Zpět na článek

Diskuse ke článku: Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

4. února 2010 | 12:00Po loňském superúspěšném prvním ročníku pokračuje soutěž nejPes druhým ročníkem! Zde se můžete zapojit do velké pejskařské diskuse.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

luciuska: Gratuluji vítězi i pejskům na druhém a třetím místě
(21. 06. 2010 10:32)

dzejn23: Dobrý den, chtěla bych někoho z Vás požádat, abyste mi poradili, jak vymažu svůj profil ??Soutěž nejpes mě opravdu zklamala a to po všech stránkách a hlavně tím, že pejsci co byli až na posledních stránkách tak naty se hlasy vůbec nedostali !!!
A když sem viděla například vítěze o nejsmutnější psí pohled tak mi rozhodně nepřipadal jako nejsmutnějšíí, ale tím že byl na stránku dán jako první tak vyhrál..... Děkuji moc za pomoc s vymazáním profilu..... (16. 06. 2010 11:16)

richard.vesely: Dobrý den, superfinále soutěže nejPes 2010 je už 20. června. Jste srdečně zváni! http://www.blesk.cz/clanek/nejpes-psi-svet-nejpes-2010/137516/superfinale-nejpsa-2010-uz-20-cervna.h tml (10. 06. 2010 17:08)

srek: vůbec mi nepřipadá ,že jde o pejsky,jako i jiným, ale jde hlavně o posílání hlasů,takže lze přidělovat formou internetu hlas čemukoliv a je to stejné .
Určitě to nebyla soutěž o psech -posílala jsem hlas jednomu pejskovi abyl roztomilý moc-samozřejmě jich bylo více-a ten pejsek dostal pouze 5 hlasů ,které jsem mu zaslala já -takže z tooho vyplývá... majitel mu hlas neposlal ,neznám je a tak to je i u jiných pejsků. (07. 06. 2010 20:28)

gorby: Tato soutěž vůbec není o pejscích, ale o tom, pro koho bude hlasovat víc známých. To jaká tu byla fotka je vedlejší. Odstranil jsem fotky a již se toho tady nikdy nezúčastním. Normální člověk, byť i s hezkým pejskem, nikdy nemůže vyhrát! Přeji tedy všem hezký den a naději v dalších soutěžích. (04. 06. 2010 13:47)

zikmund: Bohužel máte naprostou pravdu, ale na stejném principu funguje většina podobných soutěží. Je to vždy tak trochu klikací maratón. Pozitivní je, že si tady člověk mohl alespoň prohlédnout velké množství opravdu krásných fotek pejsků. S nějakou výhrou se snad ani počítat nedalo, protože těch pejsků bylo přihlášeno opravdu velké množství. (04. 06. 2010 14:00)

malinke-kote: Mi jsme naštěstí narazili na jednu soutěž kerá je férová ... o nějkrásnější štěně 2010 kde hlasovat člověk může jen jednou prostřednictvím facebooku tudíž čím více přátel tím více hlasů + lidi kterým se opravdu pejsek líbí dneska soutěž končí a vypadá to že zůstaneme stále na prvním místě ale jsou tu některé soutěže které jsou férové než tohle .. tak hodně štěstím těm kteří zkoušejí soutěžit stále se svejma pejskama jako mi .. už jsme dostali dvě výhra a moc mu chutnají (06. 06. 2010 09:22)

zkrat: Zdravím,pro Beníka hlasuju od pátku v soutěži Brit,ale s tím otevíráním jejich stránek je to bída (01. 06. 2010 18:26)

malinke-kote: jo tak to máš pravdu, občas to trvá než to naběhne, ale děkujeme za hlasy sice bohužel málo hlasů na to aby se dostal do top5 ale zatím je na 37 místě, tudíž zatím vyhrává granulky 1kg .. aspoň 3kg by se hodili co to je 1kg hihi (01. 06. 2010 21:50)

malinke-kote: máte někdo facebook a chtěli byste podpořit našeho Beníčka? stačí kliknout na tenhle odkaz a dát "To se mi líbí" toť vše .. budu vám zato vděčná. Potřebujeme do 6. června cca 80 lidí nato aby jsme byli na prvním místě. Předem všem za hlas děkuji. Tady je ten odkaz:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30710172&id=1475350034&subject=164066442399& amp;ref=mf (01. 06. 2010 08:36)

zkrat: Dámy(protože i zikmund je ženská jak poleno).Předem omluva,že si vás beru do "úst".Kde se ve vás bere tolik zloby a nenávisti.A to jen proto,že si někdo dovolí říct,že fotka Dity není akční.Jinak nemám nic proti asistenčním psům,držím jim palce,třeba je taky jednou budu potřebovat.Začli se urážet nejen majitelé,co mají jinej názor,ale i jejich pejsci-že "zikmundová".Proč by nemoh mít mladej člověk svůj názor,i když někdy blbej,ale je jeho.Když někdo nesouhlasil s vašimi názory,to jste hned vyskakovaly,tak proč by nevyskakovali i druzí.Na veřejný diskusi děláte mrtvýho brouka,ale na diskusi profilů jednotlivých pejsků to rozjíždíte ve velkým a už od 6.00 ráno!!!!!Maru11 napsala:"tak opět pro vás od 6hod.hlasuju....".A tak Jabetynko,vás nezajímá,co mají "zikmundová" a maru11 za zaměstnání,že jsou takhle brzy na diskusi?Organizátoři udělali VŠECHNY diskuse veřejný,takže si je může kdokoliv přečíst a není pravda,že je to šmejdění.Čtení na diskusích je menší zlo než hnusný napadání.Organizátoři totiž netušili,že milovníci psů budou psát sprostý urážky od vás typu cituju:"když se píše o povodních tak luciuska bude normálnější.Zkrat je nějaký zamindrákovaný chudák.Ufňukaná Beruška (luciuska) se k němu jen hodí.Doufám,že ten pejsek co je v miláčkovi jako první nikdy se nějakých soutěží účastnit nebude,protože jeho páníček je schopen podmáznout porotu.No Zkrat, Luciuska a nově Lucka22 co tu řádí v diskuzi asi opravdu otrávily všechny.Já z těch dvou (zkrat a luciuska) mám také podivný pocit a ještě k nim přidávám malinke-kote.To jsou 3 provokatéři" apod.Tohle jsou vaše slova vážené dámy.Vysmíváte se,že píšem básničky,ale je to pořád lepší než nechutně pomlouvat.My všechno píšem na veřejný diskusi a za svůj názor se nestydíme,ale vy to děláte "skrytě" na profilech.Napadáte luciusku,že dělá hrubky,když má vysokou školu-taky tam šťouráte jakou asi-ale maru11 ve slově mýlím je tvrdé y po m.Nelíbí se vám,když vám p. Veselý nevyhoví hned,asi má i jiný starosti,ale nebojte,nikdo od (29. 05. 2010 20:24)

zkrat: nikdo od nich mě nenastrčil (maru11 píše:připadá mi jako by byl zkrat nastrčenej). To by tak hrálo já a Blesk,ten si kupuje maru11.Pejsky máte pěkný,ale jak jedna z vás u Dennyho napsala:"musí se stydět za svý páníčky" to je trefný na vás....Tak šup,šup nechte si rychle svoje profily vymazat,ať nikdo nečte,jak jste zlý. (29. 05. 2010 20:26)

zkrat: omlouvám se všem ostatním "normálním" diskutujícím,že takhle kazím tuhle příjemnou diskusi,vy ostatní nemusíte se mnou souhlasit,ale rozčílilo mě,jakej je to hnus,když někdo pomlouvá a uráží jinde a myslí si,že se na to nepřijde.Nejhorší je.že to dělají milovnice psů. (29. 05. 2010 20:41)

coffee: Pěkný večer přejeme všem hafánkům a páníčkům.
Paráda ..paráda ...paráda ..počasí nádhera, celý den svítila u nás žlutá kulička. Byli jsme na výletě v Praze, spíše nákupní horečka ohledně narozenin a koupení talismánku pro štěstí, přítelkyně syna dělá poslední zkoušky na Bc.,tak snad jí to štěstí přinese . Poté celé odpoledne Kofíček radostí lítal za balónkem, seděli jsme na zahradě, prostě takto si předtavuji víkend.
Posílám pohlazení pro psí kamarády a páníčkům pohodový večer (29. 05. 2010 19:25)

kolibrik1946: Ahoj Kofíčku,
já sice reaguji na tvůj příspěvek trochu později ale dřív to nešlo. V sobotu se mi páníček vrátil ze špitálu z operace šedého zákalu a tři dny nebyl doma. Já jsem to nemohla pochopit a pořád jsem ho hledala, v noci jsem seděla na kraji postele a tak se nevyspala ani panička. No ale když se mi páníček vrátil, to bylo radosti! Já jsem si mohla ukroutit ocásek jak jsem ho vítala! Tak si ho teď užívám a kdejinde než na klíně! Na chatičku teď nejezdím, protože páníček se po té operaci nesmí namáhat a do útulku taky nechodí. Tak se měj Kofíčku moc hezky, pozdravuj paničku Evušku a já se zase někdy ozvu. Zdraví tě tvoje kamarádka Baruška. (01. 06. 2010 12:24)

zuza001: přejeme společně s Benouškem dobré ráno, je škoda, že už sem moc lidiček nechdí si popovídat, píšu na některé profily, tak snad se sem zase někdo podívá.My máme tady za sebou hroznou bouřku - večer, nyní je sucho, tak snad to vydrží, abychom si užili procházku, všem pěkný den (29. 05. 2010 09:55)

zkrat: u nás je zamračeno a ochladilo.Druhý pokus VEGET-ODPOLEDNÍ SIESTA,je to video,pokud to nepůjde otevřít,napište,některým to pošlu na profily,luciuska už to viděla

http://www.youtube.com/watch?v=5BGBHEytgt8&feature=fvsr

video najdete i vpravé kolonce a trvá 1:17 min (29. 05. 2010 15:12)

luciuska: to už tady koukám nikdo moc nediskutuje, to se zase rozjede až po vylosování finálního pejska... ale já to přeju všem stejně, všichni bojovali stejně...

téma povodně už taky nejsou aktuální... co takhle dovolená ?

(28. 05. 2010 21:51)

zkrat: To je ale veget.wmv (28. 05. 2010 13:15)

zkrat: neplatí,zkrat udělal zkrat,nikdo není dokonalý jestli to půjde,zkusím to později,protože to nemá chybu (28. 05. 2010 13:23)

reklama

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Svěcený o telefonátu s Přibylem: Myslel jsem, že jsem ztratil signál

Svěcený o telefonátu s Přibylem: Myslel jsem, že jsem ztratil signál

Moderátor Petr Svěcený je dost možná posledním člověkem, který s místopředsedou představenstva Sparty Lukášem Přibylem hovořil.…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz