Zpět na článek

Diskuse ke článku: Josef Klíma: Infarkt přímo ve studiu!

Josef Klíma: Infarkt přímo ve studiu!

17. ledna 2009 | 09:04DISKUZE: Reportér Josef Klíma (58) dostal přímo v televizním studiu infarkt! Při stříhání reportáže se mu udělalo nevolno. Lékaři diagnostikovali jasně. Co bude dál? Vrátí se Klíma do televize?

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

ruisendaal: robertku, přečti si to ještě jednou!! (17. 01. 2009 17:30)

fanynka3: V dnesni dobe kouri skoro kazdy.hlavne ta mladezi.tam to zacina.A pak se zbytecne umira predcasne.meli bychom s tim neco delat. (17. 01. 2009 15:19)

pankritik: Když je někdo kuřák,tak to není jednoduchý přestat.Měl sem co dělat sám ze sebou.Doporučuji si kupovat ze začátku ty naplastě.a pak to postupně omezit,pač když přestanete naráz,takl je to otázka několika dnu,kdy se k tomu vrátíte. (17. 01. 2009 15:23)

bora: Ani bez popela ? (19. 01. 2009 11:42)

nyctereutes: Kouřila jsem dvacet let minimálně krabičku denně. Přestala jsem ze dne na den a nekouřím už přes pět let. Problém s tím nemám žádný. Je to jen a jen o tom rozhodnutí a cvaknutí v hlavě... (18. 01. 2009 10:29)

bizonek: Jinak kazdej nema silnou vuli jako ty. (18. 01. 2009 16:55)

bizonek: Cvakej si v hlave sama,neni jednoduchy prestat kourit. (18. 01. 2009 16:54)

ruisendaal: Taky jsem kouřil 18let, připravoval jsem se asi rok, že přestanu a až jsem se na to dostatečně vyhecoval, cigaretu jsem típnul a od té doby ani šluka. To mě bylo 35 a cigarety byly za hubičku. Už 28 let nekouřím. Bez nálepek, lentilek, jen s pevnou vůlí. Bylo to těžké, ale s přibývajícím časem bylo víc a víc škoda zase začat. Přestat, až sedí člověk hrobaři na lopatě dokáže většina, ale většinou je to dost pozdě. Přeji panu Klímovi ať se uzdraví a hlavně přestane kouřit. Je to jeho poslední šance, jak se ještě pět minut po dvanácté zachránit!! (17. 01. 2009 17:43)

sunalex: Tak to klobouk dolů...Já jsem abstinující kuřák 24let,žádnou závislost na nikotinu už určitě nemám.Za mě byly cigarety taky docela levné-Petry stály 9Kčs.Já jsem neskončil naráz,zezačátku jsem si povolil cigára jen v sobotu na zábavách.Moje exmanželka tam začala kouřit se mnou.Já pak přestal úplně a ona kouří dodnes...
Přeji panu Klímovi taky uzdravení.Člověk se žene za něčím,co vůbec nepotřebuje(majetek) a ztratí málem úplně všechno-zdraví(a někdy i život)...Každý si na to ale musí přijít sám,tady se poradit nedá... (18. 01. 2009 14:26)

pankritik: To víte,silní kuřáci a pak mají infarkt.nedivím se. (17. 01. 2009 15:16)

robertk: Nevíte někdo,jestli to bylo v televizi.jestli zkolaboval přímo při vysílání? (17. 01. 2009 14:22)

fanynka3: To znamena,ze uz nebude moderovat Na vlastni oci?.Sem zvedava jak to s nim dopadne (17. 01. 2009 14:17)

bizonek: Ze by to misto Klimy moderoval Leoš Mareš ???l (17. 01. 2009 15:26)

ivanek: To ti doktori vzdycky reknou at ses v klidu bez stresu a das si pohov,je to docasny a vrati se zpet do televize (17. 01. 2009 14:19)

fanynka3: To se uvidi.ale jestli se to bude opakovat,tak stejne brzy skonci a nebude moct delat tuhle praci. (17. 01. 2009 14:20)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz