Zpět na článek

Diskuse ke článku: Vondráčková: Píchala si do břicha obří injekce

Vondráčková: Píchala si do břicha obří injekce

7. října 2009 | 11:09Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (30) má za sebou nejstrašlivější období ve svém životě. Půl roku strávila na invalidním vozíku a sama si musela do břicha píchat injekce!

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

typa: injekce na ředění krve do břicha už si dnes musel sám píchat tak každej třetí člověk - horší je, že dlouhodobě se to snáší hůř, což u Lucky asi bylo. Jinak má ale štěstí, že je slavná a propadlou klenbu nohy jí odoperovalii, poněvad6 normálním lidem doporučí ortoped vložky do bot srdíčka a ibalgin mast na bolest, při komplikacích injekci, ale operace? Ta je jen pro vyvolené. (02. 11. 2009 12:29)

sirup1111: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (08. 10. 2009 14:43)

ijirka: měla si také napíchat tu blbou hlavu (08. 10. 2009 07:30)

artaius: za blbiny?Je jedno,jestli byly ty injekce malé,nebo velké,ale prostě jde o to,že to bylo nejspíš nepříjemné.Bartošovou tady všeci litují,jako největšího chudáčka,přitom Lucka jistě nepotřebuje nemoc (vymýšlet si nemoci) pro popularitu.Jděte se lidi léčit,už jste vážně trapní,jak do všeho rýpete. (07. 10. 2009 23:35)

carolineshka: sledujte více na www.*** (07. 10. 2009 22:16)

gogo: Bez komentáře. (07. 10. 2009 21:34)

rdoudova: Ta obří injekce je na sto procent nízkomolekulární heparin (firemně třeba Warfarin, Arixtra, Fraxiparin...), mají objem max do 2ml, protože se aplikují pod kůži..vzhledem k jejich funkci je jediný problém pro pacienta tvorba modřin...
A píchají se tenkou jehlou, takže o nadpisu o OBŘÍ JEHLE se musím fakt smát..to že uděláte z komára velblouda má zatraktivnit článek?
(07. 10. 2009 18:11)

hvezda007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (07. 10. 2009 17:00)

kudlankabezbozna: ale proč ji doktoři nutili, aby s tím sjížděla sama? To jí to nemůže džognout někdo jinej, kdo má jistější ruku třeba právě proto, že ho to nebolí????? Nebo zase bulvár vyrábí druhou Ivetku Bartošovou - dnes chybí další díl seriálu o rozměrech její ř.i.t.i., frekvenci š.u.k.á.n.í. a hustotě spermatu - vážně začínám chytyt nerva, co se děje (07. 10. 2009 15:38)

vinnetouvi: Asi proto, že nemohla chodit, woe, tak pro ni bylo pohodlnější zůstávat doma. Nevíš, o čem kvákáš, sprostej de Bile. (07. 10. 2009 19:11)

matyldamatylda: T.T.
K lidem,kteří nemohou chodit chodí na odběry,píchání injekcí..atd.zdravotníci k tomu určeni. (07. 10. 2009 19:23)

matyldamatylda: (07. 10. 2009 17:47)

lion007: jestli to byly injekce na ředění krve, protože by mohla dostat trombózu, tak ty jsem si píchala 2 roky (vždy v těhotenství). Nebyly zase tak obrovské, akorát dělaly modřiny. Štve mne, že to tady všechno zveličují, raději by měli udělat trošku osvěty proč si to musí píchat atd. (07. 10. 2009 12:56)

matyldamatylda: lon007 : (07. 10. 2009 13:35)

matyldamatylda: SORRY - mělo být lion007

S Vaším příspěvkem naprosto souhlasím (07. 10. 2009 13:37)

cheeroke: Zpev Lucky Vondracove, se skutecne zpevem "da" nazvat, protoze ona na rozdil od jinych zpivat umi. Takze ten, kdo tady pise, aby "proboha uz nezpivala" at si laskave vypne radio!!!!! (07. 10. 2009 12:43)

fryda: V době růstu jak si pamatuji , tak Lucie byla vegan , vegetarián či co jiného . Pak se nemůže divit , že se rozsype !!! (07. 10. 2009 12:34)

haidarabad: Tak já jsem , ty jeden polibku hnusnej, byl na několika operacích ale injekce jsem si do břicha píchat nemusel, ale vím od kámošky,že to je fakt hrůza, ukazovala mi tu velikost a rozhodně to neni jako včelička, je to veliký až moc a já bych teda na to neměl si sám tu injekci píchnout, takže klobouk dolů, to bych prostě nesvedl. A jak ty můžeš kecat o tom, jakou měla injekci, když víš houby a nebylas u toho? A - milá Alfo05, tvoje rady jsou trapný, myslíš, že je někdo potřebuje jen proto, že o ničem TY nevíš? (07. 10. 2009 12:01)

drobek: Hele hadrabed,neuřízli ti taky kousek mozku? (07. 10. 2009 12:26)

alfa05: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (07. 10. 2009 11:56)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz