Zpět na článek

Diskuse ke článku: Kytaristka o Jacksonovi: Na jevišti byl jiný člověk

Kytaristka o Jacksonovi: Na jevišti byl jiný člověk

26. října 2009 | 06:52Jak probíhaly přípravy na bombastické megaturné, které mělo vrátit Jacksona zpět na výsluní? O tom vypráví kytaristka Orianthi Panagaris, jedna z členek Jacksonovy kapely.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

laidy: Vy jste ale nepochopili vůbec nic!!!!!!!Ničeho jste si nevšimli?Poslouchali jste pozorně co říkal?Vždyť jeho slova jsou tak naléhavá!!!!Mluvil k celému lidstvu na této Planetě a Majkl nikdy nelhal!!!!!Berte jeho slova vážně!!!!
Nekoukejte na jeho talent,ale na to co tam říká!!!!!!!!!
Já vím jestli žije a nebo nežije!!!!!!
O to tady ale vůbec teď nejde!!!!!
Je to velmi velmi vážné a ještě jednou zdůrazňuji,že film se netočil kvůli Majklovi,ale Majkl nám prostřednictvím filmu sdělil naléhavé poselství,právě proto,že nás má rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michaele moc ti děkuji i za všechny.kteří nepochopili nic a i tobě bůh žehnej. (30. 10. 2009 02:12)

pipinela: Dnes jsem opět viděla a slyšela MJ a stejně jako v roce 2006,kdy jsem se účastnila jeho koncertu mě dostal.Jeho talent, pokora,laskavost s jakou přistupoval ke členům celého týmu ....jedním slovem běžte se podívat,ten film za zhlédnutí. (30. 10. 2009 00:47)

brigite: Po shlédnutí filmu This is it, musím říct jediné, MJ měl velké srdce, líbilo se mi jak chtěl pro fanoušky to nejlepší, svůj štáb hecoval k tomu neklepšímu výkonu vlídným slovem, do turné vkládal velké naděje, neopomněl na rodinu a opravdu byl jedničkou ve svém oboru, každou tóninu znal a tancoval do roztrhání,né jako dnešní umělci, kteří nahodí playback, rychle vyinkasovat a nazdar. Opravdu je ho škoda, nikdy jsem na jeho koncertě nebyla a teď toho moc lituji, že jsem nebyla jeho fanoušek, kam se hrabe třeba i Madonna, ta hlas a sluch nemá.MJ cítil vše (29. 10. 2009 20:59)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz