Zpět na článek

Diskuse ke článku: Vláda rozhodla: ČR nakoupí vakcínu proti prasečí chřipce pro půl milionu lidí

Vláda rozhodla: ČR nakoupí vakcínu proti prasečí chřipce pro půl milionu lidí

21. srpna 2009 | 10:22Česko nakoupí milion dávek vakcíny proti prasečí chřipce, rozhodla o tom vláda. Toto množství vystačí pro půl milionu lidí. Podle odhadů odborníků by v pandemii mohly onemocnět tři miliony lidí, 40.000…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

hvezdnenebe: i p5es to riziko, o kterr0m se psalo? (21. 08. 2009 16:09)

hvezdnenebe: Sorry, měla jsem přepnutou klávesnici.... To jen, aby někdo nenapsal, že já už zřejmě následky mám (21. 08. 2009 16:10)

bobina: a určují si svojí cenu??? Nejlepší na tom všem je,že je to k ničemu,protože v Polsku zemřelo víc lidí po aplikaci vakcíny na vedlejší účinky,nežli na chřipku. Je to stále stejné,lidi se nechajíí zblbnout,nechají se naočkovat,chřipku stejně dostanou,protože se objeví zcela jiný druh chřipky nežli na jaký byli naočkováni.Prostě smůla že,hlavně že se farmac. firmy napakují a vybílí se sklady. (21. 08. 2009 13:52)

aktij: takže vláda nakoupí vakcínu jen pro své rodiny, příbuzné, kamarády a známé.... Tohle je její recept na krizi! (21. 08. 2009 11:55)

manon: Tak mám takový pocit, že "redaktoři" Blesku dost opisují články od ostatních novin. Je zajímavé, že vždy vyjde článek jinde a za chvilku je i zde a jen trochu pozměněn. (21. 08. 2009 10:48)

redakcebleskcz: Jestli to nebude tím, že veškeré zprávy z domova i ze světa dostávají prostřednictvým tiskových agentur VŠECHNA média a to ve stejném znění. (24. 08. 2009 08:53)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz