Zpět na článek

Diskuse ke článku: Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

4. února 2010 | 12:00Po loňském superúspěšném prvním ročníku pokračuje soutěž nejPes druhým ročníkem! Zde se můžete zapojit do velké pejskařské diskuse.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

luciuska: AHojky, zdravím... tak nám tady zase kapke prší... ale není to nijak horzný, jsem celkem zvědavá kterého pejska vyberou na finále si počkám... jinak máte vzkaz ode mě, na některých profilech je to opravdu zajímavé počteníčko (26. 05. 2010 21:43)

zkrat: Ahojek,to je dobře,že je všechno v pořádku a si zase mezi námi. Koníci jsou v pohodě? (27. 05. 2010 11:39)

luciuska: No ját u vždycky nakoukla co se tu děje, ale nechtělo se mi sem psát, koníci jsou v pohodě, až na některé malé úrazy a odřeniny Díky za optání (27. 05. 2010 11:54)

richard.vesely: Dobrý den,
přihlášení v diskusi by podle informací od webmasterů mělo trvat minimálně dvě hodiny. Pokud jste byla automaticky odhlášena dřív, mohlo to být (hlavně toto pondělí) způsobeno přetížeností serveru. Stává-li se Vám to ale opakovaně v různé dny, jedná se pravděpodobně o systémovou chybu, kterou budou muset vyřešit.
R. Veselý (26. 05. 2010 17:07)

coffee: Dobrý večer, pane Veselý,
tak jsem Vám před chvílí psala, kde jsem vše vysvětlila, odklepla "přidej příspěvek" a šup, vyhodilo mě to z diskuse a pěkně rovnou na stránku "Soutěž" .
Tak pěkný dopis jsem Vám napsala. To samé psát nebudu, jelikož už by to nemělo ten smysl. Raději budu psát delší vzkazy do profilů ve Wordu a poté je překopíruji, abych měla jistotu, že mi to nezmizí a teď, což jsem nepředpokládala se mi to stalo i na diskusi.
Na profilech se mi to stávalo i v 2.kole soutěže.
Víte, nechci Vás zatěžovat drobnostma, ale když napíšete dlouhý vzkaz, který Vám jde pěkně od srdce a ono to pak jen tak zmizí, tak je to k vzteku, myslím, že by se Vám také nelíbilo, kdyby jste napsal článek a najednou frrrrnk a nic

Ano, už se musím tomu smáti, raději ve Wordu vše budu ukládati

Hlavně zdraví, pane Veselý, přeji příjemný večer .
Eva & Coffee (26. 05. 2010 20:11)

richard.vesely: Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse... (26. 05. 2010 17:06)

zuza001: ahojm psala jsem ti na profil, nevím jestli to víš, tak nakoukni, měj se pěkně Kofíčkovi pohlazeníčko (26. 05. 2010 15:59)

coffee: Ahojky Zuzi a Benoušku,
koukala jsem, 24.5. jsi napsala na profil, určitě odpovím, jen máme teď dost lítání kolem domku, ale já to napravím. Neboj Benoušku, já to nevzdám, nebude to tak často, ale určitě se ozvu bílé princátko..koukala jsem také na ty stránky, ale musím to více proštudovat...hošíčku, Ty jezdíš na soutěže, viď?...tak to už jsi na 100% získal to třpytivé kulaté na krček . Posílám Tobě a Zuzance pohlazeníčko, pro Tebe Benoušku ještě pusinku a utíkej už do pelíšku
Pěkný večer a dobrou noc . Evuš (26. 05. 2010 20:28)

nocna: Ano,je to tak,bud se nedalo hlasovat,nebo hlasy nepřidávalo.Je to divné,hned v první den byli pejsci s nekolika tisíci body,jak je to možné???Podvody jsou ruzne,ale táhnout tam zvířata mi připadá ubohé. (26. 05. 2010 15:34)

malinke-kote: Není někdo zaregistrovaný na http://www.krmivo-brit.cz/funny-photo/contest? že by jsme si mohli dávat navzájem hlasy ... popřípadně podpořit mého Beníka (26. 05. 2010 14:41)

malinke-kote: Tak Beníček sice nevyhrál tady, ale zato vyhrál granulky na tlapkatv.cz Ještě že jsou tak hodni a pošlou to opětovně, jelikož panička si neuvědomila, že dala e-mail kterej nepoužívá a po měsíci zjistila že jsme vlastně vyhrály Přejeme hodně štěstí nejen v sutěžích ale i v soukromém životě ať se vám všem daří a ať je konečně krásně slunečno (26. 05. 2010 14:17)

zkrat: Tobyho si vzali z útulku,předtím ho někdo našel uvázanýho i s pelíškem u plotu,vytrpěli si s ním,bál se sám doma a začal výt,až si na ně JEDEN soused stěžoval na bytový správě a obíhal ostatní sousedy s peticí.Řešilo se to naštěstí jen domluvou.Kamarádka koupila přístroj,kterej,když pes zavyje nebo zaštěká vydává nepříjemnej zvuk,co slyší jen psi a on přestal.Začli s ním chodit do psí školy kterou pořádá zdarma Městská policie-proto ten kornout,to byl tenkrát prvňáček-dneska poslechne na jakýkoliv povel a proto ho párečky nechávají chladným,vezme si žrádlo až na povel.Děkujeme za pochvalu,ta potěší (26. 05. 2010 11:07)

coffee: ...to je od nových páníčků úžasné, že se ujali Tobyho. Jo jo, lidé umějí být v případě pejsků netolerantní, ale i u malých dětí co pláčou. Měla jsem nad sebou sousedy a měli krásného oříška. Slečna s přítelem, když šli do práce, tak pejsek naříkal, tak, že ho slyšeli po celém sídlišti. Jasně, začali si stěžovat, co to máme v baráku za psa, proč nezajdeme na úřad atd..a jelikož jsem byla v představenstvu a na pejsky nedám dopustit, tak se vše urovnalo, ale od té doby na mne koukali jak čertiska , dnes už je vše v pohodě
Většinou se ozývali lidé, kteří nikdy pejska neměli. Samozřejmně byli i tak zlí, že říkali moc hnusné věci, které tady ani uvádět nebudu, fuj..měli by se stydět . Stává se, že když majitel odejde poprvé od štěňátka, tak pejsek naříká, no a co!!! Teď to srovnám klidně s miminkem, také pláče a lidé by chodili hned na sociálku, že se o něj maminka nestará. Pane Bože, myslím si, že do roka mají nárok, tím myslím děti, rostou jim zoubky, tak pláčou. Co se týče pejsků, pravděpodobně neustáli minulí majitelé naříkání pejska a zachovali se moc špatně,a to tím, že si ho klidně odloží a pak nemá být pejsek vystresován.
Kdybych měla klobouk, tak smekám, jakou trpělivost s Tobym měli a VYPLATILO SE ..teď je to jejich miláček a rozdává jim radost každičký den.
A pro ty, kteří si stěžují, měli by se zamyslet sami nad sebou, kolikrát dělají bordel do ranních hodin, a to je v pořádku, že? Ať si raději zametou před svým prahem. Asi takhle, kdo chce bydlet v paneláku, musí být hodně tolerantní, jinak to ani nejde .
A ještě posílám Tobýskovi velké pohlazení, že už je tak šikovný klouček .
Pěkný den všem tolerantním lidem . (26. 05. 2010 13:52)

zkrat: na to není co dodat,chápu,že je nepříjemný,když někdo přijde z noční a taaaaakový vytí.U kamarádky nedávno dělali před domem nový chodník,vrtání,boucháni od ráno do večera včetně sobot a nedělí a to jim chtěj zateplovat barák,to se dělá od 7.00 ráno do 21.00 večer taky každej den,tak to nevím,kam si půjde soused stěžovat Tolerance měla bejt i v týhle soutěži,žádný napadání,hrubý urážky,někdy i na pejsky,prostě majitelé vítězných psů uměli oslovit lidi kde se dalo,podmínky soutěže to umožnili,ale nebudu urážet majitele,že podvádí.Kdyby se soutěžilo o granule,tak takovej povyk kolem toho nebude (26. 05. 2010 15:15)

ivanafranko: Přeji hezký den. Tak to klobouk dolů. Toby má štěstíčko, že má takové páníčky. Když jsem ještě pracovala, měla jsem dílnu na opuštěném místě i když ve městě a poblíž je cvičák policejních psů, s velkou oblibou jsem se dívala, když šel psovod se svým pejskem na procházku kolem nás. To je naprostá harmonie člověka se psem, už pouze při chůzi. Fakt paráda. Pohlazeníčko a drby drby za ouškama Tobymu. (26. 05. 2010 12:58)

zkrat: Taky zdravím,víte,je hezký Tobyho pozorovat,jak jde vedle kamarádky a při jejích otočkách a to i dokola na místě je pořád u její nohy a samozřejmě on po každý povedený otočce zavyje,jako že je pašák,aby se všichni dívali.Ta Psí škola je dobrá věc a je fajn,že je zadarmo.Musíte se smát,co tam některý pejskové vyvádějí Ale vy máte taky šikulku a hodně přítulnou Xarinku taky posíláme moc pohlazení (26. 05. 2010 13:29)

prda: Dobrý den,
zase mi nefunguje přihlášení na profil. Ikdyž vymažu cookie, stále mi to hlásí, že nemám účet a nebo že moje sezení vypršelo ať se přihlásím znovu. Když to chci udělat, tak mi to zahlásí tu chybu, že nemám účet. Můžete se, prosím, podívat co je z za problém?
Díky předem. (26. 05. 2010 10:21)

zikmund: Taky mi nefunguje přihlášení. (26. 05. 2010 10:24)

zikmund: Tak už mi to jde, ale chtělo to opět povypínat všechna okna Blesku a cookies pro jistotu vymazat ručně z Documents and Settings. (26. 05. 2010 10:41)

prda: Ahojky,
děkujeme všem, kteří dávali hlásky naší ***ce Sheilince. Dnes dám poprvé veřejně odkaz: http://nejpes.blesk.cz/pejsci/retrieveri-a-vodni-psi/sheila.html
Děkuji také Chajdakovi, Jabetynce, Zikmundovi, Maru11 a ostatním za hezký pokec během soutěže. Budu dále na svém profilu posílat vzkazíky.
Nešlo nám připojení a proto jsem tu až dnes. Mějte se všichni hezky. (26. 05. 2010 08:45)

reklama

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Skromný střelec Kolář: O nájezd jsem si nedovolil říct...

Skromný střelec Kolář: O nájezd jsem si nedovolil říct...

ROZHOVOR PŘÍMO ZE STOCKHOLMU | Někdy nemusíte v zápase zrovna zářit, být u všeho, ale když máte fazonu, stejně gól dáte! To je…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz