Zpět na článek

Diskuse ke článku: Aleš Cibulka a Michal Jagelka: Tajná svatba!

Aleš Cibulka a Michal Jagelka: Tajná svatba!

14. února 2009 | 19:09Dva oblíbení moderátoři a dlouholetí partneři Aleš Cibulka (31) a Michal Jagelka (31) si po sedmiletém vztahu řekli své ano. Svatbu se jim podařilo před všemi utajit!

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

pinglik: To jste celí vy.Jste puritáni a nic víc.Já sám jsem osobně heterosexuál ale mám plno kamarádů mezi homosexuály.Jsou to lidi jako my tak co.Ať si dělají co chtějí tobě taky nikdo nezakazuje s kým máš být.Tak je nech na pokoji.Starej se sám o sebe.Mám dost lidí jako ty,kteří se pletou do věcí po kterých jim nic není.Hlavně kdyby jsi viděl dvě lesbičky to už ti tak nevadí co?? (01. 07. 2009 22:25)

ziggycz: ....s takovou slavou opevujete v redakci ,,svatbu" dvou teplousu....Opravdu si i Vy v redakci myslite ,ze radoby svazky teplousu a lizalek jsou v poradku?....a navic snahy techto uchylaku o adopce deti??????nemate na poradu dne nejaka jina temata pro normalni lidi?????? (16. 02. 2009 18:14)

bugy: Svatba to skutečně podle našeho práva není.
Ale jinak jim přeju hodně štěstí, i když je to dost opožděně.
Pan Cibulka je mi velmi sympatický člověk. (15. 02. 2009 16:30)

pivka: pošahanci mrum? Jsou pouze jinak orientovaní, ale to je snad jedno, ne? Možná, že jsou pošahaní míň, než kterýkoiv hetero. Přeji jim hodně štěstí! (15. 02. 2009 11:42)

drobek: Miminko plánují?? Ale v zadku se to prej neujme i když se o to pokoušejí bukvice už odedávna (15. 02. 2009 11:55)

drdolek: vulgarity, ale když vás jen někdo upozorní na fakt, že čeříte vodu starou historkou, kterou přinesl už před pěti měsíci bulvár na tři písmena a vykřičník ze stejného vydavatelství, to mi nejde na rozum. Tak schválně, jak dlouho tu vydrží tohle. A můžete mi poslat odkaz na ona pravidla diskuse, které jsem porušil? (15. 02. 2009 11:31)

mrum: Proč říkáte registraci dvou pošahanců svatba?
Ani náš právní systém tento termín pro teoplouše nezná. (15. 02. 2009 08:49)

josef: Nevím jestli by se neměla přehodnotit ta 4 procentní menšina, mi to připadá jak by to bylo minimálně 10%. (15. 02. 2009 08:04)

kajina: Jestli jste na tom tak špatně, budete muset vyrazit z redakce ven a mezi lid. A Cibulkovi a Jagelkovi už bylo i blahopřáno ke šťastnému vztahu, veřejně. (15. 02. 2009 01:44)

drdolek: Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse... (14. 02. 2009 22:57)

zuzi03: Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse... (14. 02. 2009 20:07)

Otec zabíjel za to, že smazali dceru z přátel na Facebooku

Otec zabíjel za to, že smazali dceru z přátel na Facebooku

Už si s ní nechtěli psát, číst si její statusy ani komentáře, nechtěli se k ní už dál znát! Proto si Janelle Potter (30) smazali…celý článek

Hradci pomohl 41letý Šmarda. Zahrát si ligu? To už ne, směje se

Hradci pomohl 41letý Šmarda. Zahrát si ligu? To už ne, směje se

Jsou to čtyři roky, kdy profesionální kariéru ukončil. Nyní si však v jedenačtyřiceti zahrál Michal Šmarka zápas proti prvoligovému…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz