Zpět na článek

Diskuse ke článku: Banášová chce dítě, její přítel nemá zájem!

Banášová chce dítě, její přítel nemá zájem!

24. prosince 2009 | 05:50Adela Banášová (29) se nechala slyšet, že do dvou let chce dítě. Její přítel Peter Modrovský (25) má ale jiné plány.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

25122009: Slováku,radši běž na váš server,na další primitivní udrbané, zlé a pomlouvačné lidi nejsme zvědavý,u nás jich je taky dost.Takže nějaký import bl*bosti z jiné země už bychom dovážet nemuseli.i
Ty tvé neuvěřitelné žvásty a rádoby pravdy a pomluvy a drby - fůj....blít by se jednomu z tebe chtělo.
takže dráteníku,pozor na mě!! Padej rpyč a už se tu neukazuj,nebo ti budu furt u zadku!!
Fantomas. (27. 12. 2009 16:10)

glumik: za 1. bud vymekne a dite si udelaji
za 2. dite ji neudela a adela ho vymeni
za 3. stane se nehoda a dite spolu mit "stastne" budou
za 4. adela potka jineho pana bozskeho (26. 12. 2009 22:26)

sherit: Jen další čuně co si chce jen užívat,ale vázat se na někoho nikdy v životě nebude takže Adlé by se okamžtě měla zaměřit někam jinam úplně mimo showbussiness,protože s tanečníkem a chlápkem co raději vymetá bary dítě nikdy mít nebude a pokud by podváděla s antikoncepcí akorát by to vyhortila takže jedinou možnsotí je najít si řadového běžného maníka,který sice nebude "sexy" ani mediálně známý,ale zato to bude člověk co by pro rodinu i zemřel, svou partnerku si i vezme a své děti bude upřímě milovatza všech okolností což to tenhle kašpar nikdy nedokáže,protože nikdy nebyl, není a nikdy nebude rodinný typ je to jen komerční šašek bohužel. (26. 12. 2009 11:19)

anstef: Nevím, proč Petra kritizuješ, není to komerční šašek a rodinný typ podle mě je a taky to není kašpar.. je to normální chlap, a protože je dobrej tanečník a dvakrát vyhrál Let's dance neznamená že je to komerční šašek... (05. 06. 2010 21:47)

delavar: Problém neotehotnenia vnikol tým,že on užíva pred každým stykom antikoncepciu a to tak,že prehltne 2 až 3 kondómy,tak je jasné,že to nejde a potom je jednoduché tvrdiť,že nechce žiadn deti. (26. 12. 2009 10:44)

glumik:
(26. 12. 2009 22:24)

suuri: a vtipná.Ten "náš"Mareš byl vedle ní téměř O.
(26. 12. 2009 01:14)

ganzanie: Mareš se mě líbí,ale třeba máš někoho kdo by ho mohl nahradit a nebyl téměř ..O... (26. 12. 2009 11:02)

hihihi: bude muset vopr*cat vlastním rypákem. (25. 12. 2009 22:58)

delavar: Bol som raz v Bratislave v jednej vinárni,,kde popíjala skupinka na čele s amantom Adély.A zaznela aj takáto veta,keď sa preberal ich vzťah: Tak vy si myslíte,že ja budem za vás svoju ,,prácu,, robiť!!!??????
Oni ho potom nabádali,že by mohol aj on,že oni všetci sú s ňou spokojní a doporujú ju.... (26. 12. 2009 11:16)

25122009: Ale ty seš kecka,Slováku!Chceš se udělat zajímavým a pak si vymejšlíš.Plácáš hovadiny a je to dost ubohý!! (27. 12. 2009 16:03)

delavar: My na Slovensku sme jedna veľká rodina.Tu sa každý s každým pozná,dohadzujeme kšefty,v korupcii nám patrí 135 priečka,za nami je tuším len Keňa a Pobrežie Slonoviny.
Aj táto Adéla má niekoho silného za sebou,Ona nie je povahovo zlá,len jej otec,po ňom máten frňák jej dal do vienka niečo,čo ju ,,vracia na zem,,.Slovenky sú jedny z najkrajších bytostí na svete,a ona vôbec nereprezentuje ich profil.Inak je v každej relácii,minule som otvoril konzervu a - nebola tam,čo ma prekvapilo.Aj ten jej ,,bojovník,, si uvedomuje mnohé,zákony schov byznisu,jej vplyv,, a preto sa drži hesla ,,radšej hamovať ako banovať,,.lebo u nás platí pravidlo-keď k...t nastane-rozum zastane a on si sakramentsky dáva bacha aby to nebolo tak. (24. 12. 2009 20:54)

25122009: Dešavare ty jseš ale trapnost sama!!Děláš ostudu Slovákům.ty tvé primitivní názory jako když ještě paseš ovce někde u vás na Slovači a ty tvé " rozumy!!" (27. 12. 2009 16:05)

Sharky: Je inteligentni, vtipna, pohotova a pohodova.....to si myslim ze je moc pekna representace pro Slovensko....Nebo by jste radeji nejakou moc peknou, co kdyz pusu otevre, je to tragedie? (25. 12. 2009 00:11)

25122009: Souhlasím! (27. 12. 2009 16:03)

iras: Co to je "krásna moderátorka"? (24. 12. 2009 15:02)

jack08: a já se o to už postarám (24. 12. 2009 13:57)

marlon83: Adéla má dobrý vkus a je vtipná a to ocenuju i bych jí ty děti přála. Nedávno jsem viděla adélu v Bratislavě a měla triko s Marilyn Monroe, to bylo něco, chvíli jsem se na ní dívala a v zadu na triku měla napsáno xavier, tak jsem hledala a hledala a nakonec jsem našla, to triko mají v e-shopu www.xavier.cz , tak jsem si ho koupila taky. I kdyz ona ho dostala určite zadarmo... Ale co, aspon nemám tak velký nos (24. 12. 2009 13:34)

ganzanie: .... buď ráda že nemáš i její kolena,vypadá jakoby s padla z tříkolky z 3 patra.
Podotýkám,že proti Adéle nic v podstatě nemám,ale co se týče prezentované krásy tak to si bohužel nemyslím (24. 12. 2009 13:58)

25122009: to bych chtěl vidět jak vypadáš ty.Zato ty vypadáš,jak kdbys z toho třetího para spadla na hlavu.Máš v ní velký h*o*v*n*o (25. 12. 2009 19:00)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz