Zpět na článek

Diskuse ke článku: Jiří Paroubek se sešel s Putinem: Diplomaté zuří!

Jiří Paroubek se sešel s Putinem: Diplomaté zuří!

10. července 2009 | 16:13Schůzka Jiřího Paroubka s premiérem Ruska Vladimirem Putinem budí negativní reakce. Předseda Senátu Přemysl Sobotka (ODS) dokonce jeho jednání označil protiústavní.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

vyhul: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (13. 07. 2009 02:56)

spoon: ten tlustej trotl někde v.y.s.r.a.l., tak vám, jeho bezmezným obdivovatelům s IQ hluboko pod 50 nikdo nevysvětlí, že je to prachsprostá hovadina, hned začnete hulákat, že za to může ODS a Topol a odvádět pozornost jinam. Paroub to těžce zmršil a to mu nikdo neodpáře, Lojzové.... (12. 07. 2009 11:01)

hani: Presne americky? Pro americanuv vy jsou prach. Radar to poslouchat Cesko. Vsechne vasi sekrety. A obchodovat s tym! Kdo ma informace - ma penize! Americky radar - zrada Ceska! Dokonce Paroubek to rozumi. Neco rozumi. Chcete uplnu kontrolu specakuv, kterym kychat i na Cesko i na jine slovane? Budete mit! Proc presne banda Topola tak potrebuje ten radar? Jeste takhle Cesko ne zradili? (12. 07. 2009 10:59)

oldedek: Asi jsem to špatně napsal, že mi tam vyskočily hvězdičky - myslel jsem šu_kání.... (11. 07. 2009 13:43)

oldedek: No konečně dělá Jyrka něco pořádnýho, do teď se se zabýval jen ***ním, vlastně školením nezkušené soudružky Borůvky, Brožový až ho pytel bolel, teď už konečně dělá to, čemu strašně, ale strašně rozumí - zakládá RVHP.... (11. 07. 2009 13:40)

gevi: se u vědomí klesajících preferencí chová podle úsloví o tonoucím a stéble. Nejprve Brožová, nyní Zubová, to všechno místo, aby hlasy přidávalo, hlasy ubírá. A nyní radar. Paroubek žije v domnění, že proti radaru jsou úplně všichni občané. Jednak to není pravda a jednak se hrozba radaru za současného amerického prezidenta stává stále mlhavější. A tak by opět mohlo spíše vadit, že Paroubek slibuje Putinovi kdovíco za zády všech. (10. 07. 2009 18:19)

demiro: Blbost, pouze komunistická ODS začíná spouštět " nenápadnou" volební antikampaň /třeba vyfotí na bilboardy celý ODS senát i s bimbasy/. ODS jsou exhibionisti. (10. 07. 2009 19:45)

gevi: To je pravda, ODS nemá kouska vkusu a sebekritičnosti. Vrcholem špatného odhadu reakcí lidí jsou právě exhibicionistické bilboardy, jimiž otravuje turisty v Chorvatsku. Jenže kvůli tomu ještě není můj názor blbost. Paroubek dobře ví, že průzkumy nejsou zmanipulované a že popularita ČSSD klesá. Už když pokles začal udělal chybný krok s Brožovou. Pak chyby hromadil, popudil proti sobě členy strany a nyní usoudil, že když dá boj proti radaru do kampaně, získá tím hlasy mnoha voličů. Jenže se profláklo, že to slíbil Putinovi. To jsou fakta a ne vymyšlené blbosti. (10. 07. 2009 21:30)

cert: Tak pokud jde o radar, tak by mel Sobotka s celou svoji partaji drzet tak akorat hubu. Ten kdo tu nejvice porusuje ustavu jsou totiz prave a predevsim oni! (10. 07. 2009 17:23)

agent700: nic víc, udělejte referendum, jakožto demokratický čin a pak něco kritizujte...dřív ne. (10. 07. 2009 17:07)

1arny: Moje přání ale neplní. (10. 07. 2009 18:08)

gotzur: Zase nějaký rusofil... (10. 07. 2009 17:40)

demiro: Jsou to darmožrouti v čele se Sobotkou. A volí je pouze pár dementních důchodců. (10. 07. 2009 16:52)

vechtrvesluzbe: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (10. 07. 2009 17:40)

demiro: Nejsi vořech? Jasně, že volím ČSSD, ale mluvím o senátu /stejně ODS - samej komouš, kterej prozřel/, který má jít na smetiště dějin i se Sobotkou - prominentem minulého režimu - kterého přestalo bavit léčit lidi, páč být senátorem s fousem je ideál, konec-konců taky bych to bral, mám na to věk a sklerozu. (10. 07. 2009 19:28)

ploutev: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (10. 07. 2009 16:50)

vechtrvesluzbe: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (10. 07. 2009 17:38)

demiro: To je snad ironie, ne? Nejlepší herečka je sám, sám - velký Klaus!!! (10. 07. 2009 19:31)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz