Zpět na článek

Diskuse ke článku: Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

Diskusní fórum o Česko Slovenské SuperStar

29. září 2009 | 13:12Zdrbněte SuperStar! Sledujete pravidelně SuperStar. Máte už svého favorita? Víte drb na soutěžící? Fandíte Hvězdné pěchotě? Diskutujte na našem serveru.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

plovarnicka: mám každýho email chcete někjdo? (06. 04. 2010 18:04)

kuba.ssss: no asi byl teda pro mně nejlepší on no jako Miro (26. 02. 2010 18:35)

elavyp: Ahoj Martine já sem ti hodné fandila a nejvíc moje cérá pokut to budeš čist tak mužéš napsat (02. 02. 2010 22:56)

smejogirl: dufam ze to bude čist.....Honzo ses moc fajn povazuji te za brachu protoze jsem neverila ale uz verim ze mame tolik toho spolecneho xDxD fakt super....taky neznasim blondinky a blondaky,nesnasim matematiku,jsem vtipna a vim ze ty jses vtipnej protoze delas blbosti v zakulisi a rozesmal jsi mne 13.decembra na superstar....protoze jsem bila smutna ze mi nemuzete dat podpis ale diky tebe jsem se smala)) moc ty dekuju ze jsi mne rozesmal...uzila jsem si to diky tebe.. dakujem od vtedy vim ze by si bol super kamarat))) jednoducho diky ze jsi..a diky ze delas radost lidem)) Nika B. mozna mi odepises a mozna ne newim ale toto patri tebe.... (23. 01. 2010 19:21)

smejogirl: hh zapomnela jsem heslo lebo jsem ho zle natukala a ted ho nevim tak nakonec jsem si to meno musela spravit nove hh...nevite nekdo jak bych se spojila z honzou bendigem?? (23. 01. 2010 19:15)

plovarnicka: emailem, mám jeho email chceš ho? (06. 04. 2010 18:03)

smejoo: jo a taky jsem holka aby jste vedeli lebo mam prihlasovaci meno smejoo kazdy ve skole mi to hovori ale zmenim jsi to kdys budu mit cas))) (23. 01. 2010 18:48)

smejoo: nevita nahodou jak jse s nima spojit??mam na ne par peknych otazek zajuimaju ma )) (23. 01. 2010 18:45)

plovarnicka: ahojky no já mám každýho e-mail.....koho chceš? (06. 04. 2010 18:01)

smejoo: Takze ja maaam moc raada vsechny ze superstar ale nejbliz k memu srdci se priblizil jan bendig nwm proc.....ale povazuji ho za braaasku s kterym by som si chcela pokecat )))ale vsichny som super no mne moc nejde gramatika hh xD (23. 01. 2010 18:44)

vivienne: Martinovi ty peníze moc přeju. Kdybych na to měla, pozvala bych ho na koncert také k nám. Je to obrovský talent a fajn kluk. Šarmantní, charizmatický, skromný a takového hned tak se nepotkává, tím spíš mezi českýmí rádoby celebritami. Martin, to je jiný šialok kávy. Proto mu slávu i peníze a hlavně spoustu pracovních nabídek ze srdce přeji. (21. 01. 2010 12:08)

superkiki1: ahojky lidi ja si misl i ze muj nej nej bil spevak jan bendik je takovej srandovni uprimnej a tak dal to bich psala do vecera bendik je proste ten nejsuprovejsi kluk na svet a ma taky nej hlas a dal se mi libil denis protoze je sper kluk ma super hlas a je mi mos lito ze jan bendik a denis lacho prohrali strasne se plakala skoda ze jeden z vas nemohl vihra te jak ten debilny chodur ma hlas jak slepice a vi spiveta fakt jakkdybi ste bili 2 roky spevaci a kdis vidate desku moc rada si ji koupim a nevadi mi ze budestar 1000kc proste si ji koupim ps steti nej spevaci na svete (13. 01. 2010 15:06)

superkiki1: ahojky lidi jak se pise treba s lidma ze superstar odepiste prosim (13. 01. 2010 14:57)

plovarnicka: no třeba na chatu ale já mám každýho email....koho chceš? (06. 04. 2010 18:02)

misickaboh: lidi nemátady někdi icq na MARTINA CHODÚRA? jestli ano napiste mi ho budu moc rada díky (12. 01. 2010 15:37)

kralik19: Honziku jses proste hvezdicka ktera zari na tom krasnem nebicku na kterem zaris jenom ty vis ze natebe nikdo nema zpivas moc krasne vim zesi ta prava vvezdicka zari dal preju ti hodne kariery a drzse furt sveho krasneho usmevu nakterem zaris jen a jen ty cau tva fanynka Merry (08. 01. 2010 20:56)

nikkkisek013: Hej lidi nevíte někdo jestli a jakej ma Honza Bendig blog nebo e-mail ? (03. 01. 2010 16:11)

smejoo: ne nevim ale taky bych to rada vedela ale ked budem vedet tak ty dam ok??? (23. 01. 2010 18:46)

misickaboh: MIRO JE SUPER MARTI JE SUPERSTAR (01. 01. 2010 12:40)

misickaboh: davej tesi nekteri pozor co PÍŠETE MARTIN JE TOTIŽ BOMBA (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (01. 01. 2010 12:38)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz