Zpět na článek

Diskuse ke článku: Srovnání: Česko Slovensko má talent nebo Talentmania?!

Srovnání: Česko Slovensko má talent nebo Talentmania?!

28. července 2010 | 10:45Na podzim se k nám přivalí vlna talentů! Dvě konkurenční televize se rozhodly přinést divákům pořádnou dávku emocí a to ve stejnou dobu a v obdobných pořadech. Pro vaší lepší orientaci jsme pro vás shrnuli,…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

milo: Nesmyslný spor mezi TV Nova a Prima je k smíchu....dívat se budu akorát na castingy, protože jako jediný za něco stojí ( viz. trapná třistapadesátáosmá řada Superstar )...u toho jediného se člověk pobaví...a pak asi juknu až na finále...a jestli si mám vybrat mezi ČS má talent, nebo Talentmánií, vyberu si ČS má talent...prvak jsou tam opravdové české hvězdy, které něco dokázali ve svém oboru ( nebýt poslední řady Superstar, o Benášové bysme ani nevěděli ), Šeredová je spíše známou moderující modelkou v Itálii, tak co tady vlastně pohledává, Palo Habera je trapný, jak se snaží být tvrdým porotcem po vzoru britského porotoce Cowella, akorát Troška tam je na svém místě....ten je jako režisér pohádek a vtipných komedií nepřekonatelný.....o modrátorech mluvit radši nebudu, Mareš už mě dosti nudí....a ten jeho oslizlej ksicht taky....Prima svým výběrem moderátorů určitě trochu zariskovala, ale Dáda Prachař je dobrej týpek a věřím, že mu půjde moderování dobře.....slovenského moderátora neznám...tak se nechám překvapit....takže u mě to určitě na celé čáře vyhrává Prima...protože jako jediná má trochu rozumu a nevymýšlí dvěstětřicátouosmou řadu Vyvolených...Primě fandím.... (29. 07. 2010 07:34)

leontieen: Adéla už jeden československý pořad moderovala a sice Česko- Slovensko test národa. Jako moderátoka je inteligentní, pohotová, vtipná a hodně toho dokázala. Moderuje na nejoblíbenějším slovenském rádiu Fun a uváděla LET´S DANCE a 3 díly slovenské superstar. Žádný nýmand to rozhodně není. (02. 08. 2010 18:37)

i626: ..v celým článku je to opakování, jak je ta novácká kopie "svého formátu první na světě" Opravdu originelní. Ne, že by to na Primě bylo bůhví co, že. Sranda budou tak možná první dva díly, a to ještě jenom proto, že se člověk bude smát těm zoufalcům, co se přišli na ty výběry ztrapnit. Nakonec z toho stejně jako obvykle vyleze nějakej hopsálek nebo "zpěvák", po kterým po měsíci ani pes neštěkne. (28. 07. 2010 17:33)

quasimodo: na co budeme v nedeli vecer koukat? fuj. hnus. (28. 07. 2010 13:03)

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (28. 07. 2010 21:44)

anasyi: ja se budu napriklad koukat na meho manzela a spolecne se budeme koukat do talire (28. 07. 2010 17:02)

ertepla: ti se chudáci museli rozhodnout, kam se přihlásit...je v tom chaos... (28. 07. 2010 12:44)

zampi: Určitě si rád zkouknu origoš než nějakej trapnej plagiát, v čele s Marešem. Nova utře ve sledovanosti, stejně jako s Big Trotlem (28. 07. 2010 12:36)

aurinka: Tohle je nejtrapnější co může být. Když si prima konečně vzala taky nějakou tu show tak Nova si udělá tu samou akorát jinej název. No to není normální. Ale myslím, že když bych se dívala, tak na Primu. Důvod? Je to Originální a bylo to první a taky je tam Kraus a jeho hlášky budou rozhodně lepší než těch co se opakují na nově. (28. 07. 2010 12:28)

leontieen: Zapomněla jste na rok 2005, kdy Prima vysílala Vyvolené a Nova proti nim ve stejný čas Big Brothera. Vyvolení tenkrát jasně převálcovali Big Brothera a Prima jasně trumfla Novu, což na Nově těžce nesou. Vypadá to, že se historie bude opakovat a ČS má talent trumfne Talentmánii. A Nova s Markízou budou litovat, že páni ředitelé neuplatnili včas opci. (02. 08. 2010 18:41)

dama: Souhlasím ! Tehdy to také potopil Mareš. Dnes opět infantilní, primitivní humor typu " Právě jsem se vrátil z hradu " mě fakt dostal. Kdy Nova pochopí, že Mareš jim každou zábavu zničí. Proti těm dvěma hochům na Primě je jeho moderování katastrofa. Nic nemá připravené, jen improvizuje a to si může dovolit jen opravdový " inteligentní "profesionál a jen plácá blbosti. Tak ať se Nova nediví, že 3/4 národa přepnulo v neděli na Primu. (03. 09. 2010 07:06)

zirafa: ani jedno, ani druhý.... sama si udělám lepší program.... (28. 07. 2010 12:20)

anasyi: ahoj zirafa,presne ....co budes varit v nedeli? (28. 07. 2010 16:47)

zirafa: ještě nevím anasyi, co mražák dá... v pondělí zjistíme, že jsme vařily zase stejný jídlo a mě už fakt klepne.... (28. 07. 2010 16:50)

anasyi: ziraf,me mrazak nic neda,ja ho nemam ryby susim a maso zakopu hodne hluboko do zeme,pekne prosoleny,a pak taham kejtu za kejtou takze ja vzdycky musim najit tu spravnou diru,kam jsem maso zakopala a potom varim to vis,tady na pustem ostrove nemame ani elektriku (28. 07. 2010 16:58)

anelam: A nespleteš si někdy tu díru?A nevytáhneš místo kejty-Kejdu?Počítám že nemáte ani kadibudku ale taky pěkný program (28. 07. 2010 19:30)

ganzanie: taková zakopaná slivovička by taky nebyla k zahození (28. 07. 2010 18:49)

zirafa: anasyi, hlavně že máš z díry co tahat ! tak budu v pondělí v očekávání, cos vytáhla....
p.s. teď zrovna zkoumám na internetu, kde je ten váš pustý ostov... (28. 07. 2010 17:04)

matyldamatylda: žirafo, mluvíš mi z duše (28. 07. 2010 14:23)

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (28. 07. 2010 12:50)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz