Zpět na článek

Diskuse ke článku: VIDEO: Syn utekl od Matuškovy rakve!

VIDEO: Syn utekl od Matuškovy rakve!

19. června 2009 | 05:00Národ se ve čtvrtek naposledy rozloučil s Waldemarem Matuškou (+76). Matuškův prvorozený syn Miroslav ale po pár minutách odešel. Nikdo ho nepoznal...

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

dattatutaskin: Konečně bude klid . Celých 19 dní jenom Matuška a Matuška.Dobře něco dokázal ale proč se také nepřipomínal jak na rádiu Svobodná Evropa házel špínu na naší republiku. Šel za lepším to mu neberu .Proč se vracel? Vím že dost lidí se mnou nebude souhlasit Já taky nesouhlasím s takovou pompou. No snad bude už klid. (19. 06. 2009 16:17)

ctenar: KDYŽ SI MYSLÍŠ, ŽE ŠEL ZA LEPŠÍM, TAK SI TAM ZAJEĎ NA TU FLORIDU, CO MU TAK ZÁVIDÍŠ.

A UVIDÍŠ, JESTLI TI TAM PEČENÍ HOLUBI LÉTAJÍ DO HUBY.

SPOČÍTAL SIS, ŽE TAKY PROLÉTAL FůRU PENĚZ ZA LETENKY atd?

BĚŽ A UVIDÍŠ.

SAKRA UŽ PŘESTAŇ ZÁVIDĚT.

NEMÁŠ CO. (19. 06. 2009 19:01)

evula: Frajere máš skutečně výstžnou přezdívku, divím se, že tvůj příspěvek vůbec někdo z redakce blesku mohl otisknoput, já oproti tobě mozek mám a dokonce vysokoškolsky vzdělaný, ty ho máš asi náhodou viď?Tvoje IQ musí být na úrovni
asi té přezdívky.Blahoslavení budížt duchem. (19. 06. 2009 14:51)

potkan: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (19. 06. 2009 15:29)

ctenar: FETUJEŠ NEBO CO ???

TO SNAD NENÍ PRAVDA. (19. 06. 2009 18:55)

evula: Proč píšete, že syn Mirek s vnukem utekl od rakve . Na video záznamu je vidět, že pan prezident mu kondoloval, pokud ovšem ho ostatní elita přehlížela, tak
alespoň národ vidí, jak jsou snobští.Můj názor se asi nebude všem líbit, Waldu jsem od mládí zbožňovala,je tu ovšem" ale", nemyslíte také náhodou na to, že kdyby
jako otec chtěl, tak svého prvního syna vyhledat mohl, věděl kde žije a jistě by to
nebyl problém.Odešel od něj když byl ještě malý, nejevil o něj zájem a on přesto
na pohřeb svého táty přišel, vážím si ho za to a to poslední co jste zapoměli napsat Waldovo poslední, tak jsem přesvědčená, že jeho jedním z posledních přádní bylo se se svým synem setkat, ale asi nenašel odvahu, to je jediná věc,
kterou Waldovi musím vytknout i když už tam nahoru. Myslím že když se odtamtud díval,na svého prvního syna a viděl jak mu je podobný, byla to jeho první veliká
radost tam nahoře.Pan Mirek má zřejmě mnoho z táty, je mu podobný, vypadá, skromě,zachoval se jako pravý syn a doprovodil tátu na jeho poslední cestě i když
jejich cesty na zemi se nesetkaly. Za to si ho vážím a myslím že přijmení Matuška
mu právem náleží.Decentně opustil sál, když ho naše slavné celebrity obešli, jak
by se zachoval jiný člověk, stejně, on se v té situaci musel cítit hrozně. Děkuji všem lidem, kteří při vzkazech a kondolencích p. Matuškové oslovili také syna Mirka, bylo jich poskrovnu, ale byli, nejsou sice celebrity ale jsou to normální slušní lidé.Copak na to Vy, vážené c e l e b r i t y,nebylo Vám trochu hanba?P.E. (19. 06. 2009 11:18)

qwertina: Naprosto souhlasim s tvym textem. Az me zamrazilo pri cteni.. vzdyt toto malo kdo vedel, ze ma Walda jeste jednoho syna..
(19. 06. 2009 16:00)

saxana: Je mi líto prvorozeného a myslím si o tom své,ale nevidím žádnou podobu na otce,zato u mladého Waldy ji vidím naprosto zřetelně. (19. 06. 2009 15:54)

ctenar: Walda junior má z táty jen vousy, aby se podobal. Brzo nebude mít vlasy. Je to Olga přes kopírák. To Miroslav vypadá jako cikánský baron v tom nejlepším smyslu slova. Bohém - jako táta. Přeji mu zdraví, štěstí, radost ze života - ústrků si zažil víc než dost. (20. 06. 2009 10:04)

potkan: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (19. 06. 2009 13:24)

01380138: Teda nevím proč ten tyjátr měl se se pohřbít tam kde teď žil a urna se dapravit sem když to bylo jeho udajné přání,jen lituji jeho syna (prvorozeného) ten si musel připadat trapně. (19. 06. 2009 11:09)

saxana: to ano... (19. 06. 2009 15:57)

katsaridoula: tvuj prispevek me rozesmal... o kralovstvi a taky Blesku, zjistit napsat! HAHA (19. 06. 2009 10:03)

gordon: pohřeb hodný známého zpěváka, srovnatelný s funusem kolotočářů Kočků.Vkus vdovy a jejích našeptávačů je její věcí. Proč veřejnoprávní TV (ČT24) tomu dává takový prostor,to opravdu nevím.Státní pohřeb to nebyl,to jen komouši pojali kdysi veselku Heleny s Helmutem jako věc veřejnou. (19. 06. 2009 09:44)

raspina: a chudák nebožtík Walda má tuto šílenost za sebou. Nevím, co má za smysl pitvat, kdo komu podal či nepodal ruku. Pohřeb jsou vždycky velké emoce - hlavně bolestné a kdo cítí žal, takové věci nevnímá. Kdo loví drby, tak to rozmazává. Waldo, snad se dostaneš do muzikantskýho nebe. Už tam na tebe čeká třeba Miki Volek, Olmerka a mnoho jiných, kteří za něco stáli. (19. 06. 2009 09:25)

beat: Blesk to píše tak, že syna Mirka přehlíželi všichni. Není to pravda ! Ten kdo se staral nebo četl bulvár ruku podal. Od prezidenta, přes Martina Michala, Helenu, Yvonne Přenosilku po Ivanu a Karla Gottovi. A že mu nepodala ruku Kubišová nebo Kousalová zase není taková tragédie.
Jinak s tou češtinou je to Blesku katastrofa. Nejsem nijaký dopisovatel, ale už jsou asi doby pryč, kdy museli v novinách dělat jen lidi s žurnalistikou a češtinářskou etikou, co ? (19. 06. 2009 09:12)

verpav: Nevím, jestli mne unikla, ale na rozloučení jsem nepostřehl Evičku Pilarovou. Že by nedostala pozvání ?
(19. 06. 2009 09:09)

beat: Letěla na vystoupení do Moskvy. Aspoň taková byla její omluvenka. (19. 06. 2009 09:13)

lucy: Díky za info, pane Martine Michale. Aspoň vím, proč jste v minulém příspěvku napadnul tak trapně Martu Kubišovou. (19. 06. 2009 10:11)

milay: Pak byla hostina a Jiřince se vždy nějaká výslužka šikne.Je tím proslavená.. (19. 06. 2009 07:12)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz