Zpět na článek

Diskuse ke článku: Slavní Češi vzpomínají na Matušku: Ztratili jsme kamaráda

Slavní Češi vzpomínají na Matušku: Ztratili jsme kamaráda

1. června 2009 | 05:04Nečekané úmrtí slavíka z Madridu Waldemara Matušky (+76) přišlo jako blesk z čistého nebe. Jak reagují známé osobnosti na odchod jednoho z největších hlasů českého showbyznysu? Přinášíme vám první reakce…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

ctenar: styď se NULO (30. 05. 2009 23:02)

gogo: Reakce je skutečně nepřiměřená. Byl to dobrý herec, dobrý zpěvák, měl tu nadprůměrné možnosti vůči ostatním naším zpěvákům, hrál i ve spoustě filmů, lidé ho měli rádi, měli rádi i jeho písničky. Nebyl pronásledovaný, naopak. A přesto odešel ... (30. 05. 2009 23:02)

ctenar: měl jsi jít taky, když závidíš, až Tvá žluč stříká z monitoru. Divím se , že redakce nechá ty závistivé blevajzy a nevymaže je.ˇČEST PAMÁTCE PANA MATUŠKY, SVĚTLO VĚČNÉ AŤ VÁM WALDO SVÍTÍ. Byl jste fajn (30. 05. 2009 23:06)

gogo: Ten odchod mu příteli nezávidím. Je mi ho jen líto.Já bych tuto zem neopustil. Nevím zda jsi pamětník jeho pobytu v Československu. Pokud ano, pak trochu soudnosti by neškodilo... (30. 05. 2009 23:09)

jesie: Ano máš pravdu, trochu soudnosti by jistě neškodilo, ale z tvé strany. On jistě neměl na růžích ustláno ani v té Americe a to co si tam vybudoval, bylo jen a jen jeho zásluhou . Život v Americe je daleko tvrdší než u nás, ale o to jednodušší, že tam nejsou takoví rejpalové a závistivci, jako tady. On v sobě tu odvahu našel a i ve vyšším věku, se rozhodl začít znovu a někde jinde.Já si myslím, že si zaslouží obdiv a ne politování. Mám pocit, že tobě se emigrovat nepodařilo, ne že bys tuto zemi neopustil. Bylo to jeho rozhodnutí a nikdo nemá právo spekulovat o tom, proč tomu tak bylo. (31. 05. 2009 08:46)

derek: No on by ji taky nikdy neopustil ,kdyby nemusel. A nejtěžší je opustit svou zem ,ale on chtěl vychovávat sve děti v klidu a bezpečí. Sbohem Waldo (31. 05. 2009 02:00)

ctenar: TY BYS TUTO ZEM NEOPUSTIL A ON JI OPUSTIL, NO A CO??? TY NEJSI ON A ON NEBYL TY: KAŽDÝ MÁ SVÉ ROZHODNUTÍ A SVůJ ŽIVOT. ZANECHAL ZA SEBOU KUS PRÁCE A NA FLORIDÉ ZůSTAL JISTÉ JEN KVůLI SYNOVI, JINAK SE MU URČITĚ STÝSKALO, KAŽDÝ EMIGRANT TO PŘIZNAL. JISTĚ PROTO SI PŘÁL SPOČINOUT VE SVÉ RODNÉ VLASTI. (30. 05. 2009 23:30)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz