Zpět na článek

Diskuse ke článku: Kostýmy Bartošové přešívají na Jandovou

Kostýmy Bartošové přešívají na Jandovou

14. února 2009 | 05:00Krejčové v Divadle Broadway mají plné ruce práce. Do premiéry 4. března musejí přešít dvanáct kostýmů Mony Lisy po Ivetě Bartošové (42) na Martu Jandovou (34).

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

stefanka: Nevim,ale Jandova je studena a vypocitava.Jako zpevacka slaby prumer,mozna ma vetsi motivaci a disciplinu nez Iveta. (14. 02. 2009 13:56)

qwerty: je na fotkách Bartošová jednoznačně nejhezčí. Škoda jí. Jen mě zarazilo, že se nedávno psalo, jak má bujné poprsí a najednou se musí její šaty v těchto partiích zvětšovat na Jandovou. (14. 02. 2009 12:42)

psamara: nevím ale podle mě stojej za prd obě i se slevným Pomejem (21. 07. 2009 21:06)

heavenangel: Konečně tu roli bude hrát někdo,kdo se na ni těší a kdo ji zazpívá a zahraje dobře!!!Spoustu lidí se do Marty Jandové naváží a brání Ivetu,protože pusobí jako obět,ale kdyby byla profesionálka a pořádná zpěvačka,tak by to tak nedopadlo a pokud by měla zdravé sebevědomí,tak si chování ostatních vuči sobě nastaví hned na začátku a pokud mi něco vadí a štve mě to,tak za tím člověkem jdu a vyříkáme si to.Myslím, že se jí to hodilo do krámu..viz.video na Super.cz ze Zlatých slavíku,DOBRE si všichni kritici poslechněte co říká a myslím že je i trochu mimo!!!!!!!a posuzovat kdo je lepší se má až po shlédnutí muzikálu.. (14. 02. 2009 08:53)

bobina: A jak tedy víš,že to Jandová zazpívá a zahraje dobře? Dost si odporuješ,ale o je jedno,vždyť jde jen o zpívání! Na druhou stranu já fandím Ivetě,že dokázala plivnout do ksiftu tomu hajzlíkovi,který se neumí chovat a dala tak jasně najevo,že není žádná hopsanda,která na sebe nechá řvát kdejakým bl.bem! A Jandová??? Kdo jí u nás zná??? Janda prostě zatlačil a stačilo docela málo,aby se Ivety zbavili a Jandová dostala příležitost,protože pan režisér byl na Ivetu alergický! Věřím,že je v divadle teď klid,protože komu by bylo příjemné si nechat nadávat a to ještě tak neomaleně a sprostě??? Myslím si,že by to neustál nikdo,kdo má alespoň trochu důstojnosti v těle! (14. 02. 2009 13:28)

potkan: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (14. 02. 2009 13:44)

alfa05: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (14. 02. 2009 17:26)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz