reklama
Diskuse k článku:

Soutěž NejPes Česka 2010: Vstup do diskuse

Po loňském superúspěšném prvním ročníku soutěže nejPes Česka začal druhý ročník! Zde se můžete zapojit do velké pejskařské diskuse.

Pamatuj si mne 14 dnů
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Zapomenuté heslo
REGISTRACE
Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! REGISTRACE
hibi plemeno bostonaku

Dobry vecer, mam bostonskeho teriera, ale tato rasa neni v seznamu plemen, musila jsem zadat svoje bostonacku pod jinim plemenem. Existuje nejaky reseni?

belika
18. 03. 2010 17:59
Reagovat
Re: hibi plemeno bostonaku

co třeba teriéři?

ori87
18. 03. 2010 18:14
Reagovat
Zdar všem a Richardovi zvlášť

Děkuji Richarde za odpověď ohledně pejsků z útulky.

delilah007
18. 03. 2010 14:21
Reagovat
Re: Zdar všem a Richardovi zvlášť

Není zač;)

richard.vesely
18. 03. 2010 17:41
Reagovat

Jsem taky přihlásila hyenky . Je tedy škoda, že nejdou zesnulí pejsci - vždyť není problém dokázat, že psa člověk vlastnil - fotky mám v krabicích, papíry také schované...
A dotaz - za jak dlouho se profil mých psů zobrazí? Případně jak je v tom množství vyhledat? Dívala jsem se do galerie a nejsou tam - tedy na prvních deseti stranách.

ascam
18. 03. 2010 14:21
Reagovat
Re: Už

Tak už jsem je našla - tedy podle plemen. Ale strašně špatně se v té galerii pohybuje...

ascam
18. 03. 2010 14:40
Reagovat
Re: Re: Už

Dobrý den,
fotografií už máme v galerii skoro 20 000, takže hledání pejska listováním v galerii bych asi moc nedoporučoval. Snadno se k němu ale dostanete buď přes svůj profil (na horní liště), nebo zadáním jména vašeho psa do vyhledávače (vpravo nahoře).
Přeji hodně štěstí v soutěži.
Richard Veselý

richard.vesely
18. 03. 2010 17:40
Reagovat
Re: Re: Re: Už

Tak jsem si vyhledávání vyzkoušela dle jména mého psa z roku 2009. Dala jsem jméno Kenny - zarazaila jsem se, že se zde objevil i pejsek jménem Bessy. Tak jsem se na něj podívala "podrobněji" a zjistila jsem, že si rád hraje se Šmudlou a s Kennym. Myslím, že by vyhledávání dle jména se se mělo držet řádku jména psa a ne dalších řádků, kde se píše třeba co má nejraději- v tomto případě si hraje s Kennym a Šmudlou. Zajímavé - u vyhledání Šmudla se neobjevil. Ale když dám Šmudlou tak se objeví sám. Asi by to chtělo na to kouknout.

zdenkam
18. 03. 2010 22:56
Reagovat
Ahoj:-)

Moc zdravím všechny dobré lidičky a jejich mazlíčky (Ivanku, Sole, Ivet, Zdeni, Janinu atd.). Doufám, že stihnu přihlásit našeho frajera .
Všem přeji příjemný den.

coffee
18. 03. 2010 13:37
Reagovat
Re: Ahoj:-)

Ahoj coffe,já jsem tam sice hafíka dala,jsem zkoušela,jak to letos funguje,šlo to snadněji než loni, ale nebudu tlačit na pilu.Měj se dej vědět. Zdravím

celer147
18. 03. 2010 17:23
Reagovat
Re: Ahoj:-)

Ahoooj coffee, kdepak jsi se celou dobu toulala?

sole
18. 03. 2010 14:12
Reagovat
Re: Re: Ahoj:-)

Ahoj coffee, frajeři přihlašovat nebudu, jednou stačilo Ale jestli toho svýho přihlásíš, dej echo kde ho najdeme ať ho můžeme podpořit

ivanka
18. 03. 2010 14:24
Reagovat
Re: Re: Re: Ahoj:-)

Ahoj coffee,taky Tě zdravím,a taky psy tentokrát nedávám,pokud dáš svého,samozřejmě podpořím

ivet
18. 03. 2010 14:41
Reagovat
Re: Re: Re: Re: Ahoj:-)

Ahojky,taky jsem se rozhodla letos jen procházet galerii,rozdávat hlasy a chodit sem tam na diskuzi,ale kdyžtak dej vědět,kde máš toho svého chlupáče,ať na něj kouknu,taky zdravím

olusas
18. 03. 2010 18:07
Re: Re: Re: Re: Ahoj:-)

Ahoj coffee,posíláme Ti slunečné pozdravy z hor

dinky
18. 03. 2010 15:27
Ahoj pejskaři

Nelamte si hlavu,kam pejska zařadit,když se Vám nehodí žádná skupina ,dejte ho do nezařazených.Pro soutěž a výsledky to stejně není podstatné.Také mám v nezařazených psa,který určitě svou rasu nezapře a nemyslí,že by ho to nějak degradovalo.

betule
18. 03. 2010 12:56
Reagovat
Videa

Chtela bych se zeptat, jestli byste mi nekdo neporadil, jak nahrat videa..zkousela jsem uz dve, ale ani jedno tam neni..
prosim poradte..

9verunka
18. 03. 2010 12:34
Reagovat
Re: Videa

Videa se zobrazují cca po 1 hodině. Musí se nejdřív zpracovat.

redakcebleskcz
18. 03. 2010 13:12
Reagovat
Dotaz

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli do soutěže mohu přihlásit čistokrevného psa své tety. JInými slovy pes není můj,ale je v rodině. Mohu ho přihlásit na své jméno i když není v pp???Děkuji

misule94
18. 03. 2010 08:54
Reagovat
Re: Dotaz

Já myslím, že to není problém, je jedno komu pes patří, hlavně když s tím teta souhlasí, kdyby se totiž dostal do finále, tak to je v Praze a někdo, kdo je plnoletý, by tam s ním musel zajet.

delilah007
18. 03. 2010 11:58
Reagovat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

reklama

Reklama

Speciály

Reklama

Servisní speciály

Další speciály

Lepší práce

Tištěný Blesk

Redakce

více z rubriky »
více trailerů »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
Sonic

Sonic

Jedna z nejlepších a nejrychlejších plošinovek všech dob - ježek Soník. Udělej časový či bodový…

více her »

Ringier a.s.SIUX
© 2001 - 2010 Copyright - Ringier ČR, a. s. a dodavatelé obsahu. ISSN 1213-8991 Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru Blesk.cz jsou bez písemného souhlasu Ringier ČR, a. s., zakázány.
* Blesk.cz využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
Připomínky a tipy pište na
Inzerce