reklama
Diskuse k článku:

Slavní Češi vzpomínají na Matušku: Ztratili jsme kamaráda

Nečekané úmrtí slavíka z Madridu Waldemara Matušky (+76) přišlo jako blesk z čistého nebe. Jak reagují známé osobnosti na odchod jednoho z největších hlasů českého showbyznysu? Přinášíme vám první reakce slavných…

Pamatuj si mne 14 dnů
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Zapomenuté heslo
REGISTRACE
Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! REGISTRACE
božský hlas

Waldemara jsem mela vzdycky rada. Mamka rikala ze ma doma pulku jeho repertoaru. Terezu a Kristynu. Jeho písně jsem brala vždycky z rezervama, ale jednou jsem ve 4 rano zapla televizi a Matuška tam zpíval zrovna Terezu, tak mě to dojalo, že jsem se rozbrečela jak je to krásná píseň. Mzrímě že musel odejít takový člověk, ale oto víc se tědka ty pýsně budou poslouchat. Upřímnou soustrast.

ressi
01. 06. 2009 08:28
Reagovat
Smazaný příspěvek

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse...

dunky
31. 05. 2009 18:14
Reagovat
soudruch Gott

prohlasoval v dobach temne na zapade, ze on neni jen komunista on je presvedceny komunista..

swiss111
31. 05. 2009 11:31
Reagovat
Re: soudruch Gott

Za tebe už mluví ten "soudruch" ignorante.

gevi
01. 06. 2009 14:43
Reagovat

dodržuj pietu ty cucáku zaje*anej! odešla nám legenda cucáku!

raziel
31. 05. 2009 15:31
Reagovat
Smazaný příspěvek

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse...

renta
05. 06. 2009 14:40
Reagovat

Co sem pleteš Gotta, ty inteligente, ani nevíš, že soudruh se píše s - h -. Raději zalez a nauč se pravopis.

ctown
31. 05. 2009 12:07
Reagovat
Waldemar Matuška

Je mi nesmírně líto,že odešel takový krásný člověk,jakým pan Matuška bezesporu byl. Bude moc chybět!

artaius
31. 05. 2009 10:29
Reagovat
Matuška

Ta zpráva mě překvapila a zarmoutila, jako by mě umřel někdo v rodině. Byl to férovej chlap!

akrapaz
31. 05. 2009 06:09
Reagovat
GOOD BYE WALDO

JE NAM TO MOC LITO, WALDA BYL DOBRY CLOVEK A KAMARAD, VYBORNY ZPEVAK A HEREC. WALDO DIK ZA PRATELSTVI A ZA TVE KRASNE PISNICKY A FILMY.
OLINKO A WALDIKU, UPRIMNOU SOUSTRAST.
A&J Z FLORIDY

almam
30. 05. 2009 23:25
Reagovat
sbohem..

Nedělejte z toho národní tryznu.Jeho jediné přání bylo umřít v USA.toto se mu povedlo,ale nechápu,proč musí mít pohřeb v Česku.Jeho syn Waldemar je američan,jeho první syn Miroslav je tuším Němec.On sám měl taky americké občanství,tak proč do Česka??Aby měl Blesk a Aha o čem psát?Proč nenapíšou o jeho dětech,které měl z prvního i druhého manželství?Půjdou taky na pohřeb?

tatu
30. 05. 2009 20:02
Reagovat
Re: sbohem..

TATU? no teda ty jsi ubohý,to víš o tobě se jednou takto psát nebude.To by ses musel spláchnout do záchodu,nebo tak něco,abys oslnil novináře a napsali o tobě aspoň to,že jsi vůl.Až dokážež jen zlomek toho,co Matuška,pak otvírej chlebárnu.Do té doby mlč!!!!!!!!!!!!!!!!

artaius
31. 05. 2009 10:33
Reagovat
Smazaný příspěvek

renta
05. 06. 2009 15:04
Reagovat

Pohřeb bude proto v Česku, aby se takový jednoduchý člověk, jako jsi ty, měl čemu divit a o čem diskutovat.
Waldemare, nechť je ti zem lehká. Nikdy na tvoje krásné písničky nezapomenu, díky kamaráde.

seba
31. 05. 2009 08:14
Reagovat
Re: Re: sbohem..

tatu není jednoduchý. Má pouze paměť a soudnost. To je celé.

gogo
31. 05. 2009 08:53
Reagovat
Re: Re: Re: sbohem..

Já mám paměť taky a doufám, že i trochu té soudnosti, ale netroufal bych si takto Matušku (a žádného emigranta) soudit. Takto to chtěl komunistický režim a prostřednictvím médií a StB šířil tyhle zlomyslnosti. Vidím, že se jim podařilo u jednotlivců zasít nenávist až za hrob. Husák by měl radost.

gevi
01. 06. 2009 14:50
Reagovat

Každý nechť si zamete před svým prahem a nemluví o soudnosti. K tomu, že Walda odešel z vlasti, měl jistě důvod a nikomu nepřísluší, ho za to soudit, neboť proč odešel, jsou pouhé vaše spekulace a žádná podložená fakta.Já mám též paměť a svůj názor na Waldu nezměním. Byl to kvalitní člověk, výborný muzikant, ale především kamarád.

seba
31. 05. 2009 11:38
Reagovat

Je to národní tryzna byl to dobrej chlap. Konečne se vráti domů. Styď se nulo.

derek
31. 05. 2009 01:57
Reagovat
Re: Re: sbohem..

Vrátit domů ? Nikdo ho nevyhazoval.

gogo
31. 05. 2009 08:54
Reagovat

Další chudák,který neví o čem mluví.Jdi raději skládat puzzle a necpi se kde tomu nerozumíš.Co jste to za lidi,že nemáte ani úctu k mrtvým?

artaius
31. 05. 2009 10:38
Reagovat
1 | 2

reklama

Reklama

Speciály

Reklama

Servisní speciály

Další speciály

Lepší práce

Tištěný Blesk

Redakce

více z rubriky »
více trailerů »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
Sonic

Sonic

Jedna z nejlepších a nejrychlejších plošinovek všech dob - ježek Soník. Udělej časový či bodový…

více her »

Ringier a.s.SIUX
© 2001 - 2010 Copyright - Ringier ČR, a. s. a dodavatelé obsahu. ISSN 1213-8991 Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru Blesk.cz jsou bez písemného souhlasu Ringier ČR, a. s., zakázány.
* Blesk.cz využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
Připomínky a tipy pište na
Inzerce