Zpět na článek

Diskuse ke článku: Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

4. února 2010 | 12:00Po loňském superúspěšném prvním ročníku pokračuje soutěž nejPes druhým ročníkem! Zde se můžete zapojit do velké pejskařské diskuse.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

klatovy: (23. 05. 2010 20:20)

kvetule9: moc pěkné! (23. 05. 2010 20:22)

moika1111: Moc děkujeme za hlásek a navíc 26.5 má svátek tak myslím,že hoto pohlazení od cofifi a hlásek moc potěšil určitě mu kopíme nějaký ten psí pamlsek já jsem nevěděla,že existuje psí pivo a ono fakt je, ale našemu to nic neříkalo moc všechny zdravím (23. 05. 2010 17:31)

zkrat: vaše odpověď na podvod
o tom, jak je která fotografie povedená, rozhodují právě čtenáři pomocí
hlasování. (23. 05. 2010 14:18)

zkrat: myslím si,že v tomhle pravdu nemáte,v právech a povinnostech pořadatele v bodě č.4.3 píšete
Pořadatel má právo do soutěže nezařadit, a tedy nezveřejnit příspěvek:
•neodpovídající tématu soutěže...
je hodně fotografií,co neodpovídají vyhlášeným kategoriím a přesto jsou na nejvyšších místech,takže o tom,která fotografie je povedená nebo ne podle mě rozhodujete vy,ať si má majtel psa na prvním místě hlasů kolik chce,ale ať ta fotka odpovídá tomu,co u které kategorie píšete v tiráži
např. u komika roku je zadáno:
Nejvtipnější a nejveselejší pejsci. Dokáže váš pes udělat grimasu, která všechny rozesměje? Pak je tohle kategorie právě pro vás!
a to není jediný případ.Dík za hbitou odpověď (23. 05. 2010 14:30)

certice: souhlasím, některé fotografie opravdu neodpovídají tématu do kterého byli zadány, a adminům je to jedno. nechají vyhrát ty majitele kteří body získaly podvodem a ještě jsou v kategorii do ktere jejich foot ale vůbec nezapadá. je to hnus (23. 05. 2010 16:58)

kvetule9: děkuji (23. 05. 2010 15:12)

coffee: ..moc děkujeme těm, kdo hlasuje pro Coffeeho, málem jsem spadla ze židle , když jsem zjistila, že se posunul na 27.místo, to jsem ani nečekala. Takže ještě jednou děkuji .
Teď musím odjet, podívat se na jiný domek se synem, přítelkyní a hlavně Kofíčkem a až se vrátím budu pokračovat . Večer napíšu na diskusi, pro které pejsánky jsem hlasovala pravidelně a kterým na dálku poděkuji za příjemná psaníčka v profilech.
Užívejte si s Vašimi miláčky, pokud je příznivé počasí, stále se to venku střídá.
Pěkné odpoledne a pohlazení pro všechny hafánky . (23. 05. 2010 12:25)

jabetynka: (23. 05. 2010 12:05)

zikmund: Až se vám bude chtít, písněte na profil. (23. 05. 2010 15:01)

jabetynka: Už se stalo.. (23. 05. 2010 18:07)

kvetule9: Přidávám se k lidem, co jsou zhnuseni organizací této soutěže. Zkoušela jsem od rána podporovat Viki na max, dávala jsem odkazy kam jen to šlo, částečně se zřejmě někdo chytl, protože hlasy naskočily, ale první pes během chvilky utekl o více jak 200 hlasů. Je mi fakt líto těch lidí, co hlasovali poctivě Ale boží mlýny melou, sice pomalu a jistě a na každýho dojde a proto milí pejskaři, pokud nebude pro další roky tato soutěž lépe podchycena, viděla bych to tak, že radši vezmu své pejsany někam ven, než abych se rozčilovala Všem poctivým přeji krásné chvíle s vašema miláčkama (23. 05. 2010 11:50)

certice: přesně tak, dřív se vylučevalo o sto šest a dnes je jim to jedno a je to podle nich v pořádku takovouhle soutěž si můžou stračit někam. Když to bylo úplně poprvé byl náš pejskem v první desítce chybou organizátorů této soutěže šlo občas hlasovat pořád a oni nás vyloučily za jejich chybu jak směsné dneska kdo umí s pc si hlasy cpe pod takem po tisích jak nápadné ale admini nehnou ani prstem je to v pořádku než člověk pošle hlas mají někteří hlasů 200 i více to je správné???!!! takový soutěžící taky vyločit a ne je nechat vyhrát!!!!!!! (23. 05. 2010 17:02)

jannee.hc: kvetule a to není jenom vedle VIKIHO , to je skoro všude ,to se jen divíš jakým tempem hlasy letí, normální cestou se svými příbuznými a kamarády to prostě tak rychle nejde, jen podvodem, jenomže organizátoři nám tady vždy vytřou zrak tím, že je vše v pořádku...JE TA SOUTĚŽ SE VŠÍM VŠUDY I S BLESKEM UBOHOST!!!! (23. 05. 2010 13:52)

kvetule9: Jj, tak tak. Člověk se snaží a když někdo umí s PC a najde si prográmek, tak ostaní mají smůlu. Dokonce jsem psala i do Blesku, proč s tím něco neudělají, že je to podvod, tak sem dostala odpověď :

Dobrý den,

o tom, jak je která fotografie povedená, rozhodují právě čtenáři pomocí
hlasování. Rozhodně není úkolem redakce posuzovat, bylo-li rozhodnutí
hlasujících správné, či nikoliv.
Soutěž rozhodně za podvod nepovažuji a Vaše obvinění z podvodů a
jakéhosi nadržování považuji za neuvážená a přehnaná.

Takže když se tady trpí podvody, tak proč ne. Jsem ráda, že nepatřím mezi lidi, co tento bulvární plátek podporují a kupují. (23. 05. 2010 14:07)

jannee.hc: ani já ten pochybný blesk nečtu a nedivím se jak se k tomu postavili...jinak to oni ani neumí (24. 05. 2010 00:04)

jabetynka: (23. 05. 2010 11:59)

luciuska: Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, nějak nemám časí, ale chci pozdravit všechny své kamarády co jsem tady potkala. Zkrat, coffee, megie410, lucka22, malinke-kote...a další...

počasí se u nás kapke zlepšilo tak snad se to udrží Mějte se tu krásně, já jdu špratat na zkoušky a potom hlavně ven s Miškou...

Včera jsem se byla podívat na ty naše koňulata...tak ti už jsou taky v suchu, akorát jsou nevyběhaní a těší se až bude bláto pryč...

tak zdar zatím
(23. 05. 2010 10:51)

megi410: Ahojky Luci a Míšo, posíláme pohlazení, pozdravy a držíme palce na zkoušky (23. 05. 2010 18:05)

coffee: Ahoj Luci a Mišulko, ano je tu poslední den, už nebude žádná honička a doufám, že to tady nechají, abychom si mohli Ti co budou mít zájem občas napsat, prostě jen tak .
Souhlasím s uživatelem zkrat, aby to už konečně bylo všechno za Vámi, nebylo žádné bláto a koníčci mohli běhat s vlající se hřívou.
Posílám pohlazení, pusinku ♥♥♥pro Mišulku a Luci, ať jde šprtání dobře.... hodně štěstí (23. 05. 2010 11:57)

reklama

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Svěcený o telefonátu s Přibylem: Myslel jsem, že jsem ztratil signál

Svěcený o telefonátu s Přibylem: Myslel jsem, že jsem ztratil signál

Moderátor Petr Svěcený je dost možná posledním člověkem, který s místopředsedou představenstva Sparty Lukášem Přibylem hovořil.…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz