Zpět na článek

Diskuse ke článku: Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

4. února 2010 | 12:00Po loňském superúspěšném prvním ročníku pokračuje soutěž nejPes druhým ročníkem! Zde se můžete zapojit do velké pejskařské diskuse.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

zkrat: zdravím
dneska to jde,ale včera jsme tu měli větrnou a dešťovou smršť s bouřkama,byly to snad i kroupy,myslím na luciusku,jestli už se z toho dostali,pošli mi odkaz na pejska Ivanky (25. 05. 2010 12:32)

coffee: Už to mám Ivanko:

http://www.blesk.cz/vyhledavani/?q=50+nej+eleg%C3%A1n%C5%AF&sa=&hash=ad1d3e4772f (25. 05. 2010 12:09)

coffee: Ivanko, ráda bych Ti napsala , kde to najdeš, ale já to nemůžu také najít a přitom jsem na to koukala , ale to už je dýl. Pokud to najdu, tak Ti to hodím na profil
Pohlazeníčko pro Xarinku...jasně i pro Tebe .
Pěkný den. (25. 05. 2010 12:06)

petulisek99: Dobrý den,soutěž už zkončila a tudíš bych se chtěla zeptat jak můžu celý profil pejska vymazat?Děkuji za odpověď a hezký den (25. 05. 2010 09:46)

richard.vesely: Napište nick a heslo na emailovou adresu nejpes2010@ringier.cz. (25. 05. 2010 17:46)

zkrat: můžete napsat,kdo vybíral 5O nejlepších akčních fotografií psů? Jejich momentky jsou skvělý až neuvěřitelný a 50 největších psích elegánů,kde chválím,že jste vybrali psy,kteří jsou elegány bez jakýchkoliv oblečků apod.. maximálně mašle u ras shi-tzu nebo yorkšíra,kde to je nutností (24. 05. 2010 20:15)

richard.vesely: Dobrý den, tyto galerie jsem vybíral já. Jsem rád, že se Vám líbí (25. 05. 2010 09:59)

coffee: Když jsem Vám to psala ve 12:43, tak to nešlo, v 170 hodin už to bylo v pořádku. tímto Vám děkuji)

Další problém mi nastal, když jsem psala psí příběh do profilu, samozřejmě jsem byla přihlášená. Příběh byl pěkně dlouhý, když jsem jej dopsala, řekla jsem si, je to přeci příběh o "Kofíčkovi a čmelákovi", raději si to po sobě zkontroluji, zdali jsem někdne neudělala chybu. Přečetla jsem si to ještě jednou, klikla jsem "odeslat na zeď" a ono nic, dole na liště se objevilo "HOTOVO", ale příběh se nepřesunul na zeď, klikla jsem ještě jednou a opět nic, chtěla jsem si příběh okopírovat, ale ani to nešlo. Vyjela jsem z profilu zpět šipkou s tím, že se vrátím na můj profil, jako vždy. Objevilo se mi "Musíte se přihlásit", neumím si to vysvětlit, ale z mé strany chyba nebyla, řádně jsem se přihlásila a jak sám víte, bez přihlášení, nejde do vzkazů, či na zeď psát.
Tak mne napadlo, jestli není určitý limit, pokud se zdržím déle na jednom profilu, že se to automaticky odhlásí. Sice na jiných stránkách se mi to ještě nikdy nestalo. Na Facebooku můžu být dvě hodiny, například psát na chatu a taková věc se mi nestane. Kdyby to bylo pouze u jednoho profilu, tak neřeknu, ale za dnešek se mi to stalo asi 3x. proto se ptám, jestli je nějaký limit, když píšu příběh, může mi to trvat déle, jelikož přitom dělám i jinou práci, s tím, že si to dám na lištu a pracuji ve Wordu a tak mám rozdělané dvě věci.

Děkuji Vám za odpověď a přeji příjemný večer (24. 05. 2010 19:47)

richard.vesely: Děkuji za upozornění, zjistím to u našich webmasterů. (25. 05. 2010 10:01)

coffee: Děkujeme, hlavně za odpověď a že se na tom pracuje
Příjemný den. (25. 05. 2010 12:00)

zikmund: Já s tím mám problém u delších vzkazů taky. Řeším to tak, že si napsaný text pro jistotu před odesláním zkopíruji na plochu do texťáku a když mě to náhodou odhlásí, tak už to po přihlášení jen nakopíruji zpátky. Asi by se to dalo vyřešit zatrhnutím políčka "zapamatovat si přihlášení", ale v každém případě to je nepříjemné, když to člověk nečeká a pak to musí celé smolit znovu. (25. 05. 2010 09:49)

coffee: po tom co se mi to dělo, tak jsem to také tak musela dělat, ale zrovna tak dlouhý příběh, to mě fakt naštvalo ...moc jsem se zlobila a nadávala jsem hlavně sama sobě, proč jsem to raději nenapsala hned ve WORDU, už si na to budu dávat pozor. N aurčitých stránkách to tak mají, nechci jmenovat, ale můžu napsat, že je to ohledně telefonů a bude Vám to jasné. Tam, když si prohlížím tarify a nic nedělám, jen koukám , tak mě to upozorní, že budu odhlášená, pokud neprovedu nějakou aktivitu, ale to celkem beru. Na profilech NejPes mne to zarazilo .
Jinak přeji moc hezký den, měl by být, už jen z toho důvodu co se dělo včera, to byl děs ...kroupy, fujavice, rány jako z děla brrrrr...ať už se to počasí vzpamatuje..prosím..prosím .
Snad se nepřihoršilo těm po povodni, už jen kvůli nim by měla ta žlutá kulička začít pořádně svítit

Pohlazeníčko pro hafánky a pusinku na čumáčky ..mlask (25. 05. 2010 11:59)

zikmund: Tady v HK už jsme včera taky jen čekali, kdy přiletí ony pověstné trakaře. Štve mě to, protože se nedá jít na procházku nikam dál než za humna. Jedině si s sebou vzít pláštěnku a hromosvod. (25. 05. 2010 12:29)

certice: tak koukám, že o 50.000 budou soutěž opravdu ti největší podvodníci z celé soutěže, jsem pořád doufala že admini nejak zapracují, ale to ne najednou to všem prochází a ještě se takto některý z nich obohatí. Kdyby ty peníze připadly aspoň nějakému útulku, ale ani tato kategorie není úplně čistá když tam jsou pejsky kteří mají majitele a opět to nikomu nevadí. ale co lidi kteří vyhrali nepoctivě nikdy nemůžou mít z takové výhry radost a boží mlýny melou..... (24. 05. 2010 14:29)

malinke-kote: Měli jsme s Beníčkem také podvádět aby šla aspoň některá část do Litoměřického-Řepnického útulku odkud náš Beníček pochází ... nu co ... snad to vyhraje ten nejspravedlivější .... přeji to štěněti roku ... ten mi příjde aspoň férovej ... a vyhrál to férově ... protože je opravdu krásnej .... (24. 05. 2010 17:42)

klatovy: Tady už nemá cenu něco rozebírat. Admini měli zasáhnout hned,soutěž ukončit a peníze věnovat lidem v zatopených oblastech.Pak by plno těch poctivých smeklo.
Nepoctivci by řvali,ale bylo by to fér. (24. 05. 2010 15:15)

zkrat: Nazdárek,vstáváme........
ta soutěž hasičů v sobotu byl jen "srandamač" a konal se v Malém Březně u Chomutova (24. 05. 2010 11:36)

malinke-kote: to je kousek od nás hihi ... ale asi tam nebyl .... to určitě byla nějaká soutěž vysloveně chomutovákům ale strejda je v Jirkově u hasičů (24. 05. 2010 14:04)

richard.vesely: Mílí soutěžící,

hlasování ve 3. kole soutěže nejPes 2010 skončilo. Podívejte se, kteří pejsci vyhráli http://www.blesk.cz/clanek/nejpes-psi-svet-nejpes-2010/136447/nejpes-2010-predstavujeme-vam-viteze-3 -kola.html

Všem vám moc děkujeme za hlasy, které jste pejskům v galerii dali. Přestože hlasování skončilo, diskuse a profily na www.nejpes.cz budou fungovat dál a stále tak můžete diskutovat o svých pejscích, nahrávat fotografie, nebo si přidávat přátele.

Přejeme krásný den (24. 05. 2010 11:22)

coffee: Dobrý den, to je moc hezký pane Richarde, že si můžeme nadále psát, ale bohužel v současné době se nemohu dostat vůbec na profily pejsků, abych mohla majitelům odepsat, tak jsem si zadala hledat přátelé, ale ani tam se nemohu dostat, snad to jsou opět jen technické problémy. Prosím, abyste se na to podívali .
Děkuji..a ne, že to bude až za dva dny .
Přeji příjemný den. (24. 05. 2010 12:43)

reklama

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Svěcený o telefonátu s Přibylem: Myslel jsem, že jsem ztratil signál

Svěcený o telefonátu s Přibylem: Myslel jsem, že jsem ztratil signál

Moderátor Petr Svěcený je dost možná posledním člověkem, který s místopředsedou představenstva Sparty Lukášem Přibylem hovořil.…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz