Diskuse k článku:
Aleš Cibulka a Michal Jagelka: Tajná svatba!
Dva oblíbení moderátoři a dlouholetí partneři Aleš Cibulka (31) a Michal Jagelka (31) si po sedmiletém vztahu řekli své ano. Svatbu se jim podařilo před všemi utajit!
Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund!
REGISTRACE
To jste celí vy.Jste puritáni a nic víc.Já sám jsem osobně heterosexuál ale mám plno kamarádů mezi homosexuály.Jsou to lidi jako my tak co.Ať si dělají co chtějí tobě taky nikdo nezakazuje s kým máš být.Tak je nech na pokoji.Starej se sám o sebe.Mám dost lidí jako ty,kteří se pletou do věcí po kterých jim nic není.Hlavně kdyby jsi viděl dvě lesbičky to už ti tak nevadí co??
....s takovou slavou opevujete v redakci ,,svatbu" dvou teplousu....Opravdu si i Vy v redakci myslite ,ze radoby svazky teplousu a lizalek jsou v poradku?....a navic snahy techto uchylaku o adopce deti??????nemate na poradu dne nejaka jina temata pro normalni lidi??????
Svatba to skutečně podle našeho práva není.
Ale jinak jim přeju hodně štěstí, i když je to dost opožděně.
Pan Cibulka je mi velmi sympatický člověk.
pošahanci mrum? Jsou pouze jinak orientovaní, ale to je snad jedno, ne? Možná, že jsou pošahaní míň, než kterýkoiv hetero. Přeji jim hodně štěstí!
vulgarity, ale když vás jen někdo upozorní na fakt, že čeříte vodu starou historkou, kterou přinesl už před pěti měsíci bulvár na tři písmena a vykřičník ze stejného vydavatelství, to mi nejde na rozum. Tak schválně, jak dlouho tu vydrží tohle. A můžete mi poslat odkaz na ona pravidla diskuse, které jsem porušil?
Proč říkáte registraci dvou pošahanců svatba?
Ani náš právní systém tento termín pro teoplouše nezná.
Nevím jestli by se neměla přehodnotit ta 4 procentní menšina, mi to připadá jak by to bylo minimálně 10%.
Jestli jste na tom tak špatně, budete muset vyrazit z redakce ven a mezi lid. A Cibulkovi a Jagelkovi už bylo i blahopřáno ke šťastnému vztahu, veřejně.
Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse...
Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse...