Zpět na článek

Diskuse ke článku: Hanychová vystrčila ňadra na "hlaváku"!

Hanychová vystrčila ňadra na "hlaváku"!

27. srpna 2010 | 12:34Bezdomovce na pražském Hlavním nádraží vystřídala vyprsená Agáta Hanychová (25)! Když se modelka s dekoltem nacpaným k prasknutí a v tylové sukýnce odhalující dlouhé nohy prohnala po nástupišti, někteří…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

gogo: vítězí nad přírodou ? To snad ne .... (28. 08. 2010 17:57)

thecatalyst: Tak člověk tu začně mít rád vlaky, začne je i používat a ona se u toho začne fotit tahle nafrněná rayda a vymetačka všech clubů. Ukazuje kozy a z nádraží se náhle stává Ku*vinec.
Co to bude příště? Nemocnice, školka, městskej úřad? jako by nestačilo, že v noci jsou toho plný ulice... (27. 08. 2010 23:53)

matyldamatylda: Člověčě, vy nerozumíte umění (28. 08. 2010 00:32)

nora20: než vystrkovat kozy... (27. 08. 2010 18:56)

jakobforman: Toto všetko, čo ste odhalila sme už predsa videli. Skúste odhaliť niečo viac. Máte na to, aby ste bola druhá Dolly Buster (27. 08. 2010 15:59)

tochadda: Děkuji cenzore, ve víru vášní jsem psal c*o*u*r*a a tys mi to vytečkoval (27. 08. 2010 15:06)

vestyn35: Tu píšu páni z Blesku, že prý budú nové pracovnice u dráh včilkaj v nových, takých chúlostivých uniformách odhalených, tož sem byl celý natěšený, vítě, bo já jezdím do vedlejšej vsi do Heřmanic pro zakysané mlečko našim motorovým vlakem každym tydňem. Tož volal jsem včilkaj Rudlikovi do tých Heřmanic, vitě, sem se ptál, esli o tym tež čítal a Rudlik povidal, že o tym eště nečital, bo dojil kozenky, tož sme včilkaj oba natěšeni. Aj tak přemýšlam, že bysem to do tých Heřmanic otočil aj dvakrát do tydňa. Šak na pěknú robenku je potřeba se podivať. (27. 08. 2010 13:16)

alfa05: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (27. 08. 2010 13:07)

tochadda: Myslím,že se svět...nebo minimálně tato zkoušená země zbláznil(a). Opravdu čím větší ***, tím větší humbuk kolem ní. Co takhle dát se fotit jako dojička u krávy,uklízečka ve špitále nebo co já vím soustružnice na lince? (27. 08. 2010 15:05)

alfa05: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (27. 08. 2010 13:06)

ellora_danen: ...u nás se říká úplně normálně "vyprsit se" ... prostě - břicho zastrčit, prsa vyprsit, narovnat záda...a může se jít... (27. 08. 2010 13:52)

ganzanie: (27. 08. 2010 19:00)

mrum: Normální, čeština je pestrá, ale nesmíš dlít jen mezi omezenýma pepikama v kotlině. (27. 08. 2010 13:41)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz