Zpět na článek

Diskuse ke článku: Herečka Zuzana Dřízhalová (†36) nedávno adoptovala dítě

Herečka Zuzana Dřízhalová (†36) nedávno adoptovala dítě

16. září 2011 | 16:33Herečka známá ze seriálu Velmi křehké vztahy Zuzana Dřízhalová (†36) prohrála svůj boj s rakovinou. V pátek kolem půl druhé odpoledne ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze zemřela. Věřila, že přežije.…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

viruska: Zuzany je mně moc líto, tato zpráva mě zasáhla. Nechce se tomu ani uvěřit, taková mladá a krásná žena, která tady měla ještě dlouho být a žít a nám všem dát možnost ji vídat. Veliká škoda. Je to moc smutné. Upřímnou soustrast. (21. 09. 2011 18:30)

zefy: Tak jsem chtěla taky něco napsat, ale nějak nenalézám správná slova. Co k tomu člověk může říct... Snad jen si přát, aby se takové věci nestávaly tak mladým lidem. Znám děti bez matek a otců, protože zemřeli na rakovinu. Doba pokročila, člověk dokáže tolik věcí..... proč stále tolik lidí umírá na tuto nevyzpytatelnou nemoc?! (19. 09. 2011 13:54)

zwil: Tak to je mi moc líto a přeji upřímnou soustrast rodině. Bohužel, když se psalo, že kolabují plíce, vypadalo to na začátek konce. Snad už ji nic nebolí. (18. 09. 2011 22:43)

samec3: ahojte je mi ji lito moc a preju uprimnou soustrast a ty reci co tady mate to je hrozny (18. 09. 2011 20:19)

01380138: nechápu jak mohla paní Zuzka adoptovat dítě né že bych ji to nepřála ale mělo se počkat co bude dál.Jinak je mě ji moc líto (18. 09. 2011 18:57)

lo2f: Dítě dostala před půl rokem (nevím proč píšou před měsícem, asi aby to bylo dramatičtější) a zažádáno měli ještě mnohem dřív. Před tím měla rakovinu, ze které již mohla potenciálně být definitivně vyléčená (18. 09. 2011 19:15)

sova123: Většinou se do diskusí nezapojuji, ale musím.Pochopitelně musím nejdřív vyjádřit soustrast těm, kteří ji milovali. Její ztráta je však bolestná i pro lidi, kteří trpí stejnou chorobou, pro ně byla symbolem boje s touto nemocí. Tím, že byla spoluzakladatelka Lymfom help, dávala mnohým lidem informace a naději. A já ji za to moc děkuji. Spousta těch,kteří se k diskusi připojují evidentně o této nemoci neví vůbec nic. (17. 09. 2011 22:42)

konstantina: A nevíte co měla? Myslím jestli non Hodgkinovu chorobu nebo Hodgkinovu chorobu. Non Hodgkin je horší! (17. 09. 2011 16:54)

lo2f: Hodgkinovu, tentokrát už po čtvrté (17. 09. 2011 19:05)

konstantina: Fakt? To mě netěší!! Ale je to moc osobní a nechci nic zakřiknout. Vím, co to je, typ nodulární skleroza. Kdo neprožil, nechápe.. Dík za odpověď. (17. 09. 2011 19:16)

587587: Konstantino, já zase někde četl, že ji zdolal jiný agresivnější druh nádoru, než ten původní. Nevím, jestli ji lo2f znal třeba osobně, ale berte zde příspěvky na diskuzi s rezervou. Přeji hodně zdraví Vám i Vaší rodině. (18. 09. 2011 16:49)

konstantina: Díky, jsme 2 roky po léčbě. (18. 09. 2011 22:21)

lo2f: Když se nemoc vrací, tak se vždy vrátí agresivnější varianta, obtížněji léčitelná. Tentokrát, kromě toho že měla rakovinu, měla ještě další potíže (nechci to rozebírat). Mohla být udržovaná při životě jen pomocí přístrojů a pravděpodobnost že by to nakonec přežila byla mizivá, tak lékaři usoudili že to nemá cenu ... (18. 09. 2011 17:54)

587587: pro lo2f: Aha, takže viditelně máte podrobnější informace, tak to beru svou připomínku zpět. Jen jsem nechtěl, aby se Konstantina případně zbytečně stresovala nepřesnými zprávami. (18. 09. 2011 19:00)

pelagie: mathony: ty krávoooooo....... (17. 09. 2011 16:00)

zamlzena: Já se na seriály v TV nedívám, tak jsem ji neznala. Moje teta zemřela před časem na rakovinu také v 36 letech, odešla po jednom roce, nepřežívala tedy jako dnes mnozí řadu roků. .Lze říci "Díky Bohu" za to, když se život prodlouží a může se tu ještě pobýt s dětmi. Každý rok dobrý, pokud je člověku jakž takž dobře a je to k něčemu. (17. 09. 2011 14:50)

peter7: Uprimnu sustrasť (17. 09. 2011 11:58)

reiner: Je nám to moc líto, ale také se divím, že jim adopce dopadla. Naši známí prošli takovou "lustračkou" při podání žádosti a nebýt toho, že se vyskytlo dítě o které kupodivu nebyl široko daleko zájem, tak jim to snad ani nedopadlo. Jeli pro něj na druhý konec republiky, stálo je to hrozně nervů, ale dnes mají díky Bohu pěknou, úspěšnou holčičku. Výchova dělá divy .... (17. 09. 2011 11:37)

zaviracispendlik: škoda je každého člověka (17. 09. 2011 10:01)

pelagie: Jsem se domnívala, že při adopci se hodnotí i zdravotní stav obou rodičů a je mi s podivem, že adopce byla úspěšná .....nic ve zlém (17. 09. 2011 08:40)

ikona

Výhodné nákupy

Galvanická žehlička v akci

Stop stárnutí! Hloubkové čištění a výživa pleti, odstranění melaninu, regenerace buněk - to vše pomocí galvanické žehličky, tolik oceňované kosmetické pomůcky po celém světě.  komerční sdělení

Pohodlný zvuk: Polštář, který má v sobě dva reproduktory, nevzbudí v posteli partnera

Pohodlný zvuk: Polštář, který má v sobě dva reproduktory, nevzbudí v posteli partnera

Chcete v pohodlí ulehnout do postele, ale při dívání na televizi neslyšíte dobře zvuk, protože její hlasitost je ztlumena kvůli…celý článek

ONLINE: Premiéra Hořavy. Plzeň hraje přípravu s Doubravkou 8:0

ONLINE: Premiéra Hořavy. Plzeň hraje přípravu s Doubravkou 8:0

V pondělí zahájili přípravu, ve středu už hrají první zápas. Fotbalisté Plzně se střetnou s tradičním soupeřem, divizní Doubravkou.…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz