 2009 12:36)

kathynka: (20. 06. 2009 12:39)

ines: ale tata valda ho asi nemel,jednoho syna miloval nadevse a na druheho si ani navzpomel.to ze se sesli u hrobu a sli spolecne to je zase olinina prace,vsichni jsme videli jak to dopadlo vcera a tak se dneska snazila urovnavat a taky musi byt ted hodna na mirka ,vzdyt pujde o detitstvi ,tak aby nahodou moc nechtel ... (20. 06. 2009 06:00)

rejnok: jste horší než Blesk, taky děláte závěry nad něčím o čem vůbec nevíte, nebo jste příbuzná nebo podrobně seznámená jak vůbec Waldemar a jeho žena vycházeli s jeho synem Miroslavem a jestli on měl zájem se s nimi vídat? (20. 06. 2009 15:33)

cranberriess: jen ať si Miroslav nárokuje, co mu náleží. Ve středověku by coby prvozozený syn zdědil celé království i s korunou a žezlem.
A Walda byl náš KRÁL, jak vidno z pohřbu. Takový nebude mít ani Gott, on bude dlouho žít, přežije všechny fanoušky a fanynky a dcery se pohádají ještě před pohřbem..."já jsem nejmilejší, já zas prvorozená, ale já manželská atd. A nedej Herr Gott, aby Gottovi zpíval někdo ze současných kvíčal a hejkalů. (20. 06. 2009 06:58)

dreamss: Blesku, zítra se to chci dočíst.

Nezajímá mě, co vychrtlá Františka hodnotí v módní policii, zajímá mě, zda Matěj Matuška byl přítomen uložení urny do hrobu.

Pokud ne, nebylo by se čemu divit. Ty vyvolené hyeny s pozvánkama nám všem slušným liem včera stačily. ENTELIGENTI EE (19. 06. 2009 21:39)

billy: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (19. 06. 2009 21:10)

kachniknovaku: Mirka Matusku,at ma vlasy jake chce.Je jeho soukroma vec,co mu na te hlave vyhovuje (19. 06. 2009 21:05)

cranberriess: ...nebo mu včerejší opovrhování " našich rádoby celebrit " stačilo ???

Je zajímavé, že takové "elity národa s pozvánkama" nemají v sobě špetku lidskosti a slušnosti. Projdou kolem Waldových pokrevních potomků, jako by byli kus lejna...

A ta Kubiška mě už taky nedojme, psí rasu pozná, Waldovy potomky ignoruje. Hnus. Přitom by měla mít cit, přišla o dítě a jedno porodila mrtvé. Jak vidno, Martička zapomněla, ale nezapomněla, že Walda st. měl její obraz doma... Dojemné jak pro koho, Martičko (19. 06. 2009 20:51)

billy: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (19. 06. 2009 21:05)

ctenar: KDYBY OLGA, MIROSLAV A WALDA ml. UDRŽOVALI KOREKTNÍ VZTAHY A ALESPOŇ TROCHU NAROVNALI TO, CO WALDA st. UŽ NESTIHNUL.

NEMÁ TO NIKDO Z NICH LEHKÉ.

OPRAVDU BY BYLO DOBŘE, KDYBY MĚLI KOREKTNÍ VZTAH.
"PŘÍTEL TVůJ JE I PŘÍTELEM MÝM" - praví přísloví. A zde se jedná o SYNY! (19. 06. 2009 20:28)

namik: preji vsem pozustalym a jestli Miroslav prijme ode mne penize na holice, rada mu je poslu (19. 06. 2009 19:59)

dreamss: upřímná soustrast se NEPŘEJE!!! , upřímná soustrast se PROJEVUJE.

Tak nechte být vlasy vlasama a studujte GUTA JARKOVSKÉHO, (19. 06. 2009 21:44)

qwertina: (19. 06. 2009 21:49)

ctenar: je bohém po tatínkovi

Kdoví jak by Walda st. vypadal, kdyby neměl Olgu v záloze.

Mirek vypadá, že žije sám. Myslím ale, že srdce má po tátovi, nevypadá na křiváka. Pokora mu není cizí. Olga může být ráda, že Miroslav existuje, snad najdou společnou řeč. (19. 06. 2009 20:33)

qwertina: Ma slova ... jen moc skoda, ze se to neudelalo drive... ale my nevime kdo komu co zakazoval, nebo snad ne...? to se uz nedozvime .. .. (19. 06. 2009 20:51)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz