Zpět na článek

Diskuse ke článku: Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

4. února 2010 | 12:00Po loňském superúspěšném prvním ročníku pokračuje soutěž nejPes druhým ročníkem! Zde se můžete zapojit do velké pejskařské diskuse.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

richard.vesely: Dobrý den, stále Vám to nejde? Zkoušel jsem teď otevřít profily a funguje mi to úplně normálně... (24. 05. 2010 17:20)

maru11: Tak soutěž je ukonce,nevím jak kdo,ale mě je jasné,že už bych do toho nešla o soutěžení mám jiné představy,ale nerozloučit se vámi mi nedá.Mějte se všichni krásně ze srdce vám přeju mnoho krásných zážitků s hafánky ať vám dělají radost a věřte,že za vaší starost o ně dostanete nazpět bezmeznou lásku,které je v dnešní nehezké době pomálu.Všem opravdovým pejskařům fandím a tleskám ať se vám daří.Miluju naše kosatky Maru,Iva a kosatky. (24. 05. 2010 11:08)

jabetynka: (24. 05. 2010 18:23)

eveli: Přeji všem krásný den,dnes snad konečně po dlouhé době slunečný.Děkujeme všem,kteří nám posílali hlásky.Přejeme všem pejskům,fenečkám a štěňátkům
hodně štěstí a zdraví.Děkujeme Megi410 a Coffee a přejeme Vám i Vašim miláčkům
štěstí a lásku.Sárinka,Jessinka a Eveli (24. 05. 2010 09:59)

milandc: Dobrý den
kde se dozvíme konečné výsledky?Do kolikátého místa jsou ňáké ceny?
Děkuji (24. 05. 2010 09:31)

richard.vesely: Dobrý den, konečné výsledky najdete zde http://www.blesk.cz/clanek/nejpes-psi-svet-nejpes-2010/136447/nejpes-2010-predstavujeme-vam-viteze-3 -kola.html Všech těchto 12 pejsků a jejich páníčků získá ceny, o celkovém vítězi se rozhodne 20. června během superfinále v Brně. (24. 05. 2010 17:25)

zuza001: ahoj všichni, soutěž končí, já ji sledovala od samého začátku, byla jsem svědkem smutných příběhů, ale i moc pěkných, pár pejsků našlo domov a to je fajn. Všem vám chci říct, že pro každého z vás je ten jeho pejsek ten NEJ , posílám pohlazeníčko všem vašim chlupatým kamarádům . Mějte se všichni fajn. Bylo mi tu s vámi prima (24. 05. 2010 00:08)

skype7: soutěž nebyla spravedlivá ,ale to mi vcelku nevadí, můj oblíbenec byl romíčekprotože ti kluci všichni ti velikonoční mě vzali za srdíčko a kdybych mohla a nebydlela v Praze,tak bych si je vzala všechny to píši o minulém koleLoučím se se všemi,protože já neměla favorita a jak jsem psala už předtím ,co hlas pro mého psa to hlas pro všechny pejksy, kteří opravdu v útulku byli,stálo mě to i doma hodně úsilí ,byla jsem všem za pitomcea pořád si myslím,že ta sotěž měla nějaký smysl a jde hlavně o zviditelnění všech pejsků,brala jsem to vždy od zadu ,k těm nejlepším jestli jsem nekoho urazila omlouvám se,vždy to bylo v dobrém (24. 05. 2010 00:04)

jdub: Všem přejeme krásnou dobrou noc, hodně radosti z Vašich chlupáčků. Také všem gratulujeme k jejich výhře. Největší výhrou je, když je máme rádi.
Tak dobrou Jitka se smečkou (23. 05. 2010 23:59)

coffee: ..dobrou Jituš se smečkou (24. 05. 2010 00:03)

zikmund: Hodně štěstí a krásných chvilek s vašimi chlupáčky a pejskům v útulcích ať brzy najdou domov, přeje Anička a její smečka (23. 05. 2010 23:40)

coffee: Dobrou noc (24. 05. 2010 00:02)

coffee: ....jdu Vám všem popřát klidnou dobrou noc, hezké sny,
....ať od zítřka svítí sluníčko po celé další dny

Pohlazení pro všechny pejsky a fenečky . Dobrou noc. (23. 05. 2010 23:32)

megi410: Mějte se všichni moc krásně, pejskové i páníčkové. Dobrou noc (23. 05. 2010 23:35)

klatovy: Tak jsme rozdali poslední hlasy všem našim psím kamarádům.Všem, kdo nám fandil,jsme poděkovali na zeď,psím kámošům přidali vzkaz na profil. Tak snad tady po nás žádný restík nezůstal.Všechny upřímné pejskaře zdravíme,rádi jsme vás poznali Všem útulkům přejeme hodně štěstí/vzkaz pro vyjímku,která ví o čem mluvím:pokud takto jednáte i v útulku,tak to vás i útulek nebo co to máte lituji/ (23. 05. 2010 20:58)

zkrat: mějte se hezky,třeba jednou pojedu kolem a pomazlím se s pejskama a udělám to zadarmo,nemusí to bejt za úplatu ať se k pejskům chováte pořád tak, jak se chováte, oni vám tu vaši lásku a snahu vrací každý den, nemůžu moc psát,držím palce na rukou i nohou hokeji,tak někdy..... (23. 05. 2010 22:15)

malinke-kote: Tak už se blíží konec soutěže, Beník sice spadl na 10 místo ale to vůbec nevadí je rád že se mohl spřátelit s ostatníma pejskama ... také své příznivce pozdravuje a přeje hodně štěstí ať se vám daří v životě a máte krásné pejsánky Doufáme že nechají aspoň tuto diskuzi nebo aspoň naše profili aby jsme si mohli nadále občas psát ¨mějte se krásně a snad už bude venku krásně aby jsme mohli s našema mazlíčkama chodit na procházky a ne jen vyčúrat a domu. Hlavně ať mají krásně ty co měli a mají záplavy... ať vše dobře dopadne (23. 05. 2010 20:25)

malinke-kote: ještě 9 hlásků a byl by beníček zase na devátém místečku, ale bohužel panička už jde spinkat a stejně už by to nějak neovlivnila ... tak všem přejem s beníčkem dobrou noc (23. 05. 2010 22:43)

zkrat: za chvíli zazvoní veliký zvonec
téhleté soutěže bude už konec

dny byly příjemný,byly i hádky
tak blbou soutěž už nechceme zpátky

všichni svý pejsky máme moc rádi
takový podmínky nám strašně vadí

nechte si soutěže,my zase pejsky
vyvádět s nimi je přeci hezký

pro všechny hlavně hodně zdraví
tímto přáním ZKRAT vás zdraví (23. 05. 2010 20:01)

korneli5: Naše celá rodina zdraví všechny milovníky psů.Kdo má chut at si pustí krátké video našeho pejska.Vytvořila ho před třemi roky dcera.Zapněte si i zvuk.
http://www.youtube.com/watch?v=A2outy8dtBI (23. 05. 2010 20:30)

reklama

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Svěcený o telefonátu s Přibylem: Myslel jsem, že jsem ztratil signál

Svěcený o telefonátu s Přibylem: Myslel jsem, že jsem ztratil signál

Moderátor Petr Svěcený je dost možná posledním člověkem, který s místopředsedou představenstva Sparty Lukášem Přibylem hovořil.…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz