Zpět na článek

Diskuse ke článku: Rodiče malé Lucinky: Víme, že se neuzdraví

Rodiče malé Lucinky: Víme, že se neuzdraví

1. února 2009 | 05:00Malá Lucinka Pomlenyiová trpí vážnou nemocí, nemůže jíst, nehýbe se, nemluví. Její rodiče se však o ni vzorně starají a snaží se jí dopřát téměř všechno.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

jezis: Efektivní a bezpečný lék na tuto nemoc EXISTUJE, ale rodiče takto postižených dětí jej kvůli svým názorům pozrdavě odmítají a mnozí se jeho nabídkou dokonce cítí "obtěžováni". Na takový negativní postoj jsem narazila také u Lucčiných rodičů. Ty postižené děti jsou doslova rukolmím dospěláků, kteří jim svými "svrchovanýmiů názory a postoji brání přijmout úplné uzdravení bez nutnosti trpět famraceutické experimenty. Samy by přijaly uzdravení snadno a zahanbily tím ty "chytré dospěláky"!! ALE kdo jim to už konečně umožní???? (23. 11. 2009 10:33)

petruse45: Držíme Vám palečky, aby se našel lék, k této hnusné nemoci. Moc Vás obdivujeme celá rodina a držíme palce, doufáme že se o Vašem osudu ještě nikde dozvíme více. Váš životní úděl mě moc dojíma a vždy mě nutí přehodnotit životní útrapy, a nad blbostma který mě trápěj mávnout rukou. Musíte být hodně silný!!! Děkuji a ještě jednou držím palečky. (01. 02. 2009 21:52)

anaj: Jeste existuji lide, kterych je mozno si vazit. Tolik sily by kazdy v sobe asi nenasel. Hlavni je, drzet spolu. Obycejne se lide rozejdou a pak je vsechno na jednom z partneru. To je nefer, ale obvklejsi nez-li v tomto pripade rodicu Lucinky. Preji vam vsem trem hodne sily a lasky. (01. 02. 2009 21:30)

kebule: Mám také postižené dítě, takže vím, jak těžké to je. Jste stateční, patří vám můj obdiv, držte se!! (01. 02. 2009 18:25)

mejsehezky: Přeji vám, mnoho duševní i fyzické síly, držte se.. (01. 02. 2009 17:22)

ve24: Tak tomu se říká opravdová mateřská láska! Opravdu tyto dva lidi obdivuji, že jsou tak silní!

(01. 02. 2009 16:44)

jana68: Musi to byt narocne se starat 24 hodin o dítě.To by chtelo nejake ocenení. (01. 02. 2009 15:23)

bizonek: Preji hodne uspechu a preji aby to rodice malé Lucinky zvladli. (01. 02. 2009 15:19)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz