18. září 2018
Svátek slaví Kryštof, zítra Zita
DISKUSE K ČLÁNKU


11karel11:Nelepší je vyškvařit sádlo doma a žádný odér, je vůně a ty škvarky , to je pochutnáníčko. Sádlo z obchodu je hnus, smrdí a je žluklé, staré. Ty potraviny, co prodávají jsou drahé a hnusné.

(19. 06. 2018 20:31)

pepen.: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 02. 2018 17:57)

flora:Nejlepší je sádlo doma škvařené . Žádný odér , jak se píše v článku nemá, krásně při škvaření voní. A jako bonus má člověk ještě výborné škvarky.
Ovšem člověk nesmí být líný , chvilku to trvá, trošku práce to je. Hotové kupované nikdy !

(02. 02. 2018 16:59)

soorry:Sádlo na všechno, s cibulí a česnekem lék, při smažení řízků nesmrdí jak olej. do kynutého těsta přidám lžíci a buchty jsou vláčné. Vržou vám dveře?? trošku sádla na panty a je to.

(02. 02. 2018 16:23)

11karel11:Vyškvaříme sádlo doma odjakživa , je to jediný tuk, kde není chemie. Chléb se sádlem a cibulí nebo česnekem je opravdová pochoutka. Už naše prababičky to věděly, že sádlo se hodí i na pleť, a na různé boláky.

(02. 02. 2018 14:40)

sandokan500:Kde jsou ty časy když to stálo za hovno.

(02. 02. 2018 11:36)

sandokan500:My máme svoje prasátko a svoje sádlo kdo neochutnal neví co je dobré sádlo a samozřejmě i maso.To z obchodu tomu nesahá ani po kotníky.

(02. 02. 2018 11:33)

11karel11:Také jsme měli prase, králíky, slepice, husy. Rodiče krmili je poctivě, žádné granule. A byli jsme zdravější.

(02. 02. 2018 14:43)

sukin.se.vraci: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 02. 2018 20:12)

Stanley Kolar:Sukine, Sukine ty jsi ale pěknej trotl. uvidime co budeš mít na starý kolena za zdraví ty, po kuřatech nacpanejch od hormonů přes GMO po antibiotika a masokostních mouček z jinech mrtvejch zvířat Nebo jsi vegoš a papáš celoročně skleníkový mmnňamky plný umělých hnojiv, pesticidů, zkrátka instantní zeleninu dnešní doby ? Nebo jsi uvěřil BIO fenoménu kde připlácíš za noční co se postřiků týče ? Já právě škvařim sádlíčko ... z doba poraženýho přeštíka, mňam ze včerejší noční zabijačky (mouchy spí proto noční)

(03. 07. 2018 22:55)

hanka666:My už neumíme udělat ani obyčejné sádlo???Tomu by naše babičky snad ani nevěřily. Dobrý chleba, domácí sádlo se škvarkama, čaj s medem a citronem.Na oběd kačena. A všichni byli štíhlí. Do vinohradu na kole, záhumenek....Večer slivovička a dožili se 88 let bez jediného prášku. To nám nehrozí.

(02. 02. 2018 07:59)

anellofaron1: ,,Nejlepší je sádlo značky ANNA''Já ovšem za nejlepší značku sádla považuji akorát ,,pro ana blog''

(02. 02. 2018 07:38)

europa:Kupované škvařené sádlo nikdy. Díky přidanému vnitřnímu sádlu smrdí. Kupuju syrové hřbetní sádlo a škvařím doma.

(02. 02. 2018 07:07)

pepen.: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 02. 2018 17:59)

fotrpjotr:Ty časy jsou pryč,když se za "zlých" komunistů prodávalo vynikající sádlo.

(02. 02. 2018 07:03)

Dnešní horoskopy