Zpět na článek

Diskuse ke článku: Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

4. února 2010 | 12:00Po loňském superúspěšném prvním ročníku pokračuje soutěž nejPes druhým ročníkem! Zde se můžete zapojit do velké pejskařské diskuse.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

megi410: http://nejpes.blesk.cz/pejsci/krizenci/endy-25.html
snad to půjde zobrazit (28. 06. 2010 20:05)

prudicka: Nezařadila jsem poděkování za fotku do vlákna, ale jako nový příspěvek. Snad to najdeš. Ahoj a podrbej za mě Endyho. (28. 06. 2010 21:55)

megi410: Jdu ji přidat do profilu k Megi, dám sem odkaz (28. 06. 2010 19:55)

zkrat: nazdárek,tak už zpátky?Dobrá rada pro tebe: někdy je lepší-mlčeti zlato,i když to myslíš dobře,jak vidíš,může se to obrátit proti tobě (25. 06. 2010 16:10)

luciuska: jj zpátky bylo skvěle, mám v paži ostatní - ti co chtějí pochopí, ti co nechtějí, budou rypat...

nenapsala jsem nic proti nikomu, a narozdíl od jiných neurážím a nenadávám druhým za to, že mají jiný názor (26. 06. 2010 10:51)

zkrat: Vážený pane,když už jsme si během soutěže tak hezky rozumněli-zrušil jste zvuk u trapný reklamy,vybral jste několik 50 nejpsů z různých kategorií apod. diskutujte s náma dál.Kamarádka by taky chtěla vědět,jak se ruší profil jejího pejska.To že pejsci z útulků dostali granule je neoficiální informace,tak zkuste napsat tu oficiální Díky (24. 06. 2010 20:57)

luciuska: Zdravím, no když vidím reakce nechterých rytrolínů opět, tak se p.Veselému nedivím, že se mu nechce diskutovat (24. 06. 2010 21:58)

luciuska: zdravím,

napadlo mě, co takhle kapke pozměnit výhry v soutěži. Místo finanční odměny třeba darovat ceny v podobě kloubních výživ, či výživy na srst, či lepších a kvalitnějších granulí, nebo poukazem na určité výrobky....

Třeba udělat více menších soutěží pro určité druhy cen, někomu by se hodila pomoc pro kloubní výživu ( po dnešních rtg bych soutěž o kloubní výživu uvítala)

prostě udělat více menších soutěží o menší ceny tak, aby se do určité soutěže přihlásili jen ti, kterým by se daná výhra hodila.

Určitě se někteří nepříhlásí do soutěže o výbavu pro štěně (granule pro štěnata ...a další)

ikdyž člověk nikdy neví (24. 06. 2010 16:44)

gorby: Kdyby jste dala pejskovi dobře napapat a nemusel denně žrát to samé, vyváženou stravu s popelem, dřevem a dalšími, pro pejsky nestravitelnými látkami, nepotřebovala by jste kloubní preparáty také plné chemie. Já mám už někdy pocit, že do ZOO přivezou psa Dinga, co žil volně v přírodě a sejde se skupina vědců, co budou jednat o tom, jak mohl vlastně přežít, když neměl vyváženou stravu a jak to, že nemá zdravotní problémy. Zauvažujte o tom..... (24. 06. 2010 21:03)

luciuska: než něco napíšete tak se zamyslete, můj pes to nemá ze stravy, ale má to po úraze... a zakládat rakci pouze na doměnce to by vám šlo .... (24. 06. 2010 21:53)

prudicka: Asi jsi jedna z velmi malého mála lidí, kteří by byli ochotni do této hloupé soutěže znovu vstupovat. Je to ztráta času. Jestli Tvůj psí kamarád potřebuje kloubní výživu, tak mu ji kup a nespoléhej na nějaké klikání. Pejsek bude radši, když se budeš věnovat jemu a neprobendíš část jeho (z lidského hlediska krátkého) života u počítače.
Nakonec redakci šlo hlavně o počty kliků a o psy jim vůbec nešlo. Já už třetí den čekám na odpověď ohledně odměn pro útulky, ale veškeré snahy se míjejí účinkem. Doklikáno je, tak proč by se tím dále zabývali, že... (24. 06. 2010 19:55)

jabetynka: (25. 06. 2010 19:54)

luciuska: kloubní výživu má koupenou to jo, ale je to nákladné... nemyslela jsem klikací soutěž, jsou podobné jiné soutěže na jiných stránkách, jen mě to takhle napadlo, třeba jen na určitou věc 14 dní...

menší soutěze na jiný způsob ... ale je fakt, že tahle se jim nevyvedla no (24. 06. 2010 21:55)

gorby: Kde se dá zrušit registrace? Tato soutěž mě velmi zklamala a vůbec tu nejde o pejsky. Spíše mám pocit, že jde o peníze a známosti. No na druhou stranu, vždy když se podívám na vítěze kategorie komik roku popadne mě takový záchvat smích, že nemohu přestat. Obdivuji se tomu pejskovi, že přesně naplnil motto této kategorie:"Nejvtipnější a nejveselejší pejsci. Dokáže váš pes udělat grimasu, která všechny rozesměje? Pak je tohle kategorie právě pro vás!" Jo může mi ještě někdo říci jak vypadá smích, já jen jest-li ve skutečnosti vlastně nebrečím. (23. 06. 2010 11:05)

prudicka: Proč neodpovídáte na dotazy ohledně ukončené soutěže? Mnoho lidí hlasovalo hlavně kvůli útulkům, takže jim dlužíte odpověď na otázku, jak Blesk přispěl útulkům, které se této soutěže zúčastnily. Tam by se totiž, podle mého názoru, nějaká podpora uplatnila nejlíp. Doufám, že dodáte nějaké potěšující informace.

(23. 06. 2010 08:31)

helabela: My ano i když nechtěně, protože jsme se zúčastnili výstavy a čekali na finální soutěže. Co tam z Blesku předvedli bylo hodně ubohý a bylo vidět, že to celý je jeden velkej podfuk. Porota tam nedělala v zásadě vůbec nic, jen ten psí psychopat Desenský tam do tý vřavy přivedl 2měsíční štěně vlka, který bylo chudák úplně vystreslý. Kupodivu to nikomu nevadilo. Slíbili, že finální psi předvedou volnou disciplínu, ale volnou disciplínou pojmenovali trapný otázky, který po jednom dávali soutěžícím majitelům psů. Nakonec nechali vyhrát vořecha, kterej tam napadal všechny psy a dokonce i feny, hlavně že jeho panička se nosila. Asi jí dali těch 50 tisíc, aby si mohla nechat udělat nový gelový nehty. Ještě že naše rodina psy přihlašuje jenom na výstavy a ne na takovýhle pseudosoutěže. I když se na výstavách taky potkáváme s podvody, přece jenom je to lepší. (22. 06. 2010 22:08)

prudicka: jak Blesk přispěl útulkům, které se této soutěže zúčastnily. Tam by se totiž, podle mého názoru, nějaká podpora uplatnila nejlíp. Doufám, že dodáte nějaké potěšující informace. (22. 06. 2010 08:16)

megi410: blahopřeju všem pejskům, kteří se soutěže zúčastnili, nejen těm na prvních místech. Všichni pejsci v soutěži jsou krásní a přeju všem, aby měli hodné páníčky - hlavně pejskům z útulků. (21. 06. 2010 17:37)

zkrat: připojuju se k tomuto přání,hlavně páníčky pro pejsky v útulcích.Ale dovolím si poznámku.Pořadatelé soutěže sami porušili pravidla soutěže.Pejsek Arnoštek na prvním místě je hezkej,budiž mu výhra přána,ale neodpovídá kritériím uvedeným u Komika roku.Porota k tomuhle asi vůbec nepřihédla a je to nespravedlivý vůči ostatním majitelům,kteří se snažili zachytit pejsky jako
"Nejvtipnější a nejveselejší pejsci. Dokáže váš pes udělat grimasu, která všechny rozesměje? Pak je tohle kategorie právě pro vás!"
Arnoštek by uspěl spíš jako elegán roku nebo miláček roku,jeho foto není komický.Ale to je jen můj názor (21. 06. 2010 19:50)

kumi: JE TO STEJNÉ JAKO DÍTĚ ROKUSAMEJ PODVOD A NIKDO TO NEŘEŠÍ V NEJ DÍTKU BYLO SKORO POSLEDNÍ A BĚHEM 2 DNU BYLO DRUHÉ NIKDO TO NEŘEŠIL NATOŽ VYMAZALSAMEJ PODVOD A VŽDY JEN PÍLY Z BLESKU "ŘEŠÍ SE TO .CO SE TEJČE SAMOTNÉHO BLESKU A SOUTĚŽÍ UŽ SE NEZUČASTNUJI A NEJEN JÁ (21. 06. 2010 13:48)

reklama

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Skromný střelec Kolář: O nájezd jsem si nedovolil říct...

Skromný střelec Kolář: O nájezd jsem si nedovolil říct...

ROZHOVOR PŘÍMO ZE STOCKHOLMU | Někdy nemusíte v zápase zrovna zářit, být u všeho, ale když máte fazonu, stejně gól dáte! To je…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz